Find
Find

Fremtidens varme-teknologi:

Varmepumper fra Vaillant

Få større komfort med energi fra naturen

Vil du have miljøvenlig varme og spare både energi og penge? Med et system, som skåner naturen og erstatter fossile brændstoffer med bæredygtige ressourcer? Med varmepumper fra Vaillant beslutter du dig for et fremtidssikret varmesystem.

Godt at vide: Regeringen støtter varmepumper og du kan derfor opnå tilskud som f.eks. håndværkerfradrag.

Derfor er varmepumper den optimale løsning

Sparer energi og penge

Solens varme lagres i luften og jorden. En varmepumpe bruger denne energi til at varme op indendørs. Med kun ca. 25% energi fra elektricitet producerer den 100% varmeenergi - heraf er de 75% gratis og miljøvenlig energi!

 • Producer selv din elektricitet til din varmepumpe
  Det bliver endnu mee økonomisk, hvis du kombinerer din varmepumpe med en solfanger - fordi du selv producerer elektriciteten til din varmepumpe ved hjælp af solens stråler.

Lydsvag drift

Vaillant varmepumper er blandt de mest lydsløse på markedet.

Pga. den lydsvage drift kan udendørsenheden på en Vaillant varmepump installeres problemfri selv i tæt bebyggelse med strenge krav til støj.

Sikker og pålidelig

Nogen mener måske, at varmepumpeteknologi ikke er fuldt udviklet endnu, men vidste du, at den første varmepumpe er over 100 år gammel? Siden da er varmepumper løbende blevet forbedret og er blevet en af de sikreste og mest pålidelige varmeteknologier i verden.

Fremtidssikret investering

Ikke alene anvender varmepumper fra Vaillant helt op til 75% gratis energi fra miljøet, de er også berettiget til tilskud.

Udgifter og tilskud til varmepumper
En varmepumpe koster mellem 12.000 og 25.000 euro inkl. installation, afhængig af hvilken varmekilde, der anvendes, placering/område og mange andre faktorer. Udgifterne til denne investering kan reduceres væsentligt - via tilskud og favorabel finansiering. Du kan få mere økonomisk hjælp, hvis du kombinerer din varmepumpe med eksempelvis solvarme.

"Connected" og med mulighed for senere udvidelse

Vore varmepumper er team players. De arbejder sammen med og kommunikerer i et system, f.eks. med styrbar ventilation i hjemmet eller solvarmesystemer. Så hvis du ønsker at integrere flere bæredygtige energier - så er det intet problem. Alle Vaillant produkter er enkle at installere og kan udbygges efter behov. Takket være eBUS grænsefladen kan alt justeres og kontrolleres ved hjælp af en enkelt styring. Lær mere om Vaillants intlligente systemløsninger her.

Høj komfort

Vaillant varmepumper sætter helt nye standarder, når det drejer sig om komfort. De producerer varme og varmt vand året rund og om sommeren kan de holde en behagelig temperatur indendørs ved hjælp af deres automatisk styrede kølefunktion.

 • Behageligt nemt: deres betjening
  Hvad enten du betjener et varmepumpesystem eller et komplet opvarmningssystem med solvarme og ventilation - kan du nemt styre det med den enkle multiMATIC app. Fjernbetjen det via din smartphone eller din tablet, fra sofaen eller undervejs. Du kan yderligere indstille personlige profiler og vælge at modtage tips for at optimere dit forbrug.
 • Og endnu vigtigere: Køling om sommeren
  Vaillant varmepumper kan sikre dig ent komfortabelt temperatur i dit hus – selv når sommeren bliver rigtig varm. Afhængig af energikilde (luft eller jord) og ønsket ydelse, kan din Vaillant varmepumpe køle enten aktivt eller passivt.

Aktiv køling

Under aktiv køling opererer varmepumpen i omvendt modus. Det betyder, at varmepumpen nedkøler opvarmningsvandet, som cirkulerer i gulvvarmen. Vandet absorberer varmen i huset og leder den udenfor. På denne måde fungerer bygningen som varmekilde og køler huset ned med ca. 3°C.

