Find
Find din Vaillant-partner

Privatlivserklæring

Tak for din interesse i Vaillant. Vi værner om dit privatliv. Denne privatlivserklæring informerer dig om, under hvilke omstændigheder og hvordan vi indsamler, bruger og eventuelt videregiver personoplysninger, som du giver os under dit besøg på Vaillants websted.

Vi opfordrer dig til at læse privatlivserklæringer, før du indsender oplysninger. Ved at bruge dette websted anerkender du, at du forstår og accepterer betingelserne i privatlivserklæringen.

Vores websted gør det ikke muligt for vores besøgende at kommunikere med andre besøgende eller slå information op, som andre kan få adgang til. Vores websted inkluderer links til tredjeparter. Sådanne tredjepartsudbydere af webtjenester kan indsamle personoplysninger om deres besøgende.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger er Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup ("vi", "os").

Du kan finde flere oplysninger, herunder vores kontaktoplysninger, i vores juridiske meddelelse.

Vores virksomhed er en del af Vaillant Group. Vaillant Group betegner Vaillant GmbH (Vaillant GmbH, Berghauser Str. 40, 42859 Remscheid, Tyskland) samt Vaillant GmbH's associerede selskaber. Vaillant Group omfatter brandnavnene Vaillant, Saunier Duval, awb, Bulex, DemirDöküm, Glow worm, Hermann Saunier Duval og protherm. Du kan læse mere om Vaillant Group her.

Retsgrundlag

Vi behandler generelt dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, for at indgå eller opfylde en kontrakt, eller i det omfang det er nødvendigt for at varetage legitime interesser tilhørende os eller en tredjepart (art. 6 (1) (a), (b) og (f) i GDPR). Vi behandler specifikt personoplysninger til at besvare dine forespørgsler, til at hjælpe dig med brugen af vores produkter og tjenester, til at udarbejde eller indgå reparations- eller vedligeholdelseskontrakter eller andre kontrakter i relation til vores tjenester, til at give dig de oplysninger eller tjenester, du har anmodet om via vores websted eller andre steder, til at tilpasse vores tilbudte onlineprodukter og -tjenester til dine særlige interesser eller til at forbedre dem og understøtte vores markedsføring. Læs mere i de efterfølgende bemærkninger.

Brug af personoplysninger

Brug af webstedet

I princippet kan du bruge de offentlige områder på vores websted uden at fortælle os, hvem du er. Vi kræver ikke nogen registrering. Vi indsamler kun dine personoplysninger, hvis du frivilligt giver os dem, f.eks. fordi du registrerer dig for at modtage personlige serviceydelser, for at abonnere på et nyhedsbrev eller for at skrive kommentarer. Vi bruger dine personoplysninger til at levere personlige serviceydelser. Vi kan også bruge dine personoplysninger til vores egne statistik- og markedsundersøgelsesformål. Vi kontakter dig kun med henblik på direkte markedsføring, hvis du har givet os dit samtykke, eller i det omfang lovgivningen tillader det. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage med fremadrettet virkning.

Drift af webstedet

Under dit besøg indsamler Vaillant automatisk og gemmer midlertidigt følgende oplysninger om din computer og dit besøg:

  • domænet og den host, hvorfra du går på internettet
  • internetadressen på det websted, hvorfra du linkede direkte til Vaillants websted, hvis relevant
  • datoen og klokkeslættet for, hvornår du gik ind på vores websted, og hvor længe du blev på webstedet samt hvilke sider du besøgte
  • din IP-adresse
  • din computers styresystem og browsersoftware.

Disse oplysninger bruges udelukkende til at gøre vores websted tilgængeligt for dig samt til statistiske formål. Vi kan ikke knytte disse oplysninger til dig som enkeltperson.

Brug af webstedet

Du kan bruge vores websted uden at identificere dig selv og uden at tilmelde dig. Når du bruger vores websted, overfører du data til os via din browser, som er teknisk nødvendige for at oprette forbindelse til og bruge vores websted. Dette omfatter mere specifikt dato og klokkeslæt for oprettelse af forbindelsen, din IP-adresse, de websider, du anmoder om, og de filer, du downloader, data vedrørende transmissionen og brugen af webstedet, oplysninger om browser og browserindstillinger, operativsystem og enhed samt den internetadresse, du bruger til at tilgå vores websted. Dataene gemmes og behandles af tekniske grunde. Vi bruger oplysningerne til at beskytte sikkerheden for vores websider, til at måle effektiviteten af vores internetannoncer, til at indsamle statistik og til at måle aktiviteten på webstedet med henblik på at forbedre det tilhørende indhold. Vi gemmer generelt kun oplysningerne i højst 30 dage.

Brugerkonti

Vi tilbyder visse professionelle brugerkonti på vores websted, navnlig til grossister, og installatører etc.. Når du registrerer dig for at oprette en brugerkonto, indsamler vi normalt virksomhedsnavn, virksomhedens kontaktoplysninger, dine personlige kontaktoplysninger, din profession, dit brugernavn, din e-mailadresse og din adgangskode. Du kan blive bedt om at afgive yderligere oplysninger i forbindelse med en bestemt serviceydelse. Vi bruger dine personoplysninger til at administrere din konto, til at levere vores serviceydelser og til at optimere vores websted, produkter og serviceydelser. Hvis du har oprettet en konto, gemmer vi dine oplysninger i den periode, du opretholder din konto, og derefter i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Brug af personligt tilpassede tjenester

Vi kræver personoplysninger i forbindelse med personligt tilpassede tjenester, så du kan bruge den pågældende tjeneste eller tilmelde dig, eller så vi kan kontakte dig. Formålet med brugen af dataene afhænger af den pågældende tjenestes respektive formål. Ikke alle følgende tjenester tilbydes på alle vores websteder eller til enhver tid.

Hvis du bruger personligt tilpassede tjenester eller tilmelder dig, gemmer vi de personoplysninger, der er nødvendige i relation til de pågældende tjenester, så længe tjenesterne tilbydes, eller så længe du er tilmeldt til at bruge dem, og herefter så længe som det er påkrævet og tilladt i henhold til gældende lov. Hvis du er kunde, eller vi har indgået en kontrakt med dig, eller du har tilmeldt dig til at bruge bestemte tjenester på vores websted eller til at bruge bestemte programmer, kæder vi muligvis også dine forespørgsler og ordrer sammen med dine eksisterende kundedata.

Når vi anmoder dig om at videregive bestemte personlige oplysninger til os, angiver vi, om oplysningerne er nødvendige for at levere den pågældende tjeneste til dig. Obligatoriske oplysninger er markeret med en stjerne (*) eller tilsvarende. Alle andre oplysninger, som du videregiver til os, er valgfrie.

Hvis du vælger ikke at videregive personoplysninger til os, når du bruger tjenester på vores websted, har din beslutning ikke nogen væsentlige negative konsekvenser for dig. Du vil dog muligvis ikke være i stand til at modtage bestemte oplysninger via webstedet eller til at bruge eller tilmelde dig personligt tilpassede tjenester, og vi kan muligvis kun imødekomme dine forespørgsler i begrænset omfang eller slet ikke.

Vi videregiver muligvis dine oplysninger til andre virksomheder i Vaillant Group, hvis dette er nødvendigt for at levere den respektive tjeneste eller for at behandle dine forespørgsler og anmodninger.

I det omfang behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid annullere dit samtykke med fremadrettet virkning. Du kan bruge nedenstående kontaktoplysninger til dette formål. Vi behandler din eventuelle anmodning om annullering hurtigst muligt.

Kontakt med henblik på individuel rådgivning

Vi tilbyder mulighed for individuel rådgivning. Du skal i den forbindelse oplyse os om, hvilket informationsmateriale du ønsker, dit navn, din titel, din e-mailadresse samt din bopæl eller din fulde adresse. Vi kan i individuelle tilfælde anmode om yderligere oplysninger, herunder særligt om oplysninger om dit varmesystem eller dine særlige behov. Hvis du giver dit samtykke til det, kontakter vi dig herefter via e-mail eller telefon for at bekræfte dine oplysninger, drøfte din forespørgsel og træffe aftale om individuel rådgivning. Hvis du ønsker det, videresender vi også din forespørgsel til en relevant installatør. Vi videregiver muligvis også dine oplysninger til andre selskaber i Vaillant Group, hvis dette er nødvendigt for at besvare din henvendelse eller levere tjenesten til dig. Hvis du har oplyst dit mobilnummer til os, kommunikerer vi også med dig via sms i forbindelse med behandlingen af din forespørgsel.

Download og bestilling af informationsmateriale

Du kan som udgangspunkt downloade information og brochurer om produkter og tjenester direkte på webstedet uden at videregive nogen form for personoplysninger. Vi tilbyder i visse tilfælde dog mulighed for at modtage udvalgt informationsmateriale via e-mail eller almindelig post. Du skal i den forbindelse oplyse os om, hvilket informationsmateriale du ønsker, samt om dit navn, din titel, din e-mailadresse og din postadresse. Vi kan i individuelle tilfælde anmode om yderligere oplysninger, hvis dette er nødvendigt i forbindelse med den respektive tjeneste.

