Find

Job og karriere

Vaillants største ressource er kvalificerede medarbejdere. Derfor er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning til Vaillant A/S, Drejergangen 3A, DK-2690 Karlslunde eller pr. mail til HR ansvarlig Christina Nilsson.

Servicekoordinator - dansk- og/eller svensktalende

Vi har rygende travlt og leder derfor efter endnu en passioneret servicekoordinator, der vil være med til at levere enestående service på højt professionelt plan til både vores svenske og danske serviceteams.

Teknisk salgssupporter

Har du erfaring fra VVS-branchen og et bredt kendskab til varmeløsninger? Motiveres du af beregninger og løsningsforslag til varmesystemer? Brænder du for at levere førsteklasses support? Så læs med her:

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet.

Stillinger i udlandet

Vaillant A/S er en del af Vaillant Group International, så hvis du er interesseret i en stilling i udlandet, kan du læse mere her:

Vaillant karriere i udlandet: