Find
Find

Energivenlige produkter med attraktive energimærker

Vaillant tilbyder energieffektive varmeløsninger og vores produkter lever naturligvis op til det nye EU direktiv (ErP) om energimærkning af alle vores varmeprodukter og -systemer.

ErP ready

Nye EU regler viser vejen til en grønnere fremtid og Vaillant hjælper dig på vej.

Nye EU regler for energimærkning af apparater til rumopvarmning og brugsvandsopvarmning trådte i kraft i 2015. ErP direktivet (Energi relaterede Produkter) fastsætter juridisk bindende krav til energieffektivitet og emissioner.

Spar penge med Vaillant

Vaillant og ErP direktivet

Energieffektive løsninger er dit hjems fremtid

For Vaillant er bæredygtighed kernen i alt hvad vi gør. Derfor bakker vi fuldt op om ErP direktivet og EU's arbejde med at promovere bæredygtighed og bedre udnyttelse af energien. Vaillant har både den teknologiske ekspertise og den miljøvenlige tilgang, som kan hjælpe med til at opnå disse mål. Allerede tilbage i 2010 satte vi vores eget ambitiøse 10 års mål om at reducere CO2 emissionerne med 25% i vores produktion og om at forbedre energi-effektivitet, reducere vandforbrug og affald med 20%.

Vaillant vil også hjælpe dig med at forbedre bæredygtigheden i dit hjem, hvis du står overfor at skulle bygge nyt hus, renovere et gammelt hus eller bare ønsker at opgradere eller udskifte dit eksisterende varmeanlæg.

Hvis du eksempelvis har en gaskedel kan du forbedre effektiviteten yderligere og dermed også energimærket ved at udvide dit varmeanlæg til en hybridløsning ved at kombinere det med en af Vaillants alternative energiformer, såsom varmepumper og solfangere, så du får en bæredygtig varme og varmtvandsproduktion til dit hjem.

Din Certificerede Vaillant Forhandler kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning for dig. Vaillant byder på et bredt produktprogram af kondenserende gas- og oliekedler og vedvarende energiløsninger med et udførligt udvalg af tilbehør, som kan kombineres intelligent med hinanden. Og du kan være sikker på, at din løsning ikke bare lever op til ErP direktivet, men også har et topplaceret energimærke.

Effektivitet handler ikke kun om miljø og om at leve op til direktiver. Når du får et nyt energi-effektivt Vaillant varmesystem installeret, nyder du også godt af maksimal varme- og varmtvandskomfort, - og samtidig sparer du også penge på varmeregningen og miljøet.