Find

Tysk kvalitet i 140 år

I 2014 fejrede Vaillant 140 års jubilæum og kan se tilbage på en lang succeshistorie præget af effektive og revolutionerende verdensnyheder.

140 års jubilæum

I 2014 fejrede Vaillant 140 års jubilæum og kunne se tilbage på en lang succeshistorie præget af effektive og revolutionerende verdensnyheder.

Vaillants historie strækker sig dermed tilbage til år 1874, hvor virksomheden blev grundlagt af kobbersmeden og pumpefremstilleren Johann Vaillant i Remscheid, Tyskland.

I 1894 revolutionerer Johann Vaillant ganske enkelt verdensmarkedet for altid med den første gas-badevandvarmer i et lukket system, hvor vandet opvarmes af en gasflamme, mens det flyder gennem et lukket rørsystem - uden at komme i kontakt med skadelige gasser.

Og siden da har det ikke skortet på nyudviklinger.

140 år med ansvar

140 år med ansvar

Fremtiden og bæredygtighed har altid været i fokus hos Vaillant. Vi har alle et ansvar for at nedbringe energiforbruget og Vaillants produkter og teknologier bliver udviklet med omtanke for miljøet: De miljøvenlige og effektive varmeløsninger bidrager til at sænke energiforbruget og reducere CO2 udledningen - uden dog at gå på kompromis med komforten.

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for opvarmnings- og varmtvandsproduktionsanlæg og har sat sit præg på fremskridtene inden for dette område med innovative og fremtidssikrede løsninger.

Virksomhedens succes er baseret på forskning og udvikling af nye energibesparende og effektive produkter og systemer, som konsekvent retter sig efter kundernes ønsker - uanset om det er til villaen, lejlighedskomplekser, skoler eller industrien.

Produktsortimentet

Vaillant har og har altid haft en stærk position på det danske gasfyrmarked og tilbyder et stort sortiment af gasfyr til såvel parcelhuse som industribygninger. De energivenlige gasfyr opfylder ganske enkelt ethvert krav til et moderne gasfyr.

Vaillant har også i mange år haft særlig opmærksomhed på vedvarende energi og tilbyder effektive varme- og varmtvandsløsninger, hvor solens, jordens og luftens ressourcer udnyttes optimalt.

Produktsortimentet omfatter:

  • Kondenserende og energibesparende gasfyr med maksimal varmekomfort.
  • Intelligente jordvarme, luft til vand og luft til luft varmepumper til ethvert behov, også som hybridløsninger.
  • De fleksible solvarmesystemer til opvarmning af brugsvandet og supplement til centralvarmesystemet.
  • Effektive genvindingsanlæg - genvinder op til 98 procent af varmen i boligen.
  • Exclusivt kondenserende oliefyr med stort vandindhold og en nyttevirkning helt op til 105 procent.

Certificerede Vaillant forhandlere

Virkomheden værner om deres certificerede forhandlere, som kvit og frit tilbydes brugbare værktøjer til deres hverdag i form af marketingassistance, vejledning ved dimensionering af varmeanlæg, komplet og skræddersyet kursusprogram, hotline og udekørende assistance året rundt.

Historien om haren

Historien om haren i Vaillant logoet

Historien bag den karakteristiske hare i Vaillants logo er i princippet ganske enkel: Johann Vaillant sidder en påskemorgen i 1899 og bladrer i et magasin, hvor han falder over et billede af en hare, som udklækkes af et æg. Og straks ved han, at en ny udklækket hare skal være Vaillants varemærke; et symbol på noget nyt og innovativt. Et varemærke, som Vaillant på verdensplan også i dag er meget kendt for.