Find
Find forhandler

COVID-19: Vaillant holder åbent

Vaillant tager COVID-19 (coronavirus) meget seriøst

I Vaillant følger vi udviklingen i den globale coronapandemi meget nøje, og tilretter løbende vores egne interne retningslinjer i overensstemmelse med de nationale myndigheders påbud og anbefalinger.

Vi finder det nødvendigt at sikre vores medarbejdere og kunder mod en potentiel smitte med COVID-19, hvorfor vi beder om din hjælp til dette.

Dette er en foranstaltning for at sikre at vi også fremadrettet kan opretholde det nødvendige serviceniveau på dit varmeanlæg. Vi opfordrer til at vi således sammen med dig som kunde, kan sikre alles helbred og opretholde driften af jeres varmetekniske anlæg.

Når vores medarbejder ankommer til jeres adresse, bedes I sikre:

  • At den person der modtager Vaillant-teknikeren ikke er smittet med, eller har været i kontakt med personer der er testet positivt for COVID-19, eller personer der ikke har afsluttet selvkarantæne efter at have været i lande der betegnes som højrisiko lande af de nationale myndigheder.
  • At der er foretaget desinficering af dørhåndtag, gelænder og andre gribeforanstaltninger på den vej som teknikeren skal transportere ad, hen til udførelsesområdet.
  • Under udførelsen af arbejdet må andre personer end Vaillant teknikeren ikke opholde sig i samme rum som arbejdet udføres i.
  • Der må ikke være nogen fysisk kontakt til Vaillant teknikeren i form af håndtryk eller lignende. Vi anbefaler, at eventuelle personer, som kommer i kontakt med en Vaillant tekniker, holder sig i en afstand af min. 2 meter.
  • Kommunikation bedes ske via telefon eller andre digitale kommunikationsværktøjer.

Vi håber på jeres forståelse for vores forholdsregler, som alene er til for at sikre vores servicering af jeres varmeanlæg, så dette fungerer efter hensigten og giver varme og varmt vand under hele COVID-19 situationen.

På vegne af Vaillant

Per Stryhn, Nordic Country Director

Bestillinger og levering

Vi både tager imod og leverer endnu varer - vi oplever ikke leveringsproblemer i øjeblikket.

Salg, service og support

Du kan fortsat komme i kontakt med salg- og serviceafdelingen. Vi har bemanding på telefonen mellem 8.00 - 16.30 på telefon: 4616 0200

Servicebesøg

Vi kører stadig ud og leverer service - helt efter korrekte COVID-19-forbehold.

Kurser og møder

Vaillant afholder kurser og møder under iagttagelse af alle covid-19 forholdsregler.

Har du stadig spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Ellers kan du finde en lokal certificeret Vaillant-installatør