Langtidsholdbar varmepumpe.

Helt ligesom dit hjem.

Hvorfor vente, når du trygt kan gå fremtiden i møde med kvaliteten af Vaillant varmepumper?

Langtidsholdbar kvalitet med mange fordele – både for dig og miljøet.

Skal du opføre en ny bolig eller bygge om? Uanset hvilket byggeprojekt du skal i gang med, er du garanteret kvalitet, når du vælger Vaillants produkter og det kan du kan høste store fordele af i mange år fremover. Kvaliteten gør nemlig vores produkter langtidsholdbare – for det, der holder længere, er også godt for miljøet. Og den kvalitetstest, vores produkter gennemgår, når langt ud over normen.

Vaillants kvalitet bliver derfor ved med at sætte nye standarder – f.eks. i klimavenlig renovering med varmepumper og med vores særlige miljøvenlige kølemidler.Vi optimerer også de produktegenskaber, der er vigtige for dig, såsom særlig lydsvag drift. – Og det er med garanti også noget, dine naboer sætter pris på.

Driftsikker

Renovering

Stilhed

Driftsikker

Driftsikker – i alt slags vejr

Vores produkter er sikret en lang holdbarhed på grund af materialernes kvalitet. De er endda tredobbelt beskyttet mod skadelige miljøpåvirkninger, for at forhindre korrosion. Således er fronterne galvaniseret samt nano- og pulverlakeret.

Renovering

Renovering med omtanke for miljøet

Varmepumper er i dag den foretrukne teknologi kun, når det drejer sig om opvarmningen af nye bygninger. Også forsyne eksisterende bygninger med varme og varmt vand, selvom de stadig har radiatorer.

Stilhed

Stilhed

Vibrationssvage materialer, en særlig isolerende lyd – det er blot nogle af komponenterne i vores innovative Sound Safe System. Tilbyde en af de varmepumper på markedet, der har en næsten lydløs drift.

Ekstremt testet. Til ekstrem holdbarhed.

Over 300 individuelle tests på over 180 topmoderne teststationer fordelt på ni forskellige laboratorieafdelinger: I det nye Johann Vaillant Technology Center bliver vores produkter og teknologier virkelig sat på prøve for at bevise deres værd og helt exceptionelle kvalitet.

Meget mere om varmepumper

Først og fremmest, så er de omkostningseffektive, klimavenlige og fremtidssikrede - bliv klogere på varmepumpeteknologien herunder

Her finder du yderligere information og interessant indsigt i den mest bæredygtige måde at opvarme på med varmepumper.

Nybyggeri

Nogle vil mene: At et nyt hjem for dig, er en ny chance for klimaet. Takket være den klimavenlige drift er varmepumper med rette blevet standard i nybyggerier.

Modernisering

Det perfekte valg til dit moderniseringsprojekt: Skift til varmepumpeteknologi, det er både godt for din økonomi og for klimaet.

Det handler om varmepumper

Funktionalitet, bæredygtighed og udgifter – vi har samlet alle de vigtige og interessante oplysninger om varmepumper til dig.

Grøn omstilling i praksis: Vores 6 grønne principper

For nogle bliver hensynet til klimaet blot ved snakken. Hos os er det forankret i kernen af vores forretning med vores 6 grønne principper. De sikrer nemlig, at vi tænker på miljøet, allerede når vi produktudvikler. Og principperne sikrer, at vi har hele produktets livscyklus for øje. Det gælder for alle produkter, vi udvikler i Vaillant Group, og det er en milepæl for at kunne bidrage til den grønne omstilling.

Trustpilot