Passiv køling

Passiv køling kan kun opnås med jordvarme som energikilde. Mens varmepumpen køler huset, er kølekredsløbet slukket. Varmen fra huset ledes ned i jorden direkte via varme og brine cirkulation alene ved hjælp af cirkulationspumpen. Jorden er gennemsnitligt 10°C varm. På denne naturlige måde bruges meget lidt energi.

Hvilken varmepumpe opfylder mine behov?

Varmepumper i nybyggeri

Et godt isoleret nyt hus har et lavt varmebehov. Nye huse forsynes ofte med gulvvarme, så de lave flow temperaturer kan opvarmes og køles effektivt - ideelt for varmesystemer, som anvender varmepumper.

Varmepumper i renoverede huse

Varmepumper kan arbejde effektivt og give mening i ældre bygninger også - især i sammenhæng med energirenovering og ved hjælp af gulvvarme eller radiatorer. Generelt kan det siges, at jo mere der energi-renoveres desto mere er en varmepumpe relevant. Et hybridsystem af en varmepumpe og en gaskedel kan også tilbyde høj forsyningssikkerhed og energi-effektivitet.

Vaillant varmepumper kort fortalt

Hvadenten der er tale om nybyg eller modernisering - vores udvalg af varmepumper kan anvendes til diverse varmekilder og bygningsstørrelser.

Vaillent varmepumpe sortiment

Fleksibel anvendelse af alle varmekilder
En varmepumpe er normalt designet til een varmekilde - luft eller jord. Teknisk set er vores flexoTHERM exclusive en jordvarmepumpe. Men i kombination med forskellige kollektorer, kan den udvides til at blive en luft til vand varmepumpe.

flexoTHERM exclusive

Knap hørbar, virkelig effektiv og styrbar via smartphone/tablet: Ikke alene kan flexoTHERM exclusive anvende både luft- og jordvarme, dens særligt effektive drift sparer også på energien. Den bærer Vaillants Green iQ label og egner sig til villaer såvel som flerfamilieshuse.

Læs mere om flexoTHERM exclusive

flexoCOMPACT exclusive varmepumpe med integreret beholder

Største varmtvandskomfort inkluderet: Varmepumpe og beholder er integreret i samme kompakte unit. flexoCOMPACT exclusive kan også anvende både luft- og jordvarme - og sparer på energi-omkostningerne.

Læs mere om flexoCOMPACT exclusive

Varmekilde: luft

Luft til vand varmepumper er enkle og billige at installere.

aroCOLLECT luft til vand varmepumpe (udedel)

aroCOLLECT udendørsdelen forvandler en flexoTHERM eller flexoCOMPACT exclusive fra en jordvarmepumpe til en luft til vand varmepumpe. Installationer op til 11 kW kan kombineres med 1 stk. aroCOLLECT, mens 15-19 kW kan kombineres med 2 stk. aroCOLLECT

Læs mere om aroCOLLECT

Varmekilde: jord

Afhængig af jordens beskaffenhed og grundens størrelse, kan jordvarmepumper samle varmen fra jorden ved hjælp af jordslanger eller lodret boring. Hvis det involvererkontakt med vandbærende jordlag, skal der indhentes tilladelse.

Varmepumper anbefalet til dine behov

AnvendelseVarmeVarmt vandKølig-mulighedLuftJordProdukt
Enkelt-, dobbelthusflexoTHERM exclusive
Enkelt-, dobbelthus
integrated cylinder
flexoCOMPACT exclusive
Enkelt-, dobbelthus aroTHERM
Enkelt-, dobbelthus   aroSTOR
Flerfamilieshus,
Kommerciel bygning med centralvarme
 geoTHERM
22-46 kW
Flerfamilieshus med decentral varme geoTHERM
3 kW
Lav-energi-huse geoTHERM
3KW
Alle varmepumper kan integreres i hybridsystemer med f.eks. gasfyr.

Varmepumpe teknologi

Alle varmepumper anvender samme princip som et køleskab – med den forskel, at køleprocessen er omvendt. Hvor køleskabet afgiver den indvendige varme til omgivelserne, afgiver varmepumpen varmen fra udendørsomgivelserne til de indendørs omgivelser. Udover at producere varme kan din Vaillant varmepumpe også køle dit hjem om sommeren.

 • Udedørs varme – til indendøre
  Solens varme gemmes i luften og i jorden. En varmepumpe bruger disse energikilder ved at trække energien fra miljøet og hæve det til et niveau, som kan bruges til opvarmning af dit hjem. Vi har den rigtige varmepumpe for en hver varmekilde.

