Find

Vi anvender cookies og trackingteknologier fra tredjepart for at huske dine præferencer, måle og analysere brugen af vores websider og for at optimere vores online markedsføring. Du kan selv administrere brugen af cookies via dine browserindstillinger og til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Ønsker du yderligere information kan du læse vores privatlivspolitik. Hvis du er enig bedes du klikke på ”accepter”.

Accepter Afvis

Bæredygtighed

Som en fremtidsorienteret, familieejet virksomhed, har vi et særligt ansvar for miljøet, for vores medarbejdere og for samfundet. Vi mener, at økonomisk succes, bæredygtig og lønsom vækst uløseligt er bundet sammen med en forpligtelse til sociale og bæredygtige standarder.

For at leve op til denne forpligtelse, har vi samlet vores bæredygtighedsaktiviteter i det strategiske S.E.E.D.S. program (Bæredygtighed for Miljø, Medarbejdere, Udvikling & Produkter og Samfund). Definitionen af disse fokusområder er baseret på en omfattende forståelse af bæredygtighed, som tager de centrale udfordringer i vores kerneforretning i betragtning. Ledelsen for bæredygtigheds-programmet refererer direkte til den administrerende direktør.

For detaljeret information om bæredygtighed i Vaillant Group, se vores bæredygtighedsrapport eller se vaillant-group.com.

Dette interesserer måske også

Firmaprofil

Varemærke

Historie