Find
Find forhandler

Opgradér din bolig med en varmepumpe og anvend naturens gratis og vedvarende energiressourcer

Få et tilbudFind installer

Bæredygtig modernisering med fremtidsorienteret varmepumpeteknologi

Få den optimale varmekomfort med en varmepumpe: Varme, varmt vand og mulighed for køling. Solens akkumulerede energi i jorden og luften omdannes i varmpumperne til varme, så du kan dække behovet for opvarmning af din bolig og dit varme brugsvand. For at omdanne denne energi til boligopvarmning anvender varmepumpen et minimum af strøm.

Hos Vaillant tilbydes du såvel luft til vand- og jordvarmepumper. Luft til vand varmepumper er den enkle idéelle opgradering af dit varmeanlæg ved moderniseringsprojekter. Luft til vand varmepumper installeres udenfor – nem og enkelt. Det kan sagtens betale sig.

Fordele ved valg af en varmepumpe til modernisering

Modernisering af varmesystemet med varmepumpe fra Vaillant

Vil du gerne modernisere dit varmeanlæg? Takket været den bedre ydelse kan det i dag godt betale sig at montere en varmepumpe i ældre huse. I nyere bygninger er det stort set altid muligt at anvende en varmepumpe som følge af den høje bygningsstandard. Se videoen herunder og lær mere:

Varmepumpe i et familiehus

Familien Hansen har besluttet sig for at flytte. Deres nye hjem, som er bygget i 1997, trænger til en kærlig hånd. Boligen opvarmes med en stor oliekedel, som har et højt energiforbrug.

Familien ønsker at modernisere og få højere komfort i boligen. Når man renoverer en bolig, skal de gældende lovkrav for modernisering af energisystemer overholdes.

Huset er tilstrækkeligt isoleret og har gulvvarme, hvilket er de ideelle forudsætninger for, at få maksimal udnyttelse af en varmepumpe.

Familien Hansens løsning med et varmepumpesystem

Varmepumpe til modernisering: aroTHERM Split

Gratis energi fra luften

Alt i én unit: uniTOWER

Systemstyring: multiMATIC 700

Varmepumpe til modernisering: aroTHERM Split

Familien Hansens arkitekt anbefaler, at de installerer luft til vand-varmepumpen aroTHERM Split. Denne varmepumpe anvender varme lagret i luften. Det er en universalløsning, der leverer varme og varmt vand samt køling om sommeren. Desuden har de valgt en løsning (tilbehør), så varmepumpen også kan køle på de varme dage.

aroTHERM split

  • Energimærkning A++ (55° C)
  • Effekt på 3–12 kW til både lavt og højt energibehov
  • Meget støjsvag med 39 dB(A) på én meters afstand – svarende til at en person hvisker

Gratis energi fra luften

Fru Hansen sætter pris på, at aroTHERM Split er meget støjsvag og kan placeres i haven eller tæt på husmuren, uden at det giver støjgener. uniTOWER - den kompakte indendørs unit til varmepumpen er placeret ved siden af vaskemaskinen i bryggerset.

Alt i én unit: uniTOWER

uniTOWER er den intelligente alt i én unit med integreret varmtvandsbeholder på 190 liter, hydrauliske komponenter, elpatron til back-up for varme og varmt vand, trykekspansionsbeholder på 15 liter og cirkulationspumpe.

Ubegrænset varmtvandskomfort

Systemstyring: multiMATIC 700

En styring til opvarmning, køling og varmt vand.

Brugervenlige driftstilstande skaber den rigtige komforttemperatur, både når du er hjemme og ude

Kombinér med VR 920 så kan du styre og regulere din varmekomfort via en gratis app med din mobiltelefon eller tablet

Få rådgivning om, hvilken varmepumpe, der er den bedste løsning for dig

Få det varme vand leveret fra solen

Kombinér dit nye varmeanlæg med et solvarmeanlæg og spar cirka 60 % af udgifterne til det varme brugsvand.

Et grønt og miljøvenligt tiltag, der betaler sig.

Intelligent styring

Den brugervenlige styring multiMATIC 700 sikrer optimal komfort og lave energiudgifter. Styringen kan stilles/hænges, hvor du ønsker det, eller den kan monteres direkte i varmeanlægget. Du kan naturligvis også vælge "smart" styring via app med din mobiltelefon eller tablet

Vedrørende service

7 års tryghedsforsikring

Du kan være helt tryg, når du investerer i en varmepumpe. Frem for alt fordi du valgt en af markedets mest effektive og miljøvenlige varmeløsninger.

Ønsker du yderligere tryghed i hverdagen, kan du tegne en Vaillant Tryghedsforsikring Plus på 7 år, så behøver du ikke at bekymre dig om service og reparationer, du skal blot nyde et varmt og sundt indeklima og ikke mindst en lav varmeregning

Vaillant serviceaftale

Regelmæssig service er også vigtigt for at sikre, at varmeanlægget kører økonomisk og sikkert i de kommende årtier. En Vaillant-serviceaftale omfatter generel service.

Find din nærmeste Certificerede Vaillant forhandler eller et servicefirma nær dig.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af en lokal Certificeret Vaillant Forhandler, som kan give dig et skræddersyet og behovstilpasset tilbud på en varmpumpeløsning til din bolig.

Dine kontaktoplysninger

Når du angiver din emailadresse, tillader du, at vi kan kontakte dig, hvis vi har yderligere spørgsmål vedrørende din forespørgsel

Betingelser og vilkår

* Venligst udfyld de obligatoriske felter
Der opstod en fejl ved afsendelsen af dine data.