Find
Find din Vaillant-partner

Udskiftning til varmepumpe

Bestil gratis tilbud

Alternativ til gasfyr

Få den optimale varmekomfort med en varmepumpe: Varme, varmt vand og mulighed for køling. Solens akkumulerede energi i jorden og luften omdannes i varmpumperne til varme, så du kan dække behovet for opvarmning af din bolig og dit varme brugsvand. For at omdanne denne energi til boligopvarmning anvender varmepumpen et minimum af strøm.

Hos Vaillant tilbydes du såvel luft til vand- og jordvarmepumper. Luft til vand varmepumper er den enkle idéelle opgradering af dit varmeanlæg ved moderniseringsprojekter. Luft til vand varmepumper installeres udenfor – nem og enkelt. Det kan sagtens betale sig.

Fordele ved udskiftning til en varmepumpe

Væsentligt lavere omkostninger til opvarmning med op til 75 % gratis energi fra omgivelserne.

Opvarmning af boligen og det varme vand samt mulighed for køling på de varme dage.

Husk at du kan få tilskud, når du energiforbedrer din bolig.

Uafhængig af høje og svingende energipriser på fossile brændstoffer.

Modernisering med varmepumpe fra Vaillant

Vil du gerne modernisere dit varmeanlæg? Takket været den bedre ydelse kan det i dag godt betale sig at montere en varmepumpe i ældre huse. Se videoen herunder og lær mere:

Find din passende varmepumpe nu!

Fra gas til varmepumpe

Familien Hansen har besluttet sig for at flytte. Deres nye hjem, som er bygget i 1997, trænger til en kærlig hånd. Boligen opvarmes med en stor gaskedel, som har et højt energiforbrug.

Familien ønsker at modernisere og få højere komfort i boligen. Når man renoverer en bolig, skal de gældende lovkrav for modernisering af energisystemer overholdes.

Huset er tilstrækkeligt isoleret og har gulvvarme, hvilket er de ideelle forudsætninger for, at få maksimal udnyttelse af en varmepumpe.

Valgt varmepumpeløsning

Varmepumpe: alternativ til gasfyr

Gratis energi fra luften

Varmtvandsbeholder

Systemstyring

Varmepumpe: alternativ til gasfyr

Familien Hansens arkitekt anbefaler, at de installerer luft til vand-varmepumpen aroTHERM plus. Denne varmepumpe anvender varme lagret i luften. Det er en universalløsning, der leverer varme og varmt vand samt køling om sommeren. Desuden har de valgt en løsning (tilbehør), så varmepumpen også kan køle på de varme dage.


aroTHERM plus

  • Fremtidssikret takket være den mest banebrydende teknologi med naturligt kølemiddel, der reducerer din CO2-udledning
  • Høj energieffektivitetsklasse
  • Også velegnet til modernisering, hvilket muliggør en overgang til bæredygtig energi

Gratis energi fra luften

Fru Hansen sætter pris på, at aroTHERM plus er meget støjsvag og kan placeres i haven eller tæt på husmuren, uden at det giver støjgener. uniTOWER - den kompakte indendørs unit til varmepumpen er placeret ved siden af vaskemaskinen i bryggerset.

Varmtvandsbeholder

uniTOWER er den intelligente alt i én unit med integreret varmtvandsbeholder på 190 liter, hydrauliske komponenter, elpatron til back-up for varme og varmt vand, trykekspansionsbeholder på 15 liter og cirkulationspumpe.

Ubegrænset varmtvandskomfort

Systemstyring

En styring til opvarmning, køling og varmt vand.

Brugervenlige driftstilstande skaber den rigtige komforttemperatur, både når du er hjemme og ude

Kombinér med VR 920 så kan du styre og regulere din varmekomfort via en gratis app med din mobiltelefon eller tablet

Tilskud til udskiftning af gasfyr til varmepumpe

Med et tilskud på op til 30.000 kr. kan du lave dine energiforbedringer langt billigere end tidligere. Når du vælger en Vaillant varmepumpe, vælger du en teknologi, der er ekstrem effektiv: Cirka 75 % af den energi, som du anvender leveres af omgivelserne – kvit og frit. Læs mere

Find din passende varmepumpe nu!

Trustpilot