Find

Idéelt supplement til varme og varmt vand i boligen

Vaillant eloBLOCK – el-kedel

Vaillant eloBLOCK – el-kedel

Er der behov for et supplement til varme- og varmtvandssystemet, eller brug for en midlertidig varmeløsning i forbindelse med renovering, er Vaillants væghængte el-kedel eloBLOCK den optimale løsning.

El-kedlen er perfekt til opvarmning og varmtvandsproduktion af boligen eller sommerhuset og kan desuden anvendes optimalt som backup til anden varmekilde - også i kombination med solceller.

Ydermere er el-kedlen idéel som midlertidig varmeløsning, i forbindelse med eksempelvis renovering af boligen/varmecentralen, da den er utrolig nem at installere og har alle komponenter integreret, herunder trykekspansion, pumpe, vejrkompensering og sikkerhedsventil.

eloBLOCK el-kedlen kan også lave varmt brugsvand - det klares nemt via tilbehørssættet for beholdertilslutning.

Pladsbesparende

Den lille og lette eloBLOCK el-kedel kan monteres, stort set hvor det ønskes, og fås i 3 ydelsesstørrelser på 9, 14 og 21 kW. Ved større behov kan el-kedlen også installeres i kaskadeanlæg.

Brugervenlig og driftsikker

Denne effektive el-kedel sparer intelligent på strømforbruget via den optimale ydelsestilpasning. Og komfortable tekniske detaljer såsom sikkerheds-temperaturbegrænser og indbygget frostsikring sørger for høj driftsikkerhed.

Den indbyggede styring med vejrkompensering er nem at betjene og giver dig mulighed for at indstille både fremløbs- og varmtvandstemperatur nøjagtigt. Det brugervenlige betjeningspanel guider let og enkelt brugeren igennem alle indstillinger.

Her kan du læse mere om produktet eloBLOCK.