Find

Kondenserende oliefyringsteknik

Kondenserende oliefyr kan spare op til 15% af varmeomkostningerne. De genvinder overskudsvarmen, som traditionelle oliefyr ellers ville udlede med den varme røg.

Kondenserende oliefyr udnytter energien til det yderste, idet de bruger restvarmen fra forbrændingen, som ellers forsvinder ud med røgen. Ved denne genanvendelse af overskudsvarmen reduceres oliefyrets driftsomkostninger. Fordi oliefyr bruger mindre energi, så udleder de også mindre i forhold til konventionelle oliefyr. Et kondenserende oliefyr arbejder efter samme princip som et kondenserende gasfyr.

Læs mere om kondenserende gasfyr fra Vaillant

Læs mere om kondenserende oliefyr fra Vaillant

Fordelene ved kondenserende oliefyr

  • Sparer op til 15% på energiudgifterne i forhold til et konventionelt oliefyr
  • Lave investeringsudgifter
  • Kan kombineres med soldrevet varmtvandsproduktion og ekstra opvarmning.
  • Enkel integration i komplekse systemer

Brugen af bio-olie til opvarmning

Vore kondenserende oliefyr kan køre på en blanding af fyringsolie og bio-olie. For at reducere brugen af fossile brændstoffer kan du tilføje op til 20% bio-olie.

Modernisering og kombination med solvarme

Hvis du vil modernisere dit varmesystem med et kondenserende oliefyr fra Vaillant, bør du overveje også at kombinere med solvarme. Vore kondenserende oliefyr kan kombineres med solvarmebaseret varmtvandsproduktion og ekstraopvarmning. Dermed kan du også udnytte solens energi og spare penge. Op mod 60% af den nødvendige energi til varmtvandsproduktion og 20% af energien til opvarmning kan dækkes med solvarme.

Læs mere om solvarme

Brug anledningen til at skifte

Det kan også være, at du overvejer helt at skifte energikilde, fordi oliepriserne kan risikere at stige i fremtiden. I særlige tilfælde kan du ligefrem få tilskud, når du skifter fra oliefyring til vedvarende energi. Det bedste er at spørge en certificeret Vaillant Forhandler om råd.

Det rigtige varmesystem

Der findes ingen standardløsning, når du leder efter det rigtige varmesystem. Men det er ikke svært at finde et system, der lever op til dine behov. Tal med din certificerede Vaillant Forhandler, som kan rådgive dig, når du planlægger din nye varmeinstallation.

Find en certificeret Vaillant Forhandler