Find
Find din Vaillant-partner

Jordvarmepumpe

Vaillant jordvarmepumpe med jordslanger

Vaillant jordvarmepumpe med jordslanger

Ved et jordvarmeanlæg med jordslanger etableres jordslangerne i en frostfri dybde på minimum 1 meter og med 1,3 meter i centerafstand. Længden og antal kredse af jordslangerne afhænger af jordtype og størrelse på din jordvarmepumpe. Der skal som hovedregel nedlægges jordslanger på et areal, der er dobbelt så stort som boligen.

Via jordslangen trækkes energien ud af jorden og transporteres via en frostsikker væske ind til din varmepumpe. Her omsætter varmepumpen varmen til en så høj temperatur, at det passer til husets varmeanlæg og varmtvandsbeholder.

Vaillant jordvarmepumpe med lodret boring

Vaillant jordvarmepumpe med lodret boring

Få meter under jordens overflade er temperaturen seks til otte grader, og denne temperatur er stabil året rundt.

For hver 100 meter, der bores dybere, vil temperaturen stige med ca. en til tre grader. Det er denne varme, som en jordvarmepumpe benytter til opvarmning af boligen og til det vand, der kommer ud af vandhanerne.

Du er sikret en høj gennemsnitlig fremløbstemperatur til din varmepumpe, og dermed en utrolig effektiv drift med store besparelser på varmebudgettet.

Når du vælger en Vaillant varmeløsning får du altid en installation, der byder på en høj nyttevirkning og et lavt el-forbrug med minimal miljøbelastning. Vaillants produkter er naturligvis forsynet med energimærker i henhold til ny europæisk ErP energimærkning af opvarmningsprodukter.

Vaillants geoTHERM jordvarmepumpe er naturligvis forsynet med energimærke A++.

Vigtig information om jordvarme generelt:

Hvis du skal bygge nyt hus eller ønsker at udskifte dit oliefyr eller elvarme med noget mere miljøvenligt, er en jordvarme- eller luft til vand varmepumpe en af de mest energibesparende løsning.

Uanset om du vælger at få jordvarme med jordslanger eller med en boring, kan du se frem til et super-effektivt varmeanlæg med store energibesparelser. Et jordvarmeanlæg udnytter energien i jorden optimalt og kan producere omkring 3-4 gange så meget energi, som det forbruger. Det vil sige, at for hver 1 kilowatt elektricitet, du bruger i strøm, får du 3-4 kilowatt varme igen.

Vælger du en jord- eller luft til vand varmepumpe til at opvarme din bolig, vil det samlede CO2-udslip desuden være ca. 50-75 procent lavere end ved almindelige opvarmningsformer.

Varmepumpe med 10 års garanti på scrollkompressor - billig i drift

Kernen i din varmepumpe er kompressoren. Scrollkompressoren i Vaillants geoTHERM gulvstående jordvarmepumpe og luft til vand varmpumpe er specialudviklet og byder på en fantastisk teknologi og har både en meget høj virkningsgrad er billige i drift - også ved lave temperaturer i varmekildeanlægget. Netop derfor tilbyder Vaillant også gerne 10 års garanti på scrollkompressoren.

Trustpilot