Find

Alternative energiløsninger

Invitation til en gennemgang af alternative energiløsninger fra Vaillant. Vaillant er andet og meget mere end gaskedler. Udnyt energien fra solen, jorden og luften – på naturlig vis med Vaillant.

Invitation til en gennemgang af alternative energiløsninger fra Vaillant.

Vaillant er andet og meget mere end gaskedler. Udnyt energien fra solen, jorden og luften – på naturlig vis med Vaillant. Sol, luft og jord - hvad du vælger afhænger af dine behov og ønsker. Som Europas førende producent inden for system-varmeteknik tilbyder Vaillant produkter, som alle kan kombineres perfekt med hinanden.

Solen - en evig varmekilde.

Solen er en enestående varmekilde. Den er ikke bare evig og gratis, den er også den mest miljøvenlige energikilde i verden. Med Vaillants program inden for solvarme kan denne energi anvendes optimalt til varmtvandsproduktion. Med et solenergisystem fra Vaillant kan du for overskuelige omkostninger benytte den nye solenergiteknik til produktion af varmt vand. Du kan til enhver tid kombinere et Vaillant solvarmeanlæg med din nuværende varmekilde. Et lille skridt for enhver husejer – et større skridt for miljørigtig energibesparelse. Hvad mere kan du ønske?

Læs mere om solenergi

Komfortabel boligopvarmning - fra jorden og luften.

Miljøbeskyttelse og energi besparelser er og bliver specielt i fremtiden et afgørende kriterium ved moderne boligbyggeri. Varmepumpeserien geoTHERM giver den optimale løsning med hensyn til en ansvars- og omkostningsbevidst energiforsyning. Varmepumperne geoTHERM sætter nye standarder på flere punkter: Varme- og varmtvandskomfort, betjeningsvenlighed og energibesparelse.

Fås både som jord-, luft/vand- og hybrid-varmepumper

Læs mere om varmepumper

Vælg en energivenlig gaskedel.

Vaillant tilbyder et bredt program af energivenlige og super-effektive kondenserende gaskedler med energimærke A, der også kan tilpasses dit behov. Vidste du, at du oveni købet kan få 4 års garanti, når du vælger en Vaillant gaskedel? Og så kan du regne med en besparelse på 15-25 % på dine varmeudgifter ved at skifte din gamle gaskedel ud med en ny fra Vaillant.

Læs mere om gasteknologi