Find
Find forhandler

Job og karriere

Vaillants største ressource er kvalificerede medarbejdere. Derfor er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send din ansøgning til Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup eller pr. mail til HR ansvarlig Christina Nilsson.

Digital marketingspecialist

Vi søger efter en knalddygtig digital marketingspecialist til det nordiske team hos Vaillant Danmark som, udover at elske nørderi med CRM, kunderejser og mail flows, også skal være med til at transformere vores marketing setup i de nordiske lande.

Derudover kan vi blandt andet tilbyde dig engagerede kolleger og en hverdag i en spændende virksomhed hvor tonen er uformel og virksomhedsstrukturen er flad. Du kommer til at arbejde i nyindrettede lokaler med lækkert nordisk design og en skøn atmosfære.

Nordic IT Business Partner

Vi søger en Nordic IT Business Partner til vores team, som udover at yde en enestående IT-brugersupport til kollegaer i Norden, også kommer til at stå i spidsen for Vaillant Danmark digitale transformation på tværs af de nordiske lande.

Vi kan udover så meget andet tilbyde dig engagerede kollegaer, og blive en del af en flad og uhøjtidelig organisation. Du kommer til at arbejde i nyindrettede og moderne lokaler med en skøn atmosfære.

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet.

Stillinger i udlandet

Vaillant A/S er en del af Vaillant Group International, så hvis du er interesseret i en stilling i udlandet, kan du læse mere her:

Vaillant karriere i udlandet: