Vi anvender cookies på denne hjemmeside for at give dig den bedsteoplevelse skræddersyet til dine interesser. For at få fuldt udbytte af hjemmesiden, bør du acceptere cookies. Hvis du ønsker mere information om cookies, er du velkommen til at læse vore privatlivsvilkår.

Accepter cookies og fortsæt Afvis cookies

Privatlivserklæring

Tak for din interesse i Vaillant. Vi værner om dit privatliv. Denne privatlivserklæring informerer dig om, under hvilke omstændigheder og hvordan vi indsamler, bruger og eventuelt videregiver personoplysninger, som du giver os under dit besøg på Vaillants websted.

Vi opfordrer dig til at læse privatlivserklæringer, før du indsender oplysninger. Ved at bruge dette websted anerkender du, at du forstår og accepterer betingelserne i privatlivserklæringen.

Vores o websted gør det ikke muligt for vores besøgende at kommunikere med andre besøgende eller slå information op, som andre kan få adgang til. Vores websted inkluderer links til tredjeparter. Sådanne tredjepartsudbydere af webtjenester kan indsamle personoplysninger om deres besøgende.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige i relation til alle personoplysninger, der indsamles gennem dette websted, er

Vaillant A/S, Drejergangen 3A, 2690 Karlslunde, Denmark.

Du kan finde yderligere oplysninger i vores "Imprint".

Retsgrundlag

Vi kan behandle dine personoplysninger baseret på dit samtykke, hvis det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, eller hvis det er nødvendigt for, at vi kan forfølge vores legitime interesser, herunder besvare dine forespørgsler og tilpasse og forbedre vores websteds tilbud, produkter og serviceydelser i overensstemmelse med dine præferencer som videre beskrevet heri (artikel 6, stk. 1, litra a), b) og f) i GDPR).

Brug af personoplysninger

Generelt

I princippet kan du bruge de offentlige områder på vores websted uden at fortælle os, hvem du er. Vi kræver ikke nogen registrering. Vi indsamler kun dine personoplysninger, hvis du frivilligt giver os dem, f.eks. fordi du registrerer dig for at modtage personlige serviceydelser, for at abonnere på et nyhedsbrev eller for at skrive kommentarer. Vi bruger dine personoplysninger til at levere personlige serviceydelser. Vi kan også bruge dine personoplysninger til vores egne statistik- og markedsundersøgelsesformål. Vi kontakter dig kun med henblik på direkte markedsføring, hvis du har givet os dit samtykke, eller i det omfang lovgivningen tillader det. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage med fremadrettet virkning.

Drift af webstedet

Under dit besøg indsamler Vaillant automatisk og gemmer midlertidigt følgende oplysninger om din computer og dit besøg:

  • domænet og den host, hvorfra du går på internettet
  • internetadressen på det websted, hvorfra du linkede direkte til Vaillants websted, hvis relevant
  • datoen og klokkeslættet for, hvornår du gik ind på vores websted, og hvor længe du blev på webstedet samt hvilke sider du besøgte
  • din IP-adresse
  • din computers styresystem og browsersoftware.

Disse oplysninger bruges udelukkende til at gøre vores websted tilgængeligt for dig samt til statistiske formål. Vi kan ikke knytte disse oplysninger til dig som enkeltperson.

Brugerkonti

Vi tilbyder visse professionelle brugerkonti på vores websted, navnlig til grossister, og installatører etc.. Når du registrerer dig for at oprette en brugerkonto, indsamler vi normalt virksomhedsnavn, virksomhedens kontaktoplysninger, dine personlige kontaktoplysninger, din profession, dit brugernavn, din e-mailadresse og din adgangskode. Du kan blive bedt om at afgive yderligere oplysninger i forbindelse med en bestemt serviceydelse. Vi bruger dine personoplysninger til at administrere din konto, til at levere vores serviceydelser og til at optimere vores websted, produkter og serviceydelser. Hvis du har oprettet en konto, gemmer vi dine oplysninger i den periode, du opretholder din konto, og derefter i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Nyhedsbreve

Hvis du har give samtykke til modtagelse af vores nyhedsbreve, bruger vi dine personoplysninger til at sende dig vores nyhedsbrev pr. e-mail og til at optimere vores nyhedsbrev. I denne sammenhæng kan vi indsamle oplysninger om, hvorvidt og hvornår du modtog vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til nyhedsbrevet tilbage og afmelde dit samtykke på modtagelse af nyhedsbrevet enten ved at sende en meddelelse til os eller ved at benytte et link til opsigelse af abonnementet i nyhedsbrevet, uden at det koster andet end overførselsomkostningerne i overensstemmelse med grundtaksterne. Vi kan muligvis tilbyde dig mere detaljerede muligheder for at indstille dine præferencer for nyhedsbreve.

Brug af din postadresse

på anden måde har modtaget din postadresse i forbindelse med eventuelle forespørgsler, kan vi bruge dine kontaktoplysninger og din postadresse til reklameformål, navnlig til at sende tilbud og information om vores produkter og serviceydelser. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne brug af dine oplysninger fremadrettet ved at sende os en meddelelse, uden at det koster andet end overførselsomkostningerne i overensstemmelse med grundtaksterne.

Modtagere eller kategorier af modtagere

For at kunne besvare dine henvendelser eller forespørgsler vedrørende vores produkter og serviceydelser kan vi dele dine oplysninger med virksomheder, der er tilknyttet Vaillant Group, eller med den distributions- eller servicepartner, der er ansvarlig for din lokation eller region.

For at kunne levere vores serviceydelser og administrere dine oplysninger kan vi benytte os af tredjepartsserviceudbydere som databehandlere. Dette kan omfatte databehandlere uden for EU/EØS, i hvilket tilfælde vi vil sikre, at der er taget hensigtsmæssige sikkerhedsforholdsregler for at beskytte dine personoplysninger, herunder navnlig aftalen om EU's standardkontraktbestemmelser mellem os og databehandleren.

Brug af cookies

For at gøre det nemmere at bruge vores websted anvender vi cookies af tekniske og analysemæssige årsager. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt i internetbrowserens cachelager, når en bruger surfer på et websted. Cookies beskadiger ikke din computer eller din mobilenhed. Ved hjælp af cookies kan serveren tydeligt identificere din browser. De gør det muligt at genkende internetbrowseren med henblik på at optimere webstedet og forenkle brugen. Oplysningerne i de cookies, der er placeret på vores internetsider, styrer den pågældende session. De cookies, der placeres af vores websteder, bruges kun af vores websteder. Disse oplysninger bruges ikke til personlig identifikation af den besøgende på dette websted. De fleste browsere er konfigureret på en måde, så cookies automatisk accepteres. Hvis du vil forhindre, at din brug af vores websteder registreres anonymt ved hjælp af cookies, kan du tilpasse dine browserindstillinger. Det er muligt at deaktivere lagring af cookies eller at indstille din browser, så den informerer dig om placeringen af cookies. Du kan afvise cookies eller acceptere dem. Gemte cookies kan slettes eller administreres ved hjælp af browseren. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan du sletter eller administrerer cookies, via hjælpfunktionen i din respektive browser.

Cookies på vores websted

Vores websted anvender kun midlertidige cookies, som automatisk slettes ved slutningen af internetsessionen sammen med sporingscookies, der har en levetid på tredive (30) dage. De leverer udelukkende teknisk relateret identifikation af et webstedsbesøg og indsamler ikke personoplysninger om brugeren.