Kundekontaktcenter (hotline)

Det er muligt at kontakte vores kontaktcenter og kundeservice på forskellige måder. Hvis du kontakter os via telefon, anmoder vi om de oplysninger, som vi har brug for til at behandle din forespørgsel. Det omfatter mere specifikt dit navn og dine kontaktoplysninger, oplysninger om din enhed, en beskrivelse af problemet eller din bestilling, dit kundenummer, dit ordrenummer og serienummeret på den enhed, som henvendelsen vedrører, samt en beskrivelse af baggrunden for henvendelsen. Vi kan have brug for yderligere oplysninger om ejeren af enheden eller modtageren af tjenesten eller fakturaen. Vi supplerer muligvis dine oplysninger med yderligere oplysninger (f.eks. kundenummer, ordrenummer, enhedsdata, fejloplysninger, nødvendige reservedele, geodata vedrørende enhedens placering) for at kunne levere en bedre kundeservice til dig. Vi anmoder muligvis også om dit samtykke til at modtage markedsføringsmateriale og deltage i kundetilfredshedsundersøgelser og bekræfte dit samtykke, hvor dette er relevant. Vi supplerer også oplysningerne med oplysninger vedrørende behandlingen af din anmodning og gennemførelse af ordrer i relation til de leverede tjenester. Vi bruger oplysningerne til at behandle din respektive anmodning, herunder særligt til at besvare spørgsmål om vores produkter og tjenester, til at acceptere ordrer, til at arrangere aftaler med vores kundeservice, til at dokumentere de leverede tjenester eller i forbindelse med fakturering. Hvis du har oplyst dit telefonnummer, dit mobilnummer eller din e-mailadresse til os, bruger vi disse oplysninger til at kommunikere med dig vedrørende din anmodning, indtil ordren er fuldført. Dette omfatter også beskeder via e-mail eller sms for at bekræfte eller minde dig om aftaler.

Med din accept optager vi også telefonsamtaler for at forbedre vores service og til uddannelsesmæssige formål. Oplysningerne slettes umiddelbart efter evaluering og senest inden for 30 dage.

Nyhedsbreve

Vi tilbyder generelle nyhedsbreve og nyhedsbreve om bestemte emner, som du har mulighed for abonnere på. Hvis du ønsker at abonnere på et nyhedsbrev, har vi brug for din e-mailadresse.

Når du har tilmeldt dig til et nyhedsbrev, modtager du en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din tilmelding. Når du bekræfter din tilmelding, giver du os tilladelse til at sende dig regelmæssig information om vores produkter og tjenester i form af et nyhedsbrev.

Når vi fremsender et nyhedsbrev, indsamler vi data om fremsendelsen og brugen af nyhedsbrevet. Nyhedsbreve indeholder i den forbindelse links til billedfiler, som er gemt på vores webservere. Når du åbner et nyhedsbrev, uploader dit e-mailprogram disse billedfiler fra vores webservere. Det giver os mulighed for at spore, om og hvornår vores nyhedsbreve bliver åbnet, og hvilket indhold der læses. Vi bruger de oplysninger, der indsamles på denne måde, til at forbedre din brug af nyhedsbrevene, kontrollere deres fremsendelse og til statistiske formål.

Det gælder også, når du tilmelder dig til at modtage et af vores nyhedsbreve via en tredjepartstjeneste, f.eks. Google eller Facebook. Operatørerne af disse platforme behandler i den forbindelse muligvis også dine personoplysninger. Denne behandling er underlagt den pågældende operatørs specifikke politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi har ingen indflydelse på tredjepartsoperatører og deres politikker om beskyttelse af personlige oplysninger.

Du kan til enhver tid afmelde et nyhedsbrev, du abonnerer på, ved at skrive til os eller ved at klikke på linket til at afmelde nyhedsbrevet direkte i nyhedsbrevet og uden yderligere omkostninger end almindelige transmissionsomkostninger.

Brug af din postadresse

Hvis du bar bedt om brochurer, deltaget i en særlig marketing event eller hvis vi på anden måde har modtaget din postadresse i forbindelse med eventuelle forespørgsler, kan vi bruge dine kontaktoplysninger og din postadresse til reklameformål, navnlig til at sende tilbud og information om vores produkter og serviceydelser. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne brug af dine oplysninger fremadrettet ved at sende os en meddelelse, uden at det koster andet end overførselsomkostningerne i overensstemmelse med grundtaksterne.

Tilmelding til arrangementer

Vi giver dig ind imellem mulighed for at tilmelde dig til forskellige arrangementer (f.eks. informationsarrangementer, rundvisninger og messer). Vi har i den forbindelse brug for dit navn og din e-mailadresse samt andre eventuelle nødvendige oplysninger i forbindelse med planlægning og afholdelse af det pågældende arrangement.

Brug af data i forbindelse med markedsføringsmateriale fremsendt med almindelig post og din ret til at indsigelse

Vi forbeholder os lovlig brug af dit navn og din postadresse – i det omfang, vi har modtaget disse oplysninger fra dig i forbindelse med en indgået kontrakt med dig – til vores egne markedsføringsformål, f.eks. til at sende dig interessante tilbud og oplysninger om vores produkter via almindelig post. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod vores brug af dine oplysninger til disse formål ved at skrive til os enten via e-mail eller almindelig post.

Modtagelse af browserbaserede push-meddelelser

Vi tilbyder dig mulighed for at modtage push-meddelelser vedrørende vores produkter og tjenester. Du kan tilmelde dig til at modtage push-meddelelser ved at acceptere at modtage push-meddelelser via din browser eller enhed. Til levering af push-meddelelser bruger vi en tjeneste fra CleverPush GmbH, Nagelsweg 22, 20097 Hamburg, Tyskland ("CleverPush"). Tilmelding til at modtage push-meddelelser dokumenteres og gemmes af CleverPush. Der gemmes i den forbindelse oplysninger om tilmeldingstidspunktet samt et push-token eller enheds-id. Dataene bruges til at dokumentere din tilmelding og til at sende dig push-meddelelser. Vi analyserer udelukkende push-meddelelser statistisk for at se, om push-meddelelserne er blevet klikket på og vist og i givet fald hvornår. Det gør det muligt for os at tilpasse meddelelserne til brugernes interesser. Du kan til enhver tid ændre dit samtykke til at modtage push-meddelelser og tilpasse de tilhørende indstillinger i browseren. Hvis du ikke længere ønsker at modtage push-meddelelser, kan du ændre indstillingerne i din browser tilsvarende. Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan du aktiverer og deaktivere push-meddelelser, i menuen Hjælp i din browser.

Individuelle oplysninger og tilbud på varmesystemer

Vi tilbyder dig individuelle oplysninger og tilbud på varmesystemer. Du kan f.eks. få et individuelt tilbud på et varmesystem. Du skal i den forbindelse oplyse os om dit nuværende varmesystem og dine fremtidige behov, herunder mere specifikt om følgende: Energikilde, størrelse, alder og andre relevante oplysninger vedrørende din bolig, det ønskede tidspunkt for udskiftning af varmesystemet, ønsket kilde til opvarmning og varmt vand, bygningens isolering samt bygningens placering (by eller område). Du kan også oplyse os om dit navn, din titel, din e-mailadresse, dit telefonnummer og din fulde adresse. Hvis du har set vores tilbud i en annonce, gemmer vi oplysninger om den annoncekampagne, hvor du har klikket dig videre til vores websted, for at måle effektiviteten af vores internetannoncer samt til statistiske formål.

Vi foreslår dig en eller flere installatører baseret på de oplysninger, du har videregivet. Hvis du har valgt en installatør og givet dit samtykke til det, videresender vi din forespørgsel til den pågældende installatør, hvorefter du modtager et tilbud på det ønskede system fra installatøren. Det gælder også, hvis du ringer til os eller på anden måde beder os om at videresende dine oplysninger til en installatør med henblik på at indhente et tilbud på et varmesystem. Hvis du giver dit samtykke til det, kontakter vi dig også via e-mail eller telefon for at bekræfte dine oplysninger, drøfte dine planer og træffe aftale om individuel rådgivning enten med os eller installatøren. Hvis du har oplyst dit mobilnummer til os, kommunikerer vi også med dig via sms i forbindelse med behandlingen af din forespørgsel eller for at sende dig meddelelser. Vi behandler derefter muligvis yderligere oplysninger om status på dit projekt, dine vedligeholdelsesordrer eller andre tjenester vedrørende dit projekt.

Kundeserviceaftaler og ordreafgivning

Vi giver dig mulighed for at træffe aftaler med vores kundeservice enten online eller via telefonen. Vi har i den forbindelse brug for forskellige oplysninger, herunder om ordretype (reparation, vedligeholdelse eller andet), dit problem og de ønskede tjenester, det pågældende produkt (f.eks. serienummer, navn, klasse, type, model og ydeevne), dit navn, din titel, din e-mailadresse, dit telefonnummer (fastnet eller mobil) samt enhedens placering. Vi beder dig også om at bekræfte, at du accepterer de tilhørende vilkår og betingelser. Vi har brug for disse oplysninger til at planlægge den relevante kundeservice, planlægge aftaler med dig, bekræfte ordrer og kommunikere med dig under behandlingen af din ordre. Vi kontrollerer, at adresseoplysningerne er korrekte for at undgå misforståelser.

