Tiden til en varmepumpe har aldrig været bedre!

  • Vælg en af vores klimavenlige varmepumper
  • Nyd den øgede energieffektivitet
  • Reducér dine varmeudgifter

Invester i en fremtidssikret varmepumpe - det er godt for klimaet og frem for alt for dig!

Pga. krigen i Ukraine og gasprisernes himmelflugt har tiden har aldrig været bedre til at investere i en varmepumpe. Så hvorfor vente?

Din nye varmepumpe reducerer både CO2-emissioner og energiomkostninger. Den bruger op til 75% af energien direkte fra miljøet. Dette er den bedste mulighed for at yde et stort bidrag til klimabeskyttelse. Det er tid til at gøre en forskel: I øjeblikket har opvarmning og varmtvandsforsyning stor indflydelse på klimaet.

Uanset hvilken varmekilde du vælger; luft til vand, luft til luft eller jordvarme, så tilbyder vi et bredt udvalg af varmepumper, som opfylder dine behov. Er du på jagt efter en ny varmepumpe til dit kommende nybyggeri, en modernisering af dit hjem eller måske endda sommerhuset, så udforsk vores moderne og brede varmepumpeudvalg.

Bestil et uforpligtende tilbud

Nuværende fordeling af CO2 emissioner i Danmark

Her er den bedste chance for dig til at gøre noget for klimaet. I øjeblikket genererer opvarmning og varmt vand den tredje største andel af CO2-emissioner pr. husstand.

*Kilder: CONCITO 2014 og Politiken 9. november 2014.

Meget mere om varmepumper

Først og fremmest, så er de omkostningseffektive, klimavenlige og fremtidssikrede - bliv klogere på varmepumpeteknologien herunder

Her finder du yderligere information og interessant indsigt i den mest bæredygtige måde at opvarme på med varmepumper.

Nybyggeri

Nogle vil mene: At et nyt hjem for dig, er en ny chance for klimaet. Takket være den klimavenlige drift er varmepumper med rette blevet standard i nybyggerier.

Modernisering

Det perfekte valg til dit moderniseringsprojekt: Skift til varmepumpeteknologi, det er både godt for din økonomi og for klimaet.

Det handler om varmepumper

Funktionalitet, bæredygtighed og udgifter – vi har samlet alle de vigtige og interessante oplysninger om varmepumper til dig.

Bestil et uforpligtende tilbud

En bæredygtig beslutning: varmepumper

Ved at sikre lave CO2-emissioner yder varmepumper et væsentligt bidrag til klimabeskyttelse. Samtidig gør du dig uafhængig af f.eks. stigende olie- og gaspriser.

Med en varmepumpe, sparer du varmeudgifter ved at generere op til 75% af den krævede energi gratis – direkte fra luften, vandet eller jorden.

Den ubegrænsede energi fra miljøet gør dig uafhængig – bliv selvforsynende og producér din egen elektricitet med solceller.

Hvorfor det ikke er værd at vente længere:

Vi kan alle yde et markant bidrag til klimabeskyttelse. Nogle kan for eksempel ikke undvære deres elskede bil, men ændrer sig meget med deres klimavenlige opvarmning. Se hele historien nu!

Bestil et uforpligtende tilbud

Trustpilot