Google Analytics

Vores websted bruger Google Analytics, der er en internetanalysetjeneste leveret af Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer for at hjælpe os med at analysere, hvordan du bruger webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien vedrørende din brug af dette websted (herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på en Google-server i USA. Google bruger denne type oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at kompilere rapporter om webstedsaktiviteter til webstedsoperatører samt til at levere andre serviceydelser i forbindelse med brugen af websteder på internettet. Google kan også overføre sådanne oplysninger til tredjeparter under forudsætning af, at dette kræves i medfør af lovgivningen, eller i tilfælde hvor sådanne tredjeparter behandler denne type oplysninger på vegne af Google. Google vil under ingen omstændigheder knytte din IP-adresse til andre Google-data. Du kan afvise, at der genereres cookies, ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at du muligvis ikke vil kunne udnytte alle webstedets funktioner fuldt ud, hvis du afviser sådanne cookies. Ved at bruge dette websted giver du dit samtykke til, at de oplysninger, der indsamles om dig af Google, behandles på den måde og til de formål, der er anført ovenfor. Brug det deaktiveringstilføjelsesprogram, som Google har gjort tilgængeligt på "http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en", hvis du ikke ønsker, at direkte personoplysninger overføres til webanalysetjenesten tilhørende Google Inc. Hvis du også vil afvise oprettelse af brugerprofiler via pseudonymer, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod sådanne pseudonymiserede brugerprofiler med øjeblikkelig virkning fremadrettet. Derudover har du med fremadrettet virkning til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod reklame. Med henblik på diskussionen om brugen af analyseværktøjer med hele IP-adresser bedes du være opmærksom på, at dette websted bruger Google Analytics med forlængelsen/tilføjelsen "_anonymizeIp()", og at IP-adresser dermed kun behandles i forkortet form for at udelukke enhver direkte tilknytning til personer.

Google+

Vores websted bruger knappen ”+1” til det sociale netværk Google+ (Google Plus) tilhørende Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, 94043 USA, (herefter kaldet "Google").

Hver gang en webside på vores websted, der har knappen "+1", kontaktes, får knappen "+1" din browser til at indlæse og vise den visuelle præsentation af knappen "+1" fra Google-serveren. I dette tilfælde får Google-serveren oplysninger om den specifikke webside, du besøger på vores websted. Google logger din browserstrøm fra visningen af en "+1"-knap i en periode på mellem en og to uger med henblik på systemvedligeholdelse og fejlfinding. Der sker ikke yderligere evaluering af dit besøg på websiden på vores websted, der har en "+1"-knap.

Hvis du aktiverer knappen "+1", mens du er logget på Google+ (Google Plus), indsamler Google information om din anbefalede URL, din IP-adresse og andre browserrelaterede oplysninger via din Google-profil for at gøre det muligt at gemme og offentligt videregive din "+1"-anbefaling. På følgende webadresse finder du Googles information om databeskyttelse vedrørende knappen "+1" med nærmere oplysninger om Googles indsamling, overførsel og videregivelse samt brug af data i forbindelse med dine tilknyttede rettigheder samt mulighederne for dine profilindstillinger: https://developers.google.com/+/web/buttons-policy

DoubleClick

Vores websted bruger "Doubleclick", en tjeneste leveret af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, 94043 USA, (herefter kaldet "Google"). Doubleclick fra Google bruger cookies til at vise dig reklamer, der er relevante for dig. Din browser vil blive tildelt et pseudonymiseret identifikationsnummer (ID) for at kontrollere, hvilke reklamer der er blevet vist i din browser, og hvilke reklamer der er blevet set. Cookierne (Cookies´) indeholder ingen personoplysninger. Brugen af DoubleClick-cookien gør det udelukkende muligt for Google og Googles tilknyttede websteder at levere reklamer baseret på tidligere besøg på vores eller andre websteder på internettet. Den information, der genereres af cookierne, overfører Google til en server i USA, hvor informationen gemmes med henblik på evaluering. En overførsel af data fra Google til tredjeparter finder udelukkende sted i medfør af lovgivningsmæssige krav eller i situationer, hvor de er tale om et databehandlingssamarbejde.

Ved at bruge vores websted accepterer du behandlingen af de oplysninger, som Google har indsamlet om dig, og den ovenfor beskrevne metode, databehandlingen samt det angivne formål. Du kan vælge at indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og i hvert tilfælde bestemme, om du vil acceptere dem eller afvise at acceptere cookies i bestemte tilfælde eller generelt. Hvis du ikke accepterer cookies, vil du muligvis ikke kunne bruge visse eller alle funktioner på vores websted. Du kan også forhindre Googles indsamling af de oplysninger, der genereres af cookies og er relateret til din brug af webstedet, samt Googles behandling af sådanne data, ved at downloade og installere det browserplugin, der er tilgængelig under linket for deaktivering af DoubleClick (https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=en). Eller du kan afmelde brugen af DoubleClick-cookies via Advertising Settings på Google (https://adssettings.google.com) eller på webstedet Digital Advertising Alliance (http://www.youronlinechoices.com).