Produktregistrering

Vi giver dig mulighed for at registrere dit produkt og få særlige fordele i forbindelse med registrerede produkter. I forbindelse med produktregistrering skal vi bruge serienummeret på det relevante produkt samt yderligere oplysninger om enheden og dine kontaktoplysninger. Du skal angive en adgangskode som en del af registreringsprocessen. Du kan angive dine kontaktpræferencer i forbindelse med registreringen eller efterfølgende. Du kan også angive navnet på din installatør for at modtage bestemte fordele. Vi bruger dine oplysninger til at administrere din registrering og de tilbudte tjenester.

Tilmelding til selvbetjeningsportal

Vi giver dig mulighed for at bruge bestemte tjenester via en selvbetjeningsportal. Du kan tilmelde dig til at bruge selvbetjeningsportalen enten via din bopælsadresse eller dit kundenummer. Det forudsætter dog, at du allerede har kontaktet kundeservice fra det pågældende sted, hvor enheden er installeret, eller at du har registreret dit produkt. I forbindelse med tilmeldingen skal du oplyse dit kundenummer, dit postnummer og din e-mailadresse. I forbindelse med produktregistrering skal vi bruge produktets serienummer samt yderligere oplysninger om enheden. Du kan også tilmelde dig med din fulde adresse og e-mailadresse. Du skal i begge tilfælde angive en adgangskode. Vi bruger dine oplysninger til at administrere din tilmelding og de tilbudte tjenester, herunder mere specifikt til at aftale reparation og vedligeholdelse og til at administrere aftaler og dine valgte kontaktindstillinger.

Oplysninger om og hjælp til tilskudsordninger

Vi tilbyder dig oplysninger om offentlige tilskudsordninger til varmesystemer. Du kan som udgangspunkt indhente oplysninger og tilskudsordninger uden at videregive personoplysninger til os. Hvis du ønsker at søge mere målrettet efter tilskudsordninger, kan du give os generelle oplysninger om dit projekt, herunder mere specifikt om dit postnummer, din rolle (f.eks. om du er en privat forbruger eller en virksomhed), hvilken type bygning det drejer sig om, hvordan bygningen bruges, den aktuelle leverandør af energi og el til bygningen samt planlagte fremtidige tiltag. Vi kan have brug for flere oplysninger afhængigt af den pågældende tilskudsordning. Vi bruger ikke oplysningerne til at identificere dig personligt. Vi bruger oplysningerne til at vise dig tilskudsordninger og til statistiske formål.

Kommunikation via en live-agent

Vi stiller muligvis en live-chatfunktion til rådighed, som du kan bruge til at kommunikere direkte og personligt med en af vores medarbejdere om vores produkter og kampagner. Til chatfunktionen benytter vi en tjeneste, som leveres af salesforce.com Germany GmbH, Erika-Mann-Straße 31, 80636 München, Tyskland ("Salesforce"). Tjenesten benytter en særlig cookie, som vi angiver. Denne cookie gemmes på den enhed, du bruger til at kontakte live-chatten, og gemmes i hele sessionens varighed. Vi behandler oplysninger om chatten (starttidspunkt, sluttidspunkt og varighed) og det tilhørende indhold. Vi behandler også oplysninger om de data, der bruges til at oprette forbindelse til vores websted og bruge live-chatten, for at kunne stille tjenesten til rådighed. Du videregiver muligvis også andre personoplysninger til os i forbindelse med din brug af chatten, så vi kan hjælpe dig med din forespørgsel (f.eks. navn, kontaktoplysninger og oplysninger om varmesystem). Vi behandler oplysningerne for at stille live-chatten til rådighed og til statistiske formål.

Modtagere eller kategorier af modtagere

For at kunne besvare dine henvendelser eller forespørgsler vedrørende vores produkter og serviceydelser kan vi dele dine oplysninger med virksomheder, der er tilknyttet Vaillant Group, eller med den distributions- eller servicepartner, der er ansvarlig for din lokation eller region.

For at kunne levere vores serviceydelser og administrere dine oplysninger kan vi benytte os af tredjepartsserviceudbydere som databehandlere. Dette kan omfatte databehandlere uden for EU/EØS, i hvilket tilfælde vi vil sikre, at der er taget hensigtsmæssige sikkerhedsforholdsregler for at beskytte dine personoplysninger, herunder navnlig aftalen om EU's standardkontraktbestemmelser mellem os og databehandleren.

Brug af cookies

For at gøre det nemmere at bruge vores websted anvender vi cookies af tekniske og analysemæssige årsager. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes lokalt i internetbrowserens cachelager, når en bruger surfer på et websted. Cookies beskadiger ikke din computer eller din mobilenhed. Ved hjælp af cookies kan serveren tydeligt identificere din browser. De gør det muligt at genkende internetbrowseren med henblik på at optimere webstedet og forenkle brugen. Oplysningerne i de cookies, der er placeret på vores internetsider, styrer den pågældende session. De cookies, der placeres af vores websteder, bruges kun af vores websteder. Disse oplysninger bruges ikke til personlig identifikation af den besøgende på dette websted. De fleste browsere er konfigureret på en måde, så cookies automatisk accepteres. Hvis du vil forhindre, at din brug af vores websteder registreres anonymt ved hjælp af cookies, kan du tilpasse dine browserindstillinger. Det er muligt at deaktivere lagring af cookies eller at indstille din browser, så den informerer dig om placeringen af cookies. Du kan afvise cookies eller acceptere dem. Gemte cookies kan slettes eller administreres ved hjælp af browseren. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan du sletter eller administrerer cookies, via hjælpfunktionen i din respektive browser.

Cookies på vores websted

Vores websted anvender kun midlertidige cookies, som automatisk slettes ved slutningen af internetsessionen sammen med sporingscookies, der har en levetid på tredive (30) dage. De leverer udelukkende teknisk relateret identifikation af et webstedsbesøg og indsamler ikke personoplysninger om brugeren.

Cookies, analyseværktøjer, sporing og målretning, sociale medier

Vi bruger cookies på vores websted. Cookies er små filer, som gemmes midlertidigt på din enhed. Vi bruger cookies til forskellige formål som nærmere beskrevet nedenfor.

Vi bruger egne cookies, herunder særligt funktionelle cookies, til at gøre vores websted mere brugervenligt, til at muliggøre navigation og brug af formularer, til at gøre det nemmere at logge på og tilmelde sig, til at stille bestemte funktioner til rådighed, til at gemme accept eller afvisning af cookies og til at beskytte sikkerheden for vores websted og vores systemer. De tilhørende cookies er derfor nødvendige for at kunne bruge funktionerne på vores websted. Samtykke er ikke påkrævet for disse nødvendige cookies.

Vi bruger også cookies fra tredjepart, særligt i forbindelse med brugen af analyseværktøjer og sporings- og målretningsteknologier.

Måle- og analyseværktøjer bruges til bedre at forstå brugen af vores websted og optimere det tilsvarende. Vi bruger de tilhørende cookies til at indsamle oplysninger om, hvordan du interagerer med vores websted, og hvilke sider du har besøgt. De oplysninger, som vi indsamler ved hjælp af disse cookies, gemmes i aggregeret format og knyttes ikke til dig personligt. Disse cookies aktiveres med dit samtykke, og du kan til enhver tid annullere dit samtykke.

Sporings- og målretningsteknologier bruges til at optimere annoncevisning og anden onlinemarkedsføring. Disse cookies sporer og indsamler oplysninger om dine onlineaktiviteter, så annoncører kan vise mere relevante annoncer for dig baseret på dine interesser. Disse cookies deler muligvis de indsamlede oplysninger med andre virksomheder eller annoncører. Disse cookies aktiveres med dit samtykke, og du kan til enhver tid annullere dit samtykke.

Vi bruger også såkaldt indhold fra sociale medier eller eksternt indhold på vores websteder. Når du bruger sociale medier, bruger du også cookies tilhørende udbyderne af de pågældende sociale medier. Disse cookies aktiveres med dit samtykke, og du kan til enhver tid annullere dit samtykke.

Du kan også vælge at få vist vores websted uden at bruge cookies. De fleste browsere har dog en standardindstilling, som accepterer cookies automatisk. Du kan dog forhindre eller begrænse, at der gemmes cookies på din enhed. Læs mere om, hvordan dette fungerer, i vejledningen fra browserproducenten. Du kan også til enhver tid slette cookies, som er blevet gemt på din enhed via din browser. Du kan også bruge indstillingen "Do Not Track" i din browser til at administrere cookies. Du kan også deaktivere cookies fra bestemte tredjepartsudbydere på siden fra "Digital Advertising Alliance" på eller på siden "Your Online Choices". Hvis du ikke accepterer nødvendige cookies, har du muligvis ikke adgang til at bruge alle funktionerne på vores websted.