Varmepumper i systemer

Kombineret med matchende systemkomponenter kan vore varmepumper udbygges på mange måder, f.eks. med solvarmesystemer til varmtvands-produktion og/eller opvarmning, eller ventilationssystemer (recoVAIR) Alle kan de styres perfekt med en enkelt fjernbetjening.

Eksempler på udvidede systemer

Internetmodul VR 920

Ikke mulighed for at linke, da B2C produkt VR 920 ikke er lavet endnu (kun b2b!)

Hvordan får jeg min varmepumpe?

I tre simple trin

Planlægning

Din Certificerede Vaillant Forhandler kan rådgive dig om hvilken varmepumpe, der passer bedst til dine behov, og om det kan betale sig at udbygge dit nuværende varmesystem og om du kan få tilskud til etableringen. Du kan også besøge vores showroom og få vores rådgivning - det koster dig ikke noget.

Kontakt en Certificeret Vaillant Forhandler

Find udstilling nær dig eller besøg Vaillants eget showroom

Opdag

Vil du vil vide mere om et specielt emne eller finde ud af mere om vore varmepumper? Herunder finder du de nyeste brochurer:

aroTHERM / uniTOWER brochure (694 kB)

climaVAIR brochure (635 kB)

flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive brochure (3089 kB)

geoTHERM 22-46 kW brochure (1942 kB)

Certificeret Vaillant Forhandler

Kontakt en Certificeret Vaillant Forhandler i dit område og få et uforpligtende pristilbud

Køb

Vil du købe en ny varmepumpe eller udskifte en gammel varmepumpe? Enkelt nok, du kontakter din Certificerede Vaillant Forhandler. Han kan også forklare dig om fordelene ved Vaillants 10 års garanti på kompressorer og andre services, du kan få brug for

Find en installatør og få et godt tilbud nu!

Hvem er Vaillant

Vaillant er et brand med over 140 års erfaring indenfor opvarmningsteknologier, og vi har udviklet og produceret varmepumper i over 40 år nu. Med os kan du stole på:

 • 2 års garanti på alle Vaillant varmepumper
 • Op til 10 års materiale garanti på kompressoren
 • Stort udvalg af serviceydelser, f.eks. rådgivning, hjælp med tilskud, kundeservice og meget mere
 • Højeste økonomi og systempålidelighed
 • Certicerede Vaillant Forhandlere

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af en lokal Certificeret Vaillant Forhandler, som kan give dig et skræddersyet og behovstilpasset tilbud på en varmpumpeløsning til din bolig.

Dine kontaktoplysninger

Når du angiver din emailadresse, tillader du, at vi kan kontakte dig, hvis vi har yderligere spørgsmål vedrørende din forespørgsel

Betingelser og vilkår

* Venligst udfyld de obligatoriske felter
Der opstod en fejl ved afsendelsen af dine data.

Ny varmepumpe - uden en lyd!

Med den nye luft til vand varmepumpe fra Vaillant, får du den nyeste teknologi og en ekstremt energieffektiv varmeløsning.

Nærmest lydløs

Vaillant har udviklet en ny teknologi der gør aroTHERM plus varmepumpen så lydsvag, at du kan sætte den tæt på terrassen uden at blive generet i eftermiddagskaffen. Du skal faktisk helt tæt på for at høre den køre.

Mere energi for pengene

Vaillant er kendt for sin høje kvalitet af varmepumper, men aroTHERM plus gør det endnu bedre. Varmepumpen opvarmer din bolig og dit varme vand med et ekstremt lavt energiniveau og har derfor fået energimærke A++.

Endnu grønnere varme

Med Vaillant aroTHERM plus kan du spare mange penge på varmeregningen og samtidig hjælper du også med at passe på vores klima. Det helt nye specielt grønne kølemiddel, gør nemlig varmepumpen endnu mere effektiv og grøn.

Kontrol fra din smartphone

Vaillant aroTHERM plus er glad for at kommunikere. Den fortæller dig gerne om din energibesparelse, dit varmeforbrug eller hvis den skulle savne en kærlig hånd. Det hele klares med en brugervenlig styring direkte fra din smartphone.