Find

Kig ind til Vaillant på stand nr. AF6441

På Danmarks største elfagmesse El og Teknik, den 15.-17. maj 2018 – der er gratis adgang

Kom ind på Vaillants stand, hvor vi vil præsentere dig for:

  • NYHED: aroTHERM luft til vand varmepumpe kølemiddel split til varme og varmt vand
  • Nye, flotte og effektive climaVAIR exclusive luft til luft varmepumper – både mono- og mulitsplit
  • Den intelligente og enkle eloBLOCK elvandvarmer til det varme vand eller back-up til anden varmekilde

Registrer online og få gratis adgang:

Registrer dig allerede nu som besøgende via dette link, så får du din gratis adgangsbillet tilsendt pr. mail: Registrer

Vaillant = Going green the smart way

I dag har vi alle for alvor fokus på miljøet og energiforbruget i såvel nye som eksisterende bygninger. Vaillants produkter byder på intelligent og bæredygtig teknologi i tysk kvalitet, hvor den bedst mulige udnyttelse af energien opnås.

Vaillant hjælper gerne med råd og vejledning til beregninger og dimensionering af varmeanlæg.

Hvem er Vaillant

Vaillant er en af Europas førende producenter inden for innovativ opvarmnings- og varmtvandsproduktion og tilbyder miljøvenlige, intelligente og energibesparende varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet.

Vaillants produktprogram består af fremtidssikrede og supereffektive varmeløsninger inden for gasfyr, jordvarmeanlæg, luft til vand varmepumper, luft til luft varmepumper, solvarmesystemer, genvindingsanlæg, oliefyr og elkedler samt varmtvandsbeholdere og intelligente og ”smarte” styringer. Et omfattende udvalg af tilbehør og service supplerer produktsortimentet.

Vaillant A/S er et 100% datterselskab af Vaillant Group som ligger i Remscheid, Tyskland Vaillant Group blev grundlagt i 1874 og er stadig 100% familieejet. Vaillant A/S har været på det danske marked siden 1961

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere på vores hjemmeside www.vaillant.dk, hvor du naturligvis finder alle produktinformationer, brochurer, vejledninger etc. Hvis du ønsker yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 46160200 eller sende os en e-mail på salg@vaillant.dk