I forbindelse med cookies fra andre udbydere ("tredjepartscookies") kan de oplysninger, som den enkelte udbyder indsamler, blive overført til et land uden for EU eller EØS, som ikke har et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau. Det gælder særligt USA, som ikke tilbyder tilstrækkelig databeskyttelse i henhold til GDPR, idet offentlige myndigheder i USA under visse omstændigheder har ret til at tilgå personoplysninger, som opbevares af virksomheder, uden tilstrækkelig adgang til indsigelse eller beskyttelse for de pågældende registrerede personer.

Overførsel af personoplysninger fra Vaillant Group til tredjeparter

Vi behandler personoplysninger i vores egenskab af dataansvarlig, og vi videregiver personoplysninger til databehandlere i Vaillant Group og til eksterne databehandlere, som udelukkende behandler oplysningerne på vores vegne og i henhold til vores anvisninger for at stille tjenester til rådighed. Hvis vi benytter tredjepartsudbydere, som også bruger oplysningerne til egne formål, fremgår dette specifikt af cookieoplysningerne.

Hvis vi har dit samtykke, videregiver vi også personoplysninger til særlige handelsvirksomheder eller andre tredjeparter, hvis dette er nødvendigt i forbindelse med leveringen af bestemte tjenester.

Der videregives udelukkende personoplysninger til nationale eller udenlandske domstole, myndigheder eller andre officielle institutioner i det omfang, det er påkrævet ved lov.

Tredjeparters databehandling og behandling uden for EU eller EØS

Vi behandler personoplysninger i vores egenskab af dataansvarlig, og vi videregiver personoplysninger til databehandlere i Vaillant Group og til eksterne databehandlere, som udelukkende behandler oplysningerne på vores vegne og i henhold til vores anvisninger for at stille tjenester til rådighed.

Databehandling håndteres i visse tilfælde på vores vegne af en behandler uden for EU eller EØS. Medmindre der foreligger en kommissionsbeslutning om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet for det modtagende land, aftaler vi et passende niveau for beskyttelse af personoplysninger med en relevant tjenesteudbyder baseret på relevante gældende standardmæssige kontraktbestemmelser i EU.

Særligt i forbindelse med brugen af analyseværktøjer og sporings- og målretningsteknologier fra tredjepart eller integration af indhold fra sociale medier er der mulighed for, at de pågældende tredjepartsudbydere også behandler data uden for EU eller EØS. Tredjepartsudbydere kan således behandle personoplysninger i USA. USA tilbyder ikke tilstrækkelig databeskyttelse i henhold til GDPR, idet offentlige myndigheder i USA under visse omstændigheder har ret til at tilgå personoplysninger, som opbevares af virksomheder, uden tilstrækkelig adgang til indsigelse eller beskyttelse for de pågældende registrerede personer.

Datasikkerhed

Vi anvender tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte de personoplysninger, vi administrerer, mod tilintetgørelse, tab, redigering eller uautoriseret videregivelse eller adgang. Alle de personoplysninger, du videregiver, når du bruger personligt tilpassede tjenester, overføres til os i krypteret format. Vi bruger en avanceret krypteringsproces til dette formål. Dine oplysninger beskyttes med en adgangskode i de systemer, hvor de gemmes. Vi har strenge sikkerhedsregler, så de personer, der har adgang til dine personoplysninger, ikke har tilladelse til at videregive dem til tredjepart. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende.

Google Analytics

Vores websted bruger Google Analytics, der er en internetanalysetjeneste leveret af Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger "cookies", som er tekstfiler, der gemmes på din computer for at hjælpe os med at analysere, hvordan du bruger webstedet. De oplysninger, der genereres af cookien vedrørende din brug af dette websted (herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på en Google-server i USA. Google bruger denne type oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at kompilere rapporter om webstedsaktiviteter til webstedsoperatører samt til at levere andre serviceydelser i forbindelse med brugen af websteder på internettet. Google kan også overføre sådanne oplysninger til tredjeparter under forudsætning af, at dette kræves i medfør af lovgivningen, eller i tilfælde hvor sådanne tredjeparter behandler denne type oplysninger på vegne af Google. Google vil under ingen omstændigheder knytte din IP-adresse til andre Google-data. Du kan afvise, at der genereres cookies, ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at du muligvis ikke vil kunne udnytte alle webstedets funktioner fuldt ud, hvis du afviser sådanne cookies. Ved at bruge dette websted giver du dit samtykke til, at de oplysninger, der indsamles om dig af Google, behandles på den måde og til de formål, der er anført ovenfor. Brug det deaktiveringstilføjelsesprogram, som Google har gjort tilgængeligt på "http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en", hvis du ikke ønsker, at direkte personoplysninger overføres til webanalysetjenesten tilhørende Google Inc. Hvis du også vil afvise oprettelse af brugerprofiler via pseudonymer, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod sådanne pseudonymiserede brugerprofiler med øjeblikkelig virkning fremadrettet. Derudover har du med fremadrettet virkning til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod reklame. Med henblik på diskussionen om brugen af analyseværktøjer med hele IP-adresser bedes du være opmærksom på, at dette websted bruger Google Analytics med forlængelsen/tilføjelsen "_anonymizeIp()", og at IP-adresser dermed kun behandles i forkortet form for at udelukke enhver direkte tilknytning til personer.

Account Insight

Kontobaseret marketing (Account Based Marketing Tracking (ABM)) information:

  • Vi gemmer ikke personlige data fra cookies, da vores tracking pixel ignorerer (dvs. ikke indsamler) anden information såsom browsers version, styresystem, cookie information, tidsforbrug per webside.
  • B2B AccountTracker er baseret på Europæiske erfaringer med GDPR.
  • Når en tracking pixel indsamler information om IP-addresser, så læses det af AccountInsight’s system og matches med vores database over virksomheder. Hvis der ikke findes et match, så identificeres besøget som ISP (Telco besøg).
  • AccountInsight gemmer kun IP-adresser fra registrerede firmaer.
  • Udover IP-adresser på registrerede firmaer så samler vi også time stamps (besøgets længde på siden) og page views (hvilke sider, der blev besøgt).
  • Vi indstiller ingen cookies.

DoubleClick

Vores websted bruger "Doubleclick", en tjeneste leveret af Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California, 94043 USA, (herefter kaldet "Google"). Doubleclick fra Google bruger cookies til at vise dig reklamer, der er relevante for dig. Din browser vil blive tildelt et pseudonymiseret identifikationsnummer (ID) for at kontrollere, hvilke reklamer der er blevet vist i din browser, og hvilke reklamer der er blevet set. Cookierne (Cookies´) indeholder ingen personoplysninger. Brugen af DoubleClick-cookien gør det udelukkende muligt for Google og Googles tilknyttede websteder at levere reklamer baseret på tidligere besøg på vores eller andre websteder på internettet. Den information, der genereres af cookierne, overfører Google til en server i USA, hvor informationen gemmes med henblik på evaluering. En overførsel af data fra Google til tredjeparter finder udelukkende sted i medfør af lovgivningsmæssige krav eller i situationer, hvor de er tale om et databehandlingssamarbejde.

Ved at bruge vores websted accepterer du behandlingen af de oplysninger, som Google har indsamlet om dig, og den ovenfor beskrevne metode, databehandlingen samt det angivne formål. Du kan vælge at indstille din browser, så du bliver informeret om indstillingen af cookies og i hvert tilfælde bestemme, om du vil acceptere dem eller afvise at acceptere cookies i bestemte tilfælde eller generelt. Hvis du ikke accepterer cookies, vil du muligvis ikke kunne bruge visse eller alle funktioner på vores websted. Du kan også forhindre Googles indsamling af de oplysninger, der genereres af cookies og er relateret til din brug af webstedet, samt Googles behandling af sådanne data, ved at downloade og installere det browserplugin, der er tilgængelig under linket for deaktivering af DoubleClick (https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=en). Eller du kan afmelde brugen af DoubleClick-cookies via Advertising Settings på Google (https://adssettings.google.com) eller på webstedet Digital Advertising Alliance (http://www.youronlinechoices.com).

Hotjar

Vi udvikler og optimerer vores hjemmeside løbende og dertil bruger vi tjenesten Hotjar (Hotjar Ltd, Level 2, St Julian's Business Center, 3, Elia Zammit Street, St Julian's STJ 1000, Malta), som bruger cookies og andre informationer til at analysere vores digitale tilstedeværelse. Informationer, som samles via tracking-code og cookies, sendes til Hotjar og lagres på servere i Irland. Information om Hotjar's databeskyttelse og deres anvendelse af cookies kan findes på https://www.hotjar.com/legal. Du kan til enhver tid deaktivere indsamling og bearbejdning af data her: https://www.hotjar.com/opt-out

Google Adwords konverteringssporing

Vores websted bruger konverteringssporing. Når du ledes frem til dette websted via en Google-reklame, placerer Google AdWords en cookie på din computer, så snart du klikker på en Google-aktiveret reklame. Denne cookie er gyldig i 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Hvis du besøger bestemte sider på vores websted, og cookien ikke er udløbet, kan vi og Google se, at du har klikket på reklamen. Hver enkelt Google AdWords-kunde modtager forskellige cookies og kan således ikke spores via webstedet eller andre annoncører. De oplysninger, der indhentes ved at bruge konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik til AdWords-kunder, som har valgt konverteringssporing. Disse kunder kan se det totale antal brugere, som har klikket på en reklame, og som blev ledt videre til et websted, der er tagget med et konverteringssporingstag. Oplysninger, der kan føre til personlig identifikation af brugere, overføres ikke.