Google Adwords konverteringssporing

Vores websted bruger konverteringssporing. Når du ledes frem til dette websted via en Google-reklame, placerer Google AdWords en cookie på din computer, så snart du klikker på en Google-aktiveret reklame. Denne cookie er gyldig i 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis du besøger bestemte sider på vores websted, og cookien ikke er udløbet, kan vi og Google se, at du har klikket på reklamen. Hver enkelt Google AdWords-kunde modtager forskellige cookies og kan således ikke spores via webstedet eller andre annoncører. De oplysninger, der indhentes ved at bruge konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik til AdWords-kunder, som har valgt konverteringssporing. Disse kunder kan se det totale antal brugere, som har klikket på en reklame, og som blev ledt videre til et websted, der er tagget med et konverteringssporingstag. Oplysninger, der kan føre til personlig identifikation af brugere, overføres ikke.

Hvis du ikke ønsker at indgå i sporingen, kan du afvise den påkrævede indstilling af en cookie i dine browserindstillinger ved at deaktivere automatisk indstilling af cookies eller ved at blokere dine browsercookies fra domænet "googleleadservices.com". Du må ikke slette frameldingscookien, så længe du ikke ønsker at registrere oplysningerne.

Facebook

Vores websted bruger sociale plugins ("plugins") leveret af det sociale netværk facebook.com, der drives af Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Disse plugins kan identificeres ved et Facebook-logo (det hvide bogstav f på en blå baggrund eller et ikon med en tommelfinger vendt opad) eller meddelelsen "Facebook Social Plugin". Du kan se en komplet liste over alle sociale plugins på http://developers.facebook.com/plugins.

Når du besøger en side på vores websted, der indeholder et socialt plugin, opretter din browser en direkte forbindelse til Facebooks servere. Facebook overfører indholdet af dette plugin direkte til din browser, som indlejrer det i webstedet, hvilket gør det muligt for Facebook at modtage information om, at du har besøgt den pågældende side på vores websted. Vi har således ingen indflydelse på de oplysninger, der indsamles af det pågældende plugin, og informerer dig i overensstemmelse med vores aktuelle viden:

De indlejrede plugins giver Facebook oplysninger om, at du har besøgt den tilsvarende side på vores websted. Hvis du er logget på Facebook, kan dit besøg blive knyttet til din Facebook-konto. Hvis du interagerer med de forskellige plugins, f.eks. ved at klikke på "Synes godt om" eller ved at indtaste en kommentar, overføres disse oplysninger fra din browser direkte til Facebook, hvor de gemmes. Selv om du ikke er logget på Facebook, er der mulighed for, at disse plugins overfører din IP-adresse til Facebook.

Du kan få information om formålet med og omfanget af Facebooks indsamling og behandling af oplysninger samt dine rettigheder i denne sammenhæng og mulige indstillinger, der kan beskytte dit privatliv, ved at se i Facebooks privatlivspolitik: http://www.facebook.com/policy.php.

Hvis du er medlem af Facebook og ikke ønsker, at Facebook skal forbinde oplysningerne om dit besøg på vores websted med de medlemsoplysninger, som Facebook allerede har gemt, skal du logge af Facebook, før du besøger vores websted. Du kan desuden blokere Facebooks sociale plugins ved at bruge tilføjelsesprogrammer til din browser som f.eks. "Facebook Blocker".

Facebook-reklame

For at gøre potentielle brugere opmærksomme på vores tilstedeværelse på internettet bruger vi Facebooks reklamenetværk, der inkluderer konverteringssporing, som er en analysetjeneste fra Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA). Facebook placerer en cookie på din computer ("konverteringscookie"), hvis du er blevet ledt videre til vores websted via en Facebook-reklame. Cookien mister sin gyldighed efter 30 dage. Hvis du besøger visse sider hos os inden for denne periode, kan Facebook og vi se, at der blev klikket på reklamen. De oplysninger, der indhentes ved at bruge konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik. Vi modtager information om det totale antal brugere, der har klikket på en bestemt reklame og er blevet ledt videre til et websted, der er knyttet til konverteringssporingsnetværket. Vi kan ikke identificere personen. Hvis du ikke ønsker at indgå i sporingsproceduren, kan du også afvise den påkrævede indsætning af en cookie, f.eks. via en browserindstilling, hvilket generelt deaktiverer automatisk indsætning af cookies.

