Find

Spar penge på varmeregningen og få et bedre indeklima med et klimaanlæg

Luft til luft varmepumper er lette at installere, billige i drift og giver et rigtig godt indeklima.

Klimaanlæg - climaVAIR luft til luft varmepumpe

Vaillants luft til luft varmepumper eller klimaanlæg – kært barn mange navne – er en rigtig god varmeløsning til dig, som gerne vil spare på din varmeregning og har bolig, kontor eller et sommerhus.

Vaillant climaVAIR luft til luft varmepumper er nogle af markedets mest effektive - med energimærke A+ og A i henhold til den europæiske energimærkningsordning.

Du kan opnå tilskud.

Du kan oven i købet få tilskud til din varmepumpeinstallation. Alt efter nuværende opvarmningsløsning og energiselskab kan du opnå tilskud, uanset om du skal have varmepumpen installeret i din bolig eller dit sommerhus..

Bemærk venligst, at du skal ansøge om tilskud, inden du går i gang med at udføre installationen, da du ikke kan søge tilskud til arbejde, du allerede har udført eller har sat i gang.

Læs mere om alle tilskudsformer.

Vaillant luft til luft varmpumper

Klimaanlæg - øverst: Indedel; nederst: Udedel

Med Vaillants luft til luft varmepumper climaVAIR kan du holde en behagelig temperatur og et perfekt indeklima hele året. De kan både bruges til opvarmning og kan anvendes som klimaanlæg og køle boligen på varme sommerdage.

Luft til luft varmepumpen består af en udedel, som monteres ved husets ydervæg, og en indedel, som monteres på en indervæg i boligen.

En luft til luft varmepumpe er desuden billig i anskaffelse – samtidig er den let, enkel og hurtig at installere, da du ikke behøver at få trukket rør til radiatorer eller andre installationer.

Udeluften udnyttes optimalt til at levere varme til din bolig. Derudover får du et behageligt indeklima, da climaVAIR har et integreret luftfiltreringssystem, som effektivt renser indeluften.

Din Vaillant forhandler kan give dig et godt tilbud på den Vaillant varmepumpe, du har behov for, og han kan også informere dig om, hvor meget du kan opnå i tilskud. Find din lokale certificerede Vaillant forhandler her.

Fordele ved Vaillants luft til luft varmepumper

  • Overskuelige udgifter til anskaffelse og installation er overskuelig
  • Fås i 3 ydelser på 2,75 / 3,65 / 5,28 kW
  • Du kan spare på dine varmeudgifter – specielt i elopvarmede boliger
  • Energirigtig varmeinstallation – energimærke A+ og A
  • Behagelig temperatur og indeklima hele året
  • Integreret luftfiltreringssystem, som effektivt renser indeluften
  • Kræver ikke radiatorer eller andre varmeinstallationer
  • Nem og hurtig installation
  • Kan også fungere som aircondition om sommeren
  • Mulighed for styring med din mobil