Hvis du ikke ønsker at indgå i sporingen, kan du afvise den påkrævede indstilling af en cookie i dine browserindstillinger ved at deaktivere automatisk indstilling af cookies eller ved at blokere dine browsercookies fra domænet "googleleadservices.com". Du må ikke slette frameldingscookien, så længe du ikke ønsker at registrere oplysningerne.

Facebook

Vores websted bruger sociale plugins ("plugins") leveret af det sociale netværk facebook.com, der drives af Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Disse plugins kan identificeres ved et Facebook-logo (det hvide bogstav f på en blå baggrund eller et ikon med en tommelfinger vendt opad) eller meddelelsen "Facebook Social Plugin". Du kan se en komplet liste over alle sociale plugins på http://developers.facebook.com/plugins.

Når du besøger en side på vores websted, der indeholder et socialt plugin, opretter din browser en direkte forbindelse til Facebooks servere. Facebook overfører indholdet af dette plugin direkte til din browser, som indlejrer det i webstedet, hvilket gør det muligt for Facebook at modtage information om, at du har besøgt den pågældende side på vores websted. Vi har således ingen indflydelse på de oplysninger, der indsamles af det pågældende plugin, og informerer dig i overensstemmelse med vores aktuelle viden:

De indlejrede plugins giver Facebook oplysninger om, at du har besøgt den tilsvarende side på vores websted. Hvis du er logget på Facebook, kan dit besøg blive knyttet til din Facebook-konto. Hvis du interagerer med de forskellige plugins, f.eks. ved at klikke på "Synes godt om" eller ved at indtaste en kommentar, overføres disse oplysninger fra din browser direkte til Facebook, hvor de gemmes. Selv om du ikke er logget på Facebook, er der mulighed for, at disse plugins overfører din IP-adresse til Facebook.

Du kan få information om formålet med og omfanget af Facebooks indsamling og behandling af oplysninger samt dine rettigheder i denne sammenhæng og mulige indstillinger, der kan beskytte dit privatliv, ved at se i Facebooks privatlivspolitik: http://www.facebook.com/policy.php.

Hvis du er medlem af Facebook og ikke ønsker, at Facebook skal forbinde oplysningerne om dit besøg på vores websted med de medlemsoplysninger, som Facebook allerede har gemt, skal du logge af Facebook, før du besøger vores websted. Du kan desuden blokere Facebooks sociale plugins ved at bruge tilføjelsesprogrammer til din browser som f.eks. "Facebook Blocker".

Facebook-reklame

For at gøre potentielle brugere opmærksomme på vores tilstedeværelse på internettet bruger vi Facebooks reklamenetværk, der inkluderer konverteringssporing, som er en analysetjeneste fra Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA). Facebook placerer en cookie på din computer ("konverteringscookie"), hvis du er blevet ledt videre til vores websted via en Facebook-reklame. Cookien mister sin gyldighed efter 30 dage. Hvis du besøger visse sider hos os inden for denne periode, kan Facebook og vi se, at der blev klikket på reklamen. De oplysninger, der indhentes ved at bruge konverteringscookien, bruges til at udarbejde konverteringsstatistik. Vi modtager information om det totale antal brugere, der har klikket på en bestemt reklame og er blevet ledt videre til et websted, der er knyttet til konverteringssporingsnetværket. Vi kan ikke identificere personen. Hvis du ikke ønsker at indgå i sporingsproceduren, kan du også afvise den påkrævede indsætning af en cookie, f.eks. via en browserindstilling, hvilket generelt deaktiverer automatisk indsætning af cookies.

Twitter

Twitter-tjenestens funktioner er integreret på vores websted. Disse funktioner tilbydes af Twitter, Inc. (795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA). Brugen af Twitter og "Retweet"-funktionen forbinder det websted, du besøger, med din Twitter-konto og gør denne information tilgængelig for andre brugere. I processen overføres data til Twitter.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på, at vi som udbyder af siderne ikke har nogen viden om indholdet af de overførte data eller Twitters brug heraf. Du kan finde yderligere oplysninger om Twitters privatlivserklæring på twitter.com/privacy.

YouTube

Vores websted bruger plugins fra YouTube (YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA). Når du besøger et af vores YouTube-pluginaktiverede websteder, forbindes du til YouTubes servere. YouTube-serveren bliver informeret om, hvilke sider du har besøgt. Hvis du er logget på din YouTube-konto, gør YouTube det muligt for dig at knytte din surfingadfærd direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din YouTube-konto. Du kan finde yderligere oplysninger om, hvordan brugerdata håndteres, ved at læse YouTubes privatlivspolitik på https://www.google.com/intl/en/policies/privacy

Optimizely

For løbende at kunne optimere vores websted bruger vi en tjeneste fra det amerikanske firma Optimizely (Optimizely, Inc. 631 Howard Street, Suite 100, San Francisco, CA 94105), som bruger cookies til at analysere brugen af vores digitale tilstedeværelse. Oplysningerne overføres normalt til en server i USA med henblik på evaluering og opbevares der, men kun i exceptionelle tilfælde overføres hele IP-adressen og forkortes der. Oplysningerne vil ikke blive kombineret med andre Optimizely-data. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af data på https://www.optimizely.de/privacy/.

Datasikkerhed

Vi anvender tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte de personoplysninger, vi administrerer, mod tilintetgørelse, tab, redigering eller uautoriseret videregivelse eller adgang. Alle de personoplysninger, du videregiver, når du bruger personligt tilpassede tjenester, overføres til os i krypteret format. Vi bruger en avanceret krypteringsproces til dette formål. Dine oplysninger beskyttes med en adgangskode i de systemer, hvor de gemmes. Vi har strenge sikkerhedsregler, så de personer, der har adgang til dine personoplysninger, ikke har tilladelse til at videregive dem til tredjepart. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende.

Optagelse af telefonsamtaler

Vi optager telefonsamtaler, hvis du har accepteret det, til intern uddannelse og dokumentationsformål. I forbindelse med teknisk support bruges samtalerne til at sikre dokumentation af aftalerne og kvalitetssikring.

Behandlingsgrundlag

Vi optager telefonsamtalen på baggrund af dit samtykke.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger, herunder til redigering eller sletning af oplysningerne eller begrænsning af behandlingen af oplysningerne. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen, og du har ret til dataportabilitet i overensstemmelse med gældende lov.

Hvis behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at annullere dit samtykke, uden at dette har betydning for lovmæssigheden af den behandling, der har fundet sted inden annulleringen.

Du har ret til at indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed i overensstemmelse med gældende lov, hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er i modstrid med lovgivningen. Du kan indgive en klage ved at kontakte den relevante myndighed i det EU-land, hvor du er bosiddende, eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Datatilsynet er den relevante myndighed i sager, som vedrører os. Du kan finde de aktuelle kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

INFORMATION OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Billede- og videomateriale ifm. events

Behandling af personoplysninger
Vaillant koncernen behandler personoplysninger om dig, når du giver os dit samtykke til at anvende billede- og videomateriale med dig, som optages i forbindelse med events, konferencer og lignende, der afholdes af Vaillant. Dette billede- og videomateriale kan indeholde genkendelige personer og offentliggøres på vores hjemmeside, www.vaillant.dk, på sociale medier samt i trykt materiale. Vilkårene for vores behandling af dine personoplysninger og dine personlige rettigheder i den forbindelse er beskrevet nærmere i denne informationsskrivelse efter reglerne i databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Hvem er dataansvarlig?
De enkelte selskaber i Vaillant koncernen (se hvilke selskaber her1) er hver for sig dataansvarlig for de oplysninger, som det enkelte selskab behandler om dig. Hvis du har spørgsmål til Vaillant koncernens behandling af dine personoplysninger, eller ønsker at gøre dine rettigheder gældende, er du altid velkommen til at henvende dig skriftligt til Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup.

Hvilke personoplysninger behandles?
Som led i afholdelsen af events, konferencer og lignende behandler Vaillant koncernen personoplysninger om dig, herunder billede- og videomateriale af dig, som optages i forbindelse med events, konferencer og lignende, samt dit for- og efternavn, som du har oplyst i forbindelse med dit samtykke.

Formål og retsgrundlag
Vaillant koncernen indhenter dit samtykke, inden vi lægger billede- og videomateriale på vores hjemmesider, sociale medier eller trykker materiale. Et afgivet samtykke kan altid trækkes tilbage ved at kontakte Vaillant koncernen.

Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at dele stemningsbilleder fra events samt at bruge billede- og videomateriale i forbindelse med markedsføring af tilsvarende events og/eller vores produkter/ydelser. Brug af billede- og videomateriale til nævnte brug sker kun med dit særskilte samtykke, medmindre du ikke er genkendelig, eller formålet tydeligvis ikke er at vise dig men situationen.

