Find
Find

1,5° – aktiv for klimaet

Astronomen Leonard tænker altid på at værne om vores klima.

Følg Leonards historie

Den enkle måde at gøre dit hjem bæredygtigt på – varmepumper fra Vaillant

Komfort med god samvittighed

Kan et varmesystem bidrage til at begrænse temperaturstigningen med 1,5°, som er målet med Parisaftalen? Ja, det er faktisk muligt.

Innovativ teknologi gør, at varmepumper er utrolig effektive og miljøvenlige. De udnytter gratis vedvarende energi fra luften og jorden til at opvarme boligen og brugsvandet. Det betyder, at du med en varmepumpe er med til at beskytte miljøet – samtidig med at du får komfortabel varmekomfort.

Gode gerninger betaler sig: Ved grønne tiltag og renoveringer kan du blandt andet få tilskud via håndværkerfradraget.

1,5° – aktiv for klimaet

Leonard kigger ind i universet, imens han tænker på vores planet. Læs mere om Leonards arbejde som astronom, og find ud af, hvorfor han er så optaget af Parisaftalens mål om at bekæmpe klimaforandringer.

Start din egen personlige energiomstilling

Med en varmepumpe fra Vaillant er du ikke længere afhængig af fossilt brændstof i hjemmet. Få råd og vejledning, svar på dine spørgsmål samt et tilbud på en varmepumpeinstallation.

Den nye grønne aroTHERM plus: Miljøvenlig opvarmning

Luft til vand varmepumpen aroTHERM plus er det rigtige valg. Den er testet og afprøvet i testcentre. Det naturlige kølemiddel, som er påfyldt varmepumpen og den super effektive drift gør opvarmningen endnu grønnere og utrolig bæredygtig. Der er mere endnu: aroTHERM plus har vundet flere priser for dens innovative teknologi. Og varmepumpen byder på en fremløbstemperatur på helt op til 75° C, hvilket betyder, at den er velegnet til både nye og eksisterende bygninger i forbindelse med eksempelvis moderniseringsprojekter.

Læs mere om aroTHERM plus

Luk op for det varme vand med uniTOWER uniten

Med uniTOWER uniten har du altid varmt vand nok. Denne kompakte og pladsbesparende unit er den perfekte partner til aroTHERM plus. uniTOWER installeres i et snuptag. Med systemets høje fremløbstemperatur, varmtvandsbeholderen på 190 liter og de integrerede hydrauliske komponenter, er du sikret optimal varmtvandskomfort til en familie på op til 5 personer – og så er den også pæn at se på.

Du går ikke galt i byen med en varmepumpe fra Vaillant

Er du på udkig efter et fremtidssikkert og bæredygtigt varmesystem, så kan du trygt vælge en varmepumpe. Uanset om du ønsker at energikilden skal være jorden eller luften, kan du få et varmesystem, der er skræddersyet og tilpasset dit behov - og samtidig skåner miljøet.

Dit nye varmesystem i 3 enkle trin

Effektive løsninger – til dine individuelle behov.

Træf dit valg – få professionel rådgivning og vejledning.

Planlæg din installation – med en Certificeret Vaillant Forhandler i nærheden af dig.

Ønsker du et tilbud?

Bestil et uforpligtende tilbud her:

Din lokale Vaillant installatør

Der er altid en af vores professionelle certificerede forhandlere i nærheden af dig.

FAQ

Få svar på nogle af de hyppigst stillede spørgsmål til varmepumper.

Få professionel råd og vejledning samt svar på dine spørgsmål

Beskyt klimaet – 365 dage om året

Leonard har gjort sin passion for stjerner og planeter til sin levevej. Som astronom udforsker han ikke kun det ydre rum. Han vil gerne bruge sin viden til at gøre os alle opmærksomme på et vigtigt emne her på jorden: Klimaforandringer. Se mere om Leonards arbejde, og find ud af, hvorfor han er så optaget af Parisaftalens mål om at bekæmpe klimaforandringer.

Når du aktiverer denne video på YouTube, så accepterer du samtidig YouTubes cookies også.

Vaillant: Comfort for my home

13.000 medarbejdere med ét fælles mål: At gøre dit hjem så behageligt som muligt. Basis herfor er Vaillants fire grundlæggende værdier, som kendetegner hele vores virksomhed.

Vi er troværdige:

Alle vores produkter er baseret på mere end 145 års erfaring – vi anvender den nyeste teknologi, høj tysk kvalitet og en lang produktlevetid.

Vi er fremtidsorienterede:

Vi søger målrettet at opnå bæredygtighed ved anvendelse af vedvarende energi – og udnytter de digitale muligheder for at give smartere betjening og styring.

Vi er kundeorienterede:

Vi lytter til dig – Vi ønsker at yde den optimale service og at vores produkter opfylder dine krav til brugervenlighed.

Vi er dedikerede:

Vi er der altid for dig – personligt, professionelt og hurtigst muligt – sammen med vores partnere: Cerfiticerede Vaillant Forhandlere!

God rådgivning fra begyndelsen

Få uforpligtende og gratis råd og vejledning

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af en lokal Certificeret Vaillant Forhandler, som kan give dig et skræddersyet og behovstilpasset tilbud på en varmpumpeløsning til din bolig.

Dine kontaktoplysninger

Når du angiver din emailadresse, tillader du, at vi kan kontakte dig, hvis vi har yderligere spørgsmål vedrørende din forespørgsel

Betingelser og vilkår

* Venligst udfyld de obligatoriske felter
Der opstod en fejl ved afsendelsen af dine data.