Find
Find

Tiden til en varmepumpe har aldrig været bedre!

  • Vælg en af vores klimavenlige varmepumper
  • Få tilskud på op til 34.000 kr. nu
  • Nyd den øget energieffektivitet
  • Reducér dine varmeudgifter
Kontakt os her

Investering i en fremtidssikret varmepumpe lønner sig to gange!

Det er værd for klimaet og frem for alt for dig: Køb en ny og omkostningseffektiv varmepumpe og få tilskud på op til 34.000 kr. Der kan søges om tilskud hvert år indtil 2026. Tiden har aldrig været bedre, så hvorfor vente?

Din nye varmepumpe reducerer både CO2-emissioner og energiomkostninger. Den bruger op til 75% af energien direkte fra miljøet. Dette er den bedste mulighed for at yde et stort bidrag til klimabeskyttelse. Det er tid til at gøre en forskel: I øjeblikket har opvarmning og varmtvandsforsyning stor indflydelse på klimaet.

Nuværende fordeling af CO2 emissioner i Danmark

Her er den bedste chance for dig til at gøre noget for klimaet. I øjeblikket genererer opvarmning og varmt vand den tredje største andel af CO2-emissioner pr. husstand.

*Kilder: CONCITO 2014 og Politiken 9. november 2014.

Lad os finde din fremtidige varmepumpeløsning sammen!

En bæredygtig beslutning: varmepumper

Ved at sikre lave CO2-emissioner yder varmepumper et væsentligt bidrag til klimabeskyttelse - og det statslige tilskud understøtter dette.

Med en varmepumpe, sparer du varmeudgifter ved at generere op til 75% af den krævede energi gratis – direkte fra luften, vandet eller jorden.

Den ubegrænsede energi fra miljøet gør dig uafhængig – bliv selvforsynende og producér din egen elektricitet med solceller.

Kom i kontakt med vores eksperter helt gratis!

Udfyld kontaktformularen og få svar på e-mail

Dine kontaktoplysninger

Når du angiver din emailadresse, tillader du, at vi kan kontakte dig, hvis vi har yderligere spørgsmål vedrørende din forespørgsel

Betingelser og vilkår

* Venligst udfyld de obligatoriske felter
Der opstod en fejl ved afsendelsen af dine data.

Uanset om du allerede har besluttet dig eller måske har yderligere spørgsmål: Vi er for at hjælpe dig!

Indtast dine kontaktoplysninger, så vil vores eksperter ringe tilbage inden for 24 timer og give dig uforpligtende rådgivning.

Hvorfor det ikke er værd at vente længere:

Vi kan alle yde et markant bidrag til klimabeskyttelse. Nogle kan for eksempel ikke undvære deres elskede bil, men ændrer sig meget med deres klimavenlige opvarmning. Se hele historien nu!

Det hele handler om varmepumper

De er omkostningseffektive, klimavenlige og fremtidssikrede

Her finder du yderligere information og interessant indsigt i den mest bæredygtige måde at opvarme på med varmepumper.

Nybyggeri

Nogle vil mene: At et nyt hjem for dig, er en ny chance for klimaet. Takket være den klimavenlige drift er varmepumper med rette blevet standard i nybyggerier.

Modernisering

Det perfekte valg til dit moderniseringsprojekt: Skift til varmepumpeteknologi, det er både godt for din økonomi og for klimaet.

Det handler om varmepumper

Funktionalitet, bæredygtighed og udgifter – vi har samlet alle de vigtige og interessante oplysninger om varmepumper til dig.

Lad os finde din fremtidige varmepumpeløsning sammen!