Videregivelse og overførsel af dine personoplysninger
I forbindelse med Vaillant koncernens offentliggørelse af billede- og videomateriale med dig på sociale medier, herunder Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter m.fl., kan der af de Sociale Medier ske en overførsel af personoplysninger udenfor EU/EØS.

Du kan finde mere information om de Sociale Mediers, heriblandt Facebooks overførsel af oplysninger udenfor EU/EØS i Facebooks databehandlervilkår/standardkontraktbestemmelser her: https://www.facebook.com/legal/terms/dataprocessing.

Sletning
Vaillant koncernen behandler dine oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandlingen. På sociale medier og i markedsføringsmateriale slettes dine oplysninger, når vi ikke længere har et sagligt formål med behandlingen.

Rettigheder
Du har en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen, når der behandles personoplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, skal du kontakte Vaillant koncernen som anført ovenfor.

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de personoplysninger, som Vaillant koncernen behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser.
Du har ret til at få berigtiget eller slettet dine personoplysninger.
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.
Du har ret til at få udleveret personoplysninger om dig selv, og til i visse tilfælde at få overdraget personoplysninger, du selv har afgivet til os, til en anden dataansvarlig).

Klage til en tilsynsmyndighed
Du kan indgive en klage til Vaillant koncernen, hvis du er utilfreds med den måde, hvorpå vi behandler dine personoplysninger. Du finder vores kontaktoplysninger ovenfor.

Du kan også klage til Datatilsynet på deres hjemmeside www.datatilsynet.dk, pr. telefon på 33 19 32 00, eller på e-mail til dt@datatilsynet.dk.

Kontaktoplysninger til den dataansvarlige

Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende databeskyttelse, kan du benytte følgende kontaktoplysninger:

Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup

Telefon: +45 46160200

Ret till ændringer

Vi forbeholder os ret til at ændre disse databeskyttelsesbestemmelser til enhver tid inden for rammerne af den gældende lovgivning. Vær også opmærksom på de respektive vilkår for brug og generelle vilkår og betingelser, der gælder for vores internetsider.

Status: 31/01/2023

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger (professionelle brugere)

Beskyttelse af dine personoplysninger er meget vigtigt for os. Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger gælder for webstedet og den personligt tilpassede tjenesteportal myVAILLANT Pro, som er tilgængelig for installatører og andre professionelle brugere og partnere ("Partnere") samt partnernes medarbejdere ("Brugere") til forretningsmæssige formål ("Tjenesteportalen"). Politikken om beskyttelse af personlige oplysninger gælder også for de tjenester, der leveres gennem portalen. Der kan gælde særlige eller supplerende politikker om beskyttelse af personlige oplysninger for visse tjenester.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for behandlingen af personoplysninger er Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup ("vi, os").

Du kan finde flere oplysninger, herunder vores kontaktoplysninger, i vores juridiske meddelelse.

Vores virksomhed er en del af Vaillant Group. Vaillant Group betegner Vaillant GmbH (Vaillant GmbH, Berghauser Str. 40, 42859 Remscheid, Tyskland) samt Vaillant GmbH's associerede selskaber. Vaillant Group omfatter brandnavnene Vaillant, Saunier Duval, awb, Bulex, DemirDöküm, Glow worm, Hermann Saunier Duval og protherm. Du kan læse mere om Vaillant Group her.

Brug af tjenesteportalen

Brug af tjenesteportalen

Tjenesteportalen indeholder generel information og fungerer også som en personligt tilpasset webtjeneste for partnere.

Når du bruger vores websted, overfører du data til os via din browser, som er teknisk nødvendige for at oprette forbindelse til og bruge vores websted. Dette omfatter mere specifikt dato og klokkeslæt for oprettelse af forbindelsen, din IP-adresse, de websider, du anmoder om, og de filer, du downloader, data vedrørende transmissionen og brugen af webstedet, oplysninger om browser og browserindstillinger, operativsystem og enhed samt den internetadresse, du bruger til at tilgå vores websted. Dataene gemmes og behandles af tekniske grunde. Vi bruger oplysningerne til at beskytte sikkerheden for vores websider, til at måle effektiviteten af vores internetannoncer, til at indsamle statistik og til at måle aktiviteten på webstedet med henblik på at forbedre det tilhørende indhold. Vi gemmer generelt kun oplysningerne i højst 30 dage. Du kan bruge den generelt tilgængelige del af vores websted uden at identificere dig selv og uden at tilmelde dig.

Adgang til den personligt tilpassede del af tjenesteportalen forudsætter, at partneren tilmelder sig ved at videregive oplysninger om virksomheden samt kontaktoplysninger for de medarbejdere, som ønsker at bruge tjenesteportalen. Tilmelding af en medarbejder kræver, at der videregives oplysninger om vedkommendes titel, fornavn, efternavn, personlige e-mailadresse og mobilnummer. Der kan være behov for yderligere oplysninger. Brug er forbeholdt partnerens autoriserede og registrerede medarbejdere og kræver tilmelding med et individuelt brugernavn (e-mailadresse) og en adgangskode.

Vi behandler personoplysninger i forbindelse med partnerens og partnerens medarbejderes brug af tjenesteportalen og de personligt tilpassede tjenester, herunder oplysninger om partnerens medarbejdere og slutkunder, i det omfang dette er nødvendigt i forbindelse med den respektive tjeneste. Partneren skal sikre, at partneren har tilladelse til at udpege en medarbejder som bruger og til at overføre kundedata til os. Medarbejderen bekræfter med sin tilmelding og brug af tjenesteportalen, at han eller hun accepterer at blive registreret som bruger af tjenesteportalen.

Vi gemmer personoplysningerne, så længere partneren og partnerens respektive medarbejdere er tilmeldt portalen og derefter så længe, som det er påkrævet og tilladt i henhold til gældende lov.

Når vi anmoder dig om at videregive bestemte personlige oplysninger til os, angiver vi, om oplysningerne er nødvendige for at levere den pågældende tjeneste til dig. Obligatoriske oplysninger er markeret med en stjerne (*) eller tilsvarende. Alle andre oplysninger, som du videregiver til os, er valgfrie.

Oplysninger, som stilles til rådighed på tjenesteportalen, er generelt tilgængelige og kan bruges uden yderligere videregivelse af personoplysninger. Det gælder særligt oplysninger om produkter, systemer, reservedele og tekniske dokumenter, herunder information til specialister og slutkunder, prislister og tjeklister.

Visse tjenester kan kræve, at der videregives yderligere personoplysninger, og du har muligvis ikke adgang til at bruge tjenesterne fuldt ud, hvis du ikke videregiver de nødvendige oplysninger.

Vi videregiver muligvis personoplysninger, som er givet til virksomheder i Vaillant Group, hvis dette er nødvendigt i forbindelse med den respektive tjeneste.

I det omfang behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid annullere dit samtykke med fremadrettet virkning. Du kan bruge nedenstående kontaktoplysninger til dette formål. Vi behandler din eventuelle anmodning om annullering hurtigst muligt.

Personoplysninger

Personoplysninger

Vi indsamler masterdata om partnerens virksomhed inden for rammerne af den eksisterende kontraktmæssige relation og tilmeldingen til tjenesteportalen. Virksomhedens masterdata omfatter kontaktoplysninger for partnerens autoriserede repræsentanter og kontaktpersoner, skattenummer, CVR-nummer og bankoplysninger. Dataene bruges til at administrere den kontraktmæssige relation og give adgang til tjenesteportalen.

Vi indsamler medarbejderoplysninger i forbindelse med administration af adgang til tjenesteportalen. Medarbejderoplysninger omfatter mere specifikt titel, navn, telefonnummer, mobilnummer, adgangskode samt oplysninger om den partner, som medarbejderen er tilknyttet. I forbindelse med brugen af tjenesteportalen gemmes og behandles der muligvis yderligere oplysninger vedrørende medarbejderen, herunder mere specifikt oplysninger om datoen for medarbejderens seneste logon på tjenesteportalen, medarbejderens kvalifikation i forhold til vores produkter, medarbejderens tilladelse til at deltage i uddannelsesforløb samt oplysninger om gennemførte uddannelsesforløb.

Vi indsamler og behandler udelukkende oplysninger fra partnerens slutkunder, i det omfang det er nødvendigt for at levere tjenesterne til partneren, herunder særligt i forbindelse med bestilling af tjenester via vores kundeservice. Du kan i den forbindelse videregive de oplysninger til os, som er nødvendige for at afgive ordren. Det omfatter oplysninger om ordretype, den berørte enhed, en beskrivelse af problemet, dit eget ordrenummer, oplysninger om stedet for tjenesten, herunder navn og kontaktoplysninger til ejeren af den berørte enhed, kontaktoplysninger til kontaktpersonen på stedet, den ønskede dato samt den mulige form for kontakt. Vi bruger disse oplysninger til at behandle kundeserviceordrer.

Vi behandler ingen særlige kategorier af personoplysninger (art. 9 i GDPR) vedrørende partnere, partnernes medarbejdere eller slutkunder.

