Find
Find

Varmepumpe fra Vaillant giver dig grøn energi

Naturen stiller gratis grøn energi til rådighed, lad en jordvarmepumpe eller luft til vand varmepumpe opvarme din bolig, og spar mange penge på varmebudgettet

En varmepumpe fra Vaillant er en vedvarende og miljørigtig ressource

Grøn energi er i dag et fælles globalt anliggende, hvor udbygning med vedvarende energi, CO2-reduktionsmål og mål for energieffektivisering er en realitet. Nu står vi overfor at skulle sænke de nuværende energi-og CO2-emissioner drastisk og med de nuværende energipriser, samt et generelt ønske om at anvende mere grøn energi, er de vedvarende energiløsninger også med til at vinde indpas.

Udnyttelsen af den solenergi, der er lagret som jordvarme er nok den mest effektive, grønne og fremtidsorienterede mulighed for opvarmning og varmtvandsproduktion. Med en Vaillant varmepumpe kan du udnytte alle fordelene ved vedvarende energi. Du kan ganske enkelt bruge den energi, som naturen stiller gratis til rådighed - i ubegrænsede mængder.

Med en varmepumpe sparer du penge og samtidig mindsker du energiforbruget og CO2 udslippet betragteligt. Miljøforureningen reduceres nemlig væsentligt ved brug af varmepumpeteknologien, eftersom solen leverer 75% af den energi til varmepumpen via jorden eller luften, som er nødvendig til opvarmning og varmtvandsproduktion.

En Vaillant varmepumpe er en grøn og miljørigtig ressource, også selvom der bruges en lille mængde strøm til at drive varmepumpen, når solens energi omdannes til varme.

Den bedste varmepumpe er ikke billig, men den er billig i drift...

... og du får en utrolig lav varmeregning i mange år fremover

Vaillant fører et stort udvalg af varmepumper

Vælger du en Vaillant varmepumpe får du utrolig effektiv og gennemtestet teknologi i tysk kvalitet, hvor der er tænkt på den mindste detalje.

Vaillant anvender den nyeste og mest innovative teknologi i flexoTHERM og flexoCOMPACT varmepumperne – ikke mindst den specialdesignede og energibesparende scroll-kompressor, som du oven i købet får 10 års garanti på.

Det er utroligt vigtigt, at din varmepumpe bliver dimensioneret 100% til din bolig og dit behov. En Vaillant varmepumpe sælges og installeres af certificerede installatører, som har et indgående og grundigt kendskab til varmepumpen, idet de har gennemgået og bestået Vaillants varmepumpe-kurser og løbende holdes ajour med forbedringer og ændringer på produkterne og lovgivningen – netop derfor kan de lave en korrekt dimensionering af din varmepumpe, som giver den største besparelse og den højeste varmekomfort.

Her kan du finde din lokale certificerede Vaillant installatør, som kan dimensionere, opsætte og servicere din varmepumpe, så er du sikret et godt resultat og et energibesparende varmeanlæg, som du bliver glad for i mange år fremover.

Vaillant hjælper også gerne med råd og vejledning til dit nye varmeanlæg og ansøgninger om tilskud. Vi står naturligvis altid i tæt samarbejde med vores installatører.

Du er velkommen til at kontakte Vaillant på tlf. 46160200, du kan også læse meget mere her på vores hjemmeside, hvis du har lyst til at vide mere om Vaillants varmepumper og om hvordan du får en lavere varmeregning med en af Vaillants grønne varmeløsninger.

Vidste du i øvrigt, at du med en Vaillant varmepumpe kan spare op til 50% på din samlede varmeregning alt efter husets isolering?

En Vaillant varmepumpe udnytter naturens vedvarende og miljøvenlige ressourcer optimalt. Solens akkumulerede energi i jorden og luften omdannes i varmpumperne til varme, så du kan dække behovet for opvarmning af din bolig og dit varme brugsvand.

Overordnet fungerer en varmepumpes teknik som teknikken i et køleskab, blot med omvendt princip. I en kølekreds bliver den varme, som kommer fra jorden bragt op på et højere tryk- og temperaturniveau, og kan dermed anvendes til opvarmning.

Jord- og luft til vand varmepumper er mest effektive ved varmesystemer, der ikke behøver så høj fremløbstemperatur, da effektiviteten typisk falder med 2-3% for hver grad fremløbstemperaturen til centralvarmeanlægget øges. Det har derfor stor betydning om en varmepumpe skal levere 30-35 grader til et gulvvarmeanlæg eller 50-55 grader til et radiatoranlæg.

Med en Vaillant varmepumpe kan du vælge mellem følgende energi-effektive løsninger:

Jordvarmepumpe med jordslanger eller vertikal boring

Luft til vand varmepumpe

Luft til luft varmepumpe

Ligegyldigt hvilken teknologi der anvendes fungerer en Vaillant varmepumpe effektivt selv ved lave omgivelsestemperaturer.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Din Certificerede Vaillant Forhandler kan hjælpe dig med at planlægge det optimale varmesystem til din bolig.

Din Certificerede Vaillant Forhandler kan hjælpe dig med at planlægge det optimale varmesystem til din bolig.

Hvilken energikilde og hvilken varmepumpe der bedst dækker dine behov afhænger af mange faktorer. De forskellige købs- og driftsomkostninger skal overvejes. Men de enkelte varmepumpe-typer adskiller sig også fra hinanden, hvad angår installationsmuligheder, tilladelser og krav til bygningen.

Når det drejer sig om jordvarme eller en luft til vand varmepumpe kan man generelt sige, at din bolig egner sig bedst til en varmepumpe, hvis den er godt isoleret. Er boligen ikke isoleret, kan det være svært at opnå tilstrækkelig varme, og det vil blive meget dyrt i strøm, at holde varmeanlægget i drift. Du skal også være opmærksom på, at fremløbstemperaturen – dvs. den temperatur, som vandet har, når det løber ind i radiatorerne - er lavere, når huset opvarmes med jordvarme og en luft til vand varmepumpe. Det kan derfor være nødvendigt at skifte til større radiatorer eller få opsat flere, for at opnå en tilstrækkelig varme i boligen. Har du gulvvarme i din bolig, eller delvis gulvvarme vil du opnå den største besparelse på varmebudgettet, dog kan du med de fleste radiatorsystemer alligevel spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe.

Der findes ingen standardløsning, når du søger efter det rigtige varmepumpesystem. Men det er ikke så svært at finde det system, der passer til dine behov. Tal med din Certificerede Vaillant Forhandler. Han kan hjælpe dig med at planlægge det optimale varmesystem til din bolig.

Tilladelser

Hvis du vil installere en jordvarmepumpe, sløjfe eller ændre på dit nuværende jordvarmeanlæg, skal du huske at indhente tilladelse hos din kommune først.

Tilskud til installation af varmepumper

Få tilskud til installation af Vaillant varmepumper

Har du planer om at investere i og få installeret en varmepumpe, så er der lokale tilskudsordninger, som administreres af energiselskaberne, som du kan søge tilskud fra.

Læs mere om Tilskud.