Twitter

Twitter-tjenestens funktioner er integreret på vores websted. Disse funktioner tilbydes af Twitter, Inc. (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA). Brugen af Twitter og "Retweet"-funktionen forbinder det websted, du besøger, med din Twitter-konto og gør denne information tilgængelig for andre brugere. I processen overføres data til Twitter.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at vi som udbyder af siderne ikke har nogen viden om indholdet af de overførte data eller Twitters brug heraf. Du kan finde yderligere oplysninger om Twitters privatlivserklæring på twitter.com/privacy.

YouTube

Vores websted bruger plugins fra YouTube (YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA). Når du besøger et af vores YouTube-pluginaktiverede websteder, forbindes du til YouTubes servere. YouTube-serveren bliver informeret om, hvilke sider du har besøgt. Hvis du er logget på din YouTube-konto, gør YouTube det muligt for dig at knytte din surfingadfærd direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din YouTube-konto. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan brugerdata håndteres, ved at læse YouTubes privatlivspolitik på https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Optimizely

For løbende at kunne optimere vores websted bruger vi en tjeneste fra det amerikanske firma Optimizely (Optimizely, Inc. 631 Howard Street, Suite 100, San Francisco, CA 94105), som bruger cookies til at analysere brugen af vores digitale tilstedeværelse. Oplysningerne overføres normalt til en server i USA med henblik på evaluering og opbevares der, men kun i exceptionelle tilfælde overføres hele IP-adressen og forkortes der. Oplysningerne vil ikke blive kombineret med andre Optimizely-data. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af data på https://www.optimizely.de/privacy/.

Eksterne links

Vores websted indeholder links eller referencer til andre websteder, som vi ikke har kontrol over, og som vores privatlivserklæring ikke kan stå inde for. Sørg for, at du læser privatlivserklæringen på hvert af de websteder, du besøger. Du er eneansvarlig for, hvordan du interagerer på disse websteder.

Datasikkerhed

Vi træffer rimelige foranstaltninger for at beskytte personoplysninger, når du sender dem til vores websted, og for at beskytte disse oplysninger mod tab, misbrug og uautoriseret adgang, videregivelse, ændring eller tilintetgørel. Ikke desto mindre skal du være opmærksom på, at ingen internetoverførsel er helt sikker eller fejlfri. Navnlig er e-mails, der sendes til eller fra dette websted, muligvis ikke sikre.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om indsigt i personoplysninger, få dem berigtiget eller slettet eller anmode om at begrænse behandlingen vedrørende den registrerede eller gøre indsigelse mod behandlingen, lige som du har ret til dataportabilitet i overensstemmelse med GDPR og gældende lovgivning.

I det omfang, behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, uden at dette påvirker lovligheden af behandlingen baseret på samtykket før dets tilbagetrækning.

For at udøve de ovennævnte rettigheder kan du også kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

I henhold til GDPR og gældende lovgivning har du ret til at indgive en klage til en kompetent tilsynsmyndighed, hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er en overtrædelse af GDPR. Med henblik på dette kan du navnlig kontakte tilsynsmyndigheden i det EU-medlemsland, hvor du bor, eller det sted, hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Den ansvarlige databeskyttelsesmyndighed for os er Datatilsynet, hvis nuværende kontaktoplysninger du kan finde under www.datatilsynet.dk.

Kontaktoplysninger for vores databeskyttelsesrådgiver

Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver ved hjælp af følgende kontaktoplysninger:

pr. e-mail: info@vaillant.dk

pr. brev: Vaillant A/S, drejergangen 3A, 2690 Karlslunde, Denmark.

Ændringer

Vaillant forbeholder sig retten til at ændre denne erklæring til enhver tid.

Hvis privatlivserklæringen på dette websted ændres, vil den reviderede erklæring blive vist her. Denne privatlivserklæring er senest blevet opdateret i maj 2018.