Yderligere oplysninger om de personoplysninger, vi behandler, kan fremgå af beskrivelsen af de tjenester og programmer, vi stiller til rådighed på tjenesteportalen.

Værktøj til beregning af varmepumpestørrelse

Værktøjet gør det muligt hurtigt at sammenligne de samlede driftsomkostninger for de forskellige systemer (varmepumpe, gas, olie, hybrid). Det er ikke nødvendigt at videregive personoplysninger om slutkunden for at bruge værktøjet. Der indsamles udelukkende visse nøgledata vedrørende den ejendom, hvor driftsomkostningerne skal sammenlignes, samt tekniske data vedrørende det aktuelle varmesystem. Disse data omfatter bygningsår, boligareal, beboerantal, postnummer, aktuelt varmesystem, varmesystemets produktionsår, forbrug, naturgastilslutning samt varmedistributionstype, aktuelle energiomkostninger og andre omkostninger. Byggeprojektet skal tildeles et projektnavn, som ikke må indeholde personoplysninger. Vi kan ikke identificere slutkunden på baggrund af disse data. Dataene bruges til at udarbejde en rapport med en sammenligning af driftsomkostninger. Rapporten kan indeholde oplysninger om partnerens virksomhedsnavn samt navn og adresse på en eventuel kontaktperson. Vi bruger oplysningerne til at udarbejde den ønskede rapport til partneren og til vores egne statistiske formål. Værktøjet stilles til rådighed via en ekstern tjenesteudbyder i henhold til en databehandlingsaftale. Tjenesteudbyderen bruger cookies til adgangsadministration og brugsstatistikker.

Tjenester til onlinerådgivning af kunder

Vi stiller et værktøj til rådighed, som du kan bruge til at lave onlineaftaler med potentielle slutkunder. Værktøjet kan integreres på partnerens websted. Værktøjet giver dig mulighed for at anmode om de nødvendige oplysninger til at forberede og gennemføre et onlinemøde med en potentiel slutkunde. Det omfatter: Oplysninger om det planlagte projekt (modernisering eller nybyggeri), uopsætteligheden for det planlagte tiltag, titel, navn og kontaktoplysninger på den potentielle kunde, herunder telefonnummer og e-mailadresse, oplysninger om bygningens adresse og brugen af bygningen, herunder særligt bygningsår, boligareal, beboerantal, forbrug (olie, gas, elektricitet), oplysninger om det eksisterende varmesystem og systemets placering. Den potentielle kunde kan også vælge at videregive yderligere oplysninger om varmesystemet og vedhæfte billeder af systemet. Kunden kan også vælge, hvordan vedkommende ønsker at blive kontaktet om et onlinemøde, og hvornår vedkommende foretrækker at have mødet. Vi bruger de overførte data til at oprette onlinemøder for partneren. Dataene slettes igen, når mødeanmodningen er blevet sendt til partneren. Værktøjet stilles til rådighed af en ekstern tjenesteudbyder i henhold til en databehandlingsaftale med os.

Planlægningsværktøjer

Vi stiller forskellige planlægningsværktøjer til rådighed, som du kan bruge uden at videregive personoplysninger. Det omfatter eksempelvis Plansoft- og Geosoft-værktøjet til registrering af projektdata. Nogle af værktøjerne stilles til rådighed af eksterne tjenesteudbydere i henhold til en databehandlingsaftale med os. Ikke alle værktøjer er tilgængelige på alle markeder.

Plansoft bruges til at udarbejde design og beregninger i henhold til bestemte standarder for varmesystemer og til at administrere individuelle projekter. Det er muligt at bruge værktøjet uden at videregive personoplysninger. I forbindelse med administration af forskellige projekter og udarbejdelse af personligt tilpassede rapporter giver værktøjet dig mulighed for at angive personoplysninger vedrørende projektet og installatøren. Projektdata omfatter følgende: Navnet på byggeprojektet, projektnavn, kundenummer og kundens navn, adresse, telefonnummer, faxnummer og e-mail. Data vedrørende installatøren omfatter: Virksomhedsnavn, navn, adresse, telefonnummer, faxnummer og e-mailadresse til virksomhedens kontaktperson samt virksomhedens logo. Partneren sikrer, at partneren har tilladelse til at bruge de relevante data. Værktøjet gør det også muligt at indsamle tekniske oplysninger vedrørende det pågældende projekt og designe og foretage beregninger vedrørende det planlagte varmesystem. Vi behandler oplysningerne for at kunne stille værktøjet til rådighed samt til vores egne statistiske formål.

Onlineprisliste

Du kan bruge dette værktøj til at søge efter produkter og priser, konfigurere systemer og sammenligne tilhørende priser samt indhente tekniske oplysninger, brochurer, foldere og planlægningsoplysninger. Der kræves i princippet ingen personoplysninger vedrørende slutkunden for at kunne bruge værktøjet. Hvis der skal udarbejdes et dokument, er det muligt at angive oplysninger om den mulige modtager (navn, adresse og e-mailadresse). Partneren kan administrere de kompilerede oplysninger og eksportere oplysningerne i forskellige formater (f.eks. PDF). Vi behandler de oplysninger, som overføres af partneren, for at kunne stille værktøjet til rådighed samt til vores egne statistiske formål.

Medarbejderkurser

Vi tilbyder forskellige kurser til vores partnere og deres medarbejdere. I forbindelse med planlægning og gennemførelse af kurser behandler vi kontaktoplysninger for de deltagende medarbejdere samt oplysninger om kursusdeltagelsen. Vi behandler oplysningerne i forbindelse med planlægning og forberedelse af kurserne, til at kommunikere med kursusdeltagerne, til fakturering af kurserne (hvor dette er relevant) samt til at dokumentere deltagelsen i kurserne. Partnere og medarbejdere kan få vist fuldførte og fremtidige kurser samt den tilhørende status (Inviteret, Tilmeldt, Annulleret, Deltaget, Ikke deltaget) og administrere deres kurser.

Tilmelding til andre arrangementer

Vi giver dig ind imellem mulighed for at tilmelde dig til forskellige arrangementer (f.eks. informationsarrangementer og messer). Vi har i den forbindelse brug for dit navn og din e-mailadresse samt andre eventuelle nødvendige oplysninger i forbindelse med planlægning og afholdelse af det pågældende arrangement. Vi behandler oplysningerne i forbindelse med planlægning, afholdelse og dokumentation af arrangementerne og eventuelt til faktureringsformål.

E-læringskurser

Via tjenesteportalen har du adgang til e-læringskurser vedrørende vores produkter og tjenester eller andre emner. Vi benytter i den forbindelse muligvis tekniske platforme fra tredjepartsudbydere, som stiller e-læringsindholdet til rådighed. Vi overfører principielt ikke personoplysninger vedrørende brugere til de relevante udbydere. Udbyderne bruger muligvis cookies eller andre teknologier i forbindelse med adgangen til tjenesten, af hensyn til programmernes sikkerhed samt til analyse af brugen af de tilbudte ydelser. Vi forbeholder os ret til at evaluere statistik for tekniske data og brugsdata vedrørende brugen af de tilbudte e-læringskurser med henblik på at forbedre vores tilbudte ydelser. Hverken vi eller udbyderne foretager nogen individuel evaluering af brugen af de tilbudte e-læringsressourcer.

I relation til visse tjenester tilbyder vi en kvalificeret form for e-læring, hvor gennemførelse af det pågældende e-læringskursus fører til en certificering. Vi registrerer i den forbindelse gennemførelsen af e-læringskurset baseret på besvarelse af spørgsmål eller løsning af opgaver. Vi gemmer og behandler i den forbindelse oplysninger om gennemførelse af e-læringskurset, kursusresultatet og den tilhørende certificering.

Kundeserviceordrer

Vi giver dig mulighed for at træffe aftaler med vores kundeservice enten online eller via telefonen. Vi har i den forbindelse brug for særlige oplysninger om ordretype (reparation, vedligeholdelse eller andet), problemet eller de ønskede tjenester, det pågældende produkt (f.eks. serienummer, navn, klasse, type, model og ydeevne), slutbrugerens navn, titel, e-mailadresse og telefonnummer (fastnet eller mobil) samt oplysninger om enhedens placering. Vi beder dig også om at bekræfte, at du accepterer de tilhørende vilkår og betingelser. Vi har brug for disse oplysninger til at planlægge den relevante kundeservice, planlægge aftaler med partneren og slutkunden, bekræfte ordrer og kommunikere med partneren og slutkunden under behandlingen af ordren. Vi kontrollerer, at adresseoplysningerne er korrekte for at undgå misforståelser. Vi bruger også oplysningerne til at behandle og fakturere ordren samt til statistiske formål og til at forbedre vores produkter og tjenester.

Du har mulighed for at få vist kundeserviceordrer og de tilhørende data på tjenesteportalen. Det omfatter ordrenummer, generelle ordreoplysninger, herunder oplysninger om ordretype, status, den benyttede tekniker, implementeringssted, enhedsdata samt oplysninger om involvering af kundeservice (herunder en arbejdsrapport).

