Find
Kontakt

Varmepumper af tysk kvalitet

Tag det første skridt til at blive en miljøhelt - med kun ét klik og én registrering.

Kontakt os nu!

Ren meisterklasse, som er skabt til forandring

Fremtidssikker forretning for dig og bæredygtig varmeløsning til dine kunder. Den nye luft til vand varmepumpe aroTHERM plus er hurtig at installere og så effektiv, at den kan bruges både i nye bygninger og til moderniseringsprojekter.

Den reducerer dine kunders CO₂-emissioner, da den er ekstra miljøvenlig og desuden ekstremt energi-effektiv. Derfor er den en sikker investering.

Med denne varmepumpe bliver du en klimahelt med det samme.

aroTHERM plus - den første installation i Danmark!

Få historien af Carsten Dahl, installatør hos Enova A+, som i denne video fortæller om Danmarks første installation af den populære luft-til-vand varmepumpe.

6 fordele for klimahelte

Eksklusiv support

Som Certificeret Vaillant Forhandler hjælper vi dig med skræddersyet materiale til din lancering af aroTHERM plus, for eksempel:

 • Brochuremateriale
 • Markedsføringsmateriale

Teknisk support

 • Softwareløsninger
 • Quick guides
 • Gennemtestede hydraulikeksempler til din planlægning
 • CAD/VDI 2D- eller 3D-modeller
 • Rådgivning fra vores eksperter
 • Før- og eftersalgssupoort

Kurser

Du tilbydes skræddersyede produkt- og planlægningskurser, så du altid er opdateret.

Rådgivning

Vi er klar til at hjælpe dig

Kundeservice

Fra ibrugtagning til vedligeholdelse og reparation: Vores serviceteknikere er klar til at hjælpe dig via telefonen eller på stedet.

Stol på en markedsledende producent

I mere end 140 år har Vaillant været markedsledende inden for varmeteknologi – og har mere end fire årtiers erfaring inden for varmepumper. Alle vores produkter gennemgår omfattende sikkerhedstest. De omfatter:

 • Test under ekstreme kulde-/varme forhold
 • Lydlaboratorium
 • Faldtest

Hurtig installation

To personer kan installere aroTHERM plus på en enkelt arbejdsdag – og hele processen kræver ikke noget kølemiddelcertifikat. For at sikre at alt forløber problemfrit, tilbyder Vaillant et stort udvalg af tilbehør og serviceydelser.

Læs mere om de fordele, du får og lad dig overbevise

Vaillants varmepumpe-sortiment

Utrolig energieffektivt

Med en COP værdi op til 5,4 [A7/W35] giver aroTHERM plus dine kunder mærkbare energibesparelser og meget høj varmtvandskomfort.

* Den opnåede eller opnåelige energibesparelse afhænger af flere faktorer og kan variere (f.eks. lokale el-priser, tidligere varmeinstallation, varmeindstillinger, brug, placering af installationen, udendørstemperatur).

Ideel til moderniseringer

aroTHERM plus er din nye bedste ven ved renoveringsprojekter. Den nye varmepumpe har en særlig høj fremløbstemperatur på op til 75 °C, fordi den bruger et naturligt kølemiddel. På denne måde kan luft til vand varmepumpen også bruges med eksisterende radiatorer. Dermed kan du anbefale dine kunder denne varmepumpe ved udskiftning af et varmesystem som i dag anvender fossile brændstoffer - også i rækkehuse.

Integrer varmepumpen i dit sortiment nu, og bliv en klimahelt.

Kontakt os i dag!

Miljøvenlig teknologi

Det nye naturlige kølemiddel R290 har et særligt lavt globalt opvarmningspotentiale på 3, det betyder, at systemet er meget miljøvenligt.

Energiforbruget er også godt for klimaet: aroTHERM plus er meget effektiv og kan nemt kombineres med f.eks. solceller. Dermed minimerer dine kunder deres CO2-emissioner.

Fremtidssikker teknologi

Det naturlige kølemiddel, der avendes i aroTHERM plus, er ikke omfattet af bestemmelserne om F-gas. Du kan stole på en fremtidssikker varmepumpe og samtidig være bæredygtig.

Som klimahelt kan du være med til at beskytte klimaet og samtidig få succes!

Kontakt os i dag!

Super lydsvag

Takket være Sound Safe Systemet er aroTHERM plus lige så stille som raslende blade, og med et lydniveau på blot 28 dB(A) på 3 meters afstand i nattilstand kan varmepumpens udedelen uden problemer installeres og anvendes i tætbebyggede områder som for eksempel i rækkehuse.

Med vores online Soundbox kan du selv høre, at varmepumpen er nærmest lydløs. Du kan høre hele Vaillants varempumpesortiment i Sondboxen. Lad dig overbevise af stilheden.

Trustpilot