Find

Vælg en effektiv og energibesparende gaskedel

Flertallet tager ikke fejl – Tysk kvalitet og 4 års garanti

Vaillants kondenserende gasfyr er naturligvis både egnet til såvel opvarmning som varmtvandsproduktion.

Vaillant har udviklet, produceret og testet nye produkter i mere end 140 år. Med et Vaillant gasfyr i din bolig, er du derfor garanteret et af markedets mest effektive gasfyr med optimal varmekomfort i hele boligen. Vaillant = velkendt tysk kvalitet. Vidste du, at du oven i købet får 4 års garanti på dit villa-gasfyr, når du overholder det anbefalede serviceinterval.

Hvad er forskellen på naturgas, en gaskedel eller et gasfyr?

Naturgas er en fællesbetegnelse for den gas, vi henter fra undergrunden. Naturgas består af dyre- og planterester, der igennem millioner af år og under et enormt tryk er blevet omdannet til gas. Vaillant anvender naturgassen optimalt til opvarmning med vores effektive kondenserende gasfyr, eller kondenserende gaskedler – begge udtryk anvendes i daglig tale, og du er måske blevet usikker på, om der er forskel på et gasfyr og en gaskedel – men begge udtryk er faktisk også bare en fællesbetegnelse for en og samme produkttype, der kan opvarme din bolig og dit varme brugsvand.

Hvad er så et kondenserende gasfyr og hvordan fungerer det?

Et gasfyr varmer ganske enkelt dit hus op ved at brænde naturgas af. Naturgassen føres ind i gasfyrets brænder, hvor den bliver antændt og brænder. Varmen fra afbrændingen bruges til at opvarme vandet, som løber i boligens radiatorer eller/og gulvvarmesystem. Det varme brugsvand varmes også op under denne proces, så du har varmt vand i vandhanerne.

I gasfyret dannes der automatisk varme eller kuldioxid (CO2) og vanddamp, når naturgassen brænder. Et kondenserende gasfyr udnytter både varmen fra forbrændingen og genbruger også den varme, der er gemt i vanddampen. Det betyder faktisk, at et Vaillant kondenserende fyr udnytter helt op til 98% af energien i naturgassen.

Helt specifikt sker der følgende: Vanddamp kondenseres ved en temperatur på under 56° C. Det kondenserende gasfyr afkøler dampen gennem en specielt designet varmeveksler. Den opnåede energi bruges til for-opvarmning af koldt centralvarmevand. Det varme vand løber derefter gennem den primære varmeveksler, hvor det opvarmes yderligere, for at opnå den ønskede temperatur.

Kondenserende gasfyr udnytter altid den tilførte energi optimalt. Og sammenlignet med tidligere konventionelle kedler, bruger kondenserende gasfyr også den termiske energi, som er indeholdt i røggassen, og som ellers tabes via skorstenen.

Modulerende drift… hvad er det?

Vaillants kondenserende gasfyr har modulerende drift. Den modulerende egenskab sørger for højest mulig effektivitet og nøjagtigt tilpasning til det aktuelle varmekrav. Gasfyret forbruger minimal energi til driften og forebygger tab på unødvendige stop og starter - derved forlænges gasfyrets levetid. Den integrerede dellastregulering tilpasser sig automatisk boligens aktuelle varmebehov, og man opnår lange driftsperioder, en både miljøvenlig og billig opvarmning.

Energieffektiv styring af dit Vaillant gasfyr

Vaillant vejrkompenserende styring

Vejrkompensering af varmeanlægget sikrer dig den bedste fyringsøkonomi og de bedste driftsbetingelser, og du kan med fordel vælge en af Vaillants intelligente vejrkompenseringer, som via udeføleren registrerer når udetemperaturen stiger eller falder og den vil tilpasse varmeydelsen automatisk herefter.

Varmt vand i vandhanerne

Varmt vand i vandhanerne med Vaillant

For at opnå det maksimale varmtvandsbehov lige efter dine ønsker, kan du vælge mellem et stort udvalg af varmtvandsbeholdere til dit gasfyr.

Skift det gamle oliefyr eller elvarmen ud med et nyt gasfyr

Hvis du skifter dit oliefyr eller din elvarme ud med et nyt kondenserende og energivenligt Vaillant gasfyr, vil du derfor få en varmekilde, der forurener mindre og er mere miljøvenlig – samtidig sparer du mange penge på varmeregningen.

Udskift dit gamle gasfyr

Den teknologiske udvikling byder hele tiden på innovative forbedringer, ikke mindst når det drejer sig om energiforbrug og varmekomfort. Når du skifter dit gamle gasfyr ud med en nyt miljøvenligt, kondenserende og driftssikkert gasfyr, sparer du penge på varmebudgettet samtidig med at du sparer betragteligt på CO2 udslippet.

Vaillants kondenserende gasfyr udnytter energien optimalt, og er nogle af markedets mest effektive.

Kondenserende og energibesparende gasfyr

ecoTEC plus

ecoTEC plus VCW med varmvandsbeholder på ryggen

ecoTEC pro

ecoTEC exclusive

Er du i tvivl om du skal investere i et nyt og miljøvenligt gasfyr fra Vaillant kan du til enhver tid henvende dig til en Certificeret Vaillant forhandler som kan give dig råd og vejledning samt et uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr fra Vaillant.

Derfor skal du vælge et Vaillant gasfyr:

Spar penge med et Vaillant kondenserende gasfyr
  • Tysk kvalitet
  • 140 års erfaring
  • Miljøvenlig opvarmning
  • Energimærke A
  • Optimal udnyttelse af energien: helt op til 98%
  • Utroligt lavt strømforbrug ved standby
  • Varmeveksler i rustri stål = lang levetid på anlægget
  • Spar penge - helt op til 30% på varmeregningen ved at udskifte dit gamle gasfyr
  • Fleksibel udvidelse, f.eks. med alternativ energi som solfangere, varmepumper, beholder og styringer
  • 4 års garanti

Kombiner dit gasfyr med solvarme - få det varme vand gratis

Få leveret det varme vand gratis med solen

Du kan spare penge og værne om miljøet ved at vælge at udvide din varmeinstallation med alternativ energi. Eksempelvis er et samspil mellem gasfyr og solvarme er en utrolig effektiv løsning og ikke mindst miljøvenlig kombination. Her kan du få leveret det varme vand gratis med solen og spare op til 60% af udgifterne til det varme vand.

Kombiner dit gasfyr med en hybrid-varmepumpe

geoTHERM hybridsystem - varmepumpe kombineret med gasfyr

Et hybridsystem med et gasfyr og en varmepumpe er en perfekt grøn og energibesparende varmeløsning. Her kan du spare yderligere mellem 20-50% på energiforbruget.

Systemet er utroligt enkelt: Den varme, som varmepumpen genererer fra enten luften eller jorden, anvendes til at opvarme boligen. Og kun ved spidsbelastninger, hvor varmebehovet kan være større end det varmepumpen kan levere, vil gasfyret supplere.

Vælg det rigtige varmesystem - det er billigst i længden

Der findes ingen standardløsninger, når du leder efter den perfekte varmeløsning til hjem, omvendt er det heller ikke så svært at finde et system, som passer til dine behov. Du kan finde en lokal Certificeret Vaillant installatør på Vaillants forhandlerliste, som kan hjælpe dig med at finde og tilpasse lige nøjagtig den varmeløsning, der passer til dig og dine behov.