Softwarelicenser

Vi tilbyder partnere licenser til visse softwareprodukter, f.eks. winSOFT-installationssoftwaren eller serviceDialog-værktøjet til analyse af enhedsdata. I forbindelse med administrationen af licenserne behandler vi oplysninger om partneren og de eventuelle medarbejdere, som har tilladelse til at bruge softwaren, herunder tilhørende kontaktoplysninger. Vi behandler også oplysninger om licensernes løbetid og fakturering af eventuelle licensgebyrer. I forbindelse med softwareopdateringer via internettet behandler vi tekniske data for at oprette forbindelse og sikre korrekt download. Vi forbeholder os ret til at bruge disse data til statistiske formål. Vi bruger muligvis de tekniske oplysninger og kontaktoplysningerne til at underrette licenstageren om nødvendige opdateringer eller til anden kommunikation vedrørende softwarelicensen.

winSoft

Vi tilbyder mobilappen "Mobile Installer" som et supplement til winSoft-softwarelicensen. I forbindelse med appen indsamler vi muligvis kontaktoplysninger, brugernavn og adgangskode for de registrerede brugere med henblik på brugeradministration. I forbindelse med tilbudte kurser vedrørende softwaren og appen indsamler vi kontaktoplysninger for kursusdeltagerne med henblik på at planlægge kurserne.

Mobilapps til partnere

Vi tilbyder forskellige mobilapps til vores partnere, som stilles til rådighed enten som webapplikationer eller som apps til Android- eller iOS-enheder via Google Play eller Apple App Store. Disse apps omfatter følgende (afhængigt af tilgængeligheden):

  • myVAILLANT Pro-appen
  • systemASSIST-appen
  • SparepartCHECK-appen
  • depotCHECK-appen
  • Reservedelskatalog til mobilen

Du har først adgang til at bruge disse apps, når du er registreret som partner. Vi administrerer adgangsdata (brugernavn, adgangskode) vedrørende de nævnte apps. Oplysningerne om databeskyttelse for de respektive apps gælder for brugen af disse apps og er tilgængelige i den enkelte app.

For så vidt angår apps i Google Play og App Store, gælder den enkelte udbyders vilkår for beskyttelse af personlige oplysninger. Google Play stilles til rådighed i Europa af Google Ireland Limited Gordon House, Barrow Street Dublin 4, Irland ("Google"). Oplysninger om Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger findes på https://policies.google.com/privacy. App Store stilles til rådighed af Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, Californien, 95014, USA ("Apple"). Oplysninger om Apples politik om beskyttelse af personlige oplysninger findes på https://www.apple.com/legal/privacy/data/ (de forskellige sprogversioner er tilgængelige ved at vælge det relevante land).

Loyalitetsprogram og scanningsapp

Vi tilbyder vores partnere mulighed for at deltage i et loyalitetsprogram. Som en del af partnerskabet overfører partneren oplysninger til os om købte og installerede enheder og får til gengæld forskellige fordele afhængigt af partnerens respektive status. Vi behandler forskellige oplysninger i forbindelse med administration af partnerprogrammet. Det omfatter mere specifikt oplysninger om købte og installerede enheder, administration af pointkontoen for partnere, oplysninger om de leverede tjenester og fordele, herunder særligt behandlingen af loyalitetstjenester via Loyalty Shop, levering af merchandise via Loyalty Shop og støtte til annoncetiltag. Administrationen af partnerprogrammet omfatter også behandling af oplysninger om købte og installerede enheder for at forhindre uautoriseret, forkert eller gentaget overførsel af data med det formål at opnå uberettigede fordele.

Vi tilbyder en mobilapp til overførsel af produktoplysninger og aflæsning af stregkoder fra enheder (scanningsappen). Vi behandler i den forbindelse de data, du bruger til at logge på appen, samt oplysninger om overførte stregkoder, herunder dato og klokkeslæt for overførslen. Oplysningerne gemmes på din loyalitetskonto og bruges til at administrere programmet.

Medtagelse på liste over installatører i søgeværktøj

Vi tilbyder vores partnere mulighed for at blive medtaget på listen over installatører i søgeværktøjet til interesserede slutkunder (potentielle kunder) på vores websted. Den interesserede kunde får vist forskellige installatører i nærheden i søgeværktøjet. Vi behandler og videregiver i den forbindelse partnerens offentlige kontaktoplysninger som en del af søgeresultatet. Det omfatter oplysninger om partnerens navn/virksomhed, adresse, fastnetnummer eller eventuelt mobilnummer, partnerens websted og en generel e-mailadresse, som kan bruges til at kontakte partneren. Oplysningerne hentes fra de gemte masterdata på tjenesteportalen. Husk altid kun at angive kontaktoplysninger til din virksomhed, som vi har din accept til at medtage i installatørsøgningsværktøjet. Den interesserede kunde får også vist din adresse i Google Maps i søgeværktøjet. Virksomhedens adresse overføres i den forbindelse automatisk til Google Maps.

Download og bestilling af informationsmateriale

Du kan downloade oplysninger og brochurer om vores produkter og tjenester fra tjenesteportalen uden at videregive yderligere oplysninger. Vi tilbyder i visse tilfælde dog mulighed for at modtage udvalgt informationsmateriale via e-mail eller almindelig post. Du skal i den forbindelse oplyse os om, hvilket informationsmateriale du ønsker, samt om dit navn, din titel, din e-mailadresse og din postadresse. Vi kan i enkelte tilfælde anmode om yderligere oplysninger, hvis dette er nødvendigt for, at vi kan sende dokumenterne til dig. Vi evaluerer antallet og typen af downloads til statistiske formål for hele tiden at forbedre og optimere de oplysninger, vi stiller til rådighed.

Kontaktcenter for partnere

Vi tilbyder forskellige muligheder for at kontakte vores kontaktcenter og kundeservice. Når vi behandler og besvarer forespørgsler, behandler vi oplysninger om navn/virksomhed, kontaktoplysninger og oplysninger vedrørende dine forespørgsler og ordrer. Vi behandler muligvis også oplysninger for slutkunder, som er knyttet til dine forespørgsler og ordrer. Det omfatter mere specifikt navn og kontaktoplysninger, oplysninger om den berørte enhed, problemet eller bestillingen, kundenummer, ordrenummer og serienummeret på den berørte enhed samt en beskrivelse af baggrunden for henvendelsen. Vi kan have brug for yderligere oplysninger om ejeren af enheden eller modtageren af tjenesten eller fakturaen. Vi supplerer muligvis de respektive oplysninger med yderligere oplysninger (f.eks. kundenummer, ordrenummer, enhedsdata, fejloplysninger, nødvendige reservedele og geodata vedrørende enhedens placering) for at kunne behandle din anmodning og forbedre vores kundeservice. Vi supplerer også oplysningerne med oplysninger vedrørende behandlingen af din anmodning og gennemførelse af ordrer i relation til de leverede tjenester. Vi bruger oplysningerne til at behandle din respektive anmodning, herunder særligt til at besvare spørgsmål om vores produkter og tjenester, til at acceptere ordrer, til at arrangere aftaler med vores kundeservice, til at dokumentere de leverede tjenester eller i forbindelse med fakturering. Vi bruger telefonnummeret, mobilnummeret eller e-mailadressen til partneren, partnerens medarbejdere og slutkunden til kommunikation vedrørende den respektive anmodning, indtil den pågældende ordre er fuldført. Dette omfatter også beskeder via e-mail eller sms for at bekræfte eller minde relevante personer om aftaler.

Med din accept optager vi også telefonsamtaler med vores kontaktcenter for at forbedre vores service og til uddannelsesmæssige formål. Oplysningerne slettes umiddelbart efter evaluering og senest inden for 30 dage.

Tilmelding til nyhedsbrev

Vi tilbyder forskellige nyhedsbreve, som du kan abonnere på som partner. Hvis du ønsker at abonnere på et nyhedsbrev, behandler vi den e-mailadresse, du har angivet på tjenesteportalen. Du kan selv administrere dit nyhedsbrev på tjenesteportalen. Vi behandler i den forbindelse også oplysninger om de nyhedsbreve, du abonnerer på, samt hvor ofte du modtager dem.

Når vi fremsender et nyhedsbrev, indsamler vi muligvis også data om fremsendelsen og brugen af nyhedsbrevet. Nyhedsbreve indeholder i den forbindelse links til billedfiler, som er gemt på vores webservere. Når du åbner et nyhedsbrev, uploader dit e-mailprogram disse billedfiler fra vores webservere. Det giver os mulighed for at spore, om og hvornår vores nyhedsbreve bliver åbnet, og hvilket indhold der læses. Vi bruger de oplysninger, der indsamles på denne måde, til at forbedre din brug af nyhedsbrevene, kontrollere deres fremsendelse og til statistiske formål.

Du kan til enhver tid afmelde et nyhedsbrev, du abonnerer på, via tjenesteportalen. Hvis du vil afmelde et nyhedsbrev, kan du også bruge afmeldingslinket i nyhedsbrevet.

Cookies, analyseværktøjer, sporing og målretning, sociale medier

Vi bruger cookies på vores websted og på tjenesteportalen. Cookies er små filer, som gemmes midlertidigt på din enhed. Vi bruger cookies til forskellige formål som nærