Find

Vi anvender cookies og trackingteknologier fra tredjepart for at huske dine præferencer, måle og analysere brugen af vores websider og for at optimere vores online markedsføring. Du kan selv administrere brugen af cookies via dine browserindstillinger og til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Ønsker du yderligere information kan du læse vores privatlivspolitik. Hvis du er enig bedes du klikke på ”accepter”.

Accepter Afvis

Jeg bor i rækkehus og min nabo har samme gasfyr som jeg. Hans fyr virker uden problemer, men mit går ofte på fejl.

Selvom jeres huse udefra ser ens ud, så kan der være forskelle i aftræksdimensionering og -føring, installationsart og –position, samt individuelle forskelle i omgivelserne, som gør at to ellers ens kedler kører forskelligt.

For at finde den nøjagtige årsag og afhjælpe problemet skal du tilkalde din VVS-installatør. Du kan eventuelt finde en Certificeret Vaillant Forhandler her.

Hvis din gaskedel stadig er dækket af Vaillant’s fabriksgaranti, så husk at fortælle det til din VVS-installatør, så han kan sørge for at Vaillant’s serviceafdeling kontakter dig for et besøg. Dette besøg er naturligvis gratis for dig.