Find

Vi anvender cookies og trackingteknologier fra tredjepart for at huske dine præferencer, måle og analysere brugen af vores websider og for at optimere vores online markedsføring. Du kan selv administrere brugen af cookies via dine browserindstillinger og til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Ønsker du yderligere information kan du læse vores privatlivspolitik. Hvis du er enig bedes du klikke på ”accepter”.

Accepter Afvis

Hjælp til denne hjemmeside

Hvis du ikke kan finde det du søger på vores hjemmeside eller hvis du har brug for yderligere information, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon 46160200. Du kan også sende os en mail på info@vaillant.dk, så vender vi tilbage til dig.

Browser-valg

Vi oplever desværre at nogle kunder, som bruger internet explorer, har svært ved at få vist nogle af siderne på vores hjemmeside. Det arbejder vi naturligvis på at få løst hurtigst muligt.

Hvis du oplever sådanne problemer, så kan vi anbefale at bruge en anden browser f.eks. google chrome eller mozilla firefox. Begge browsere er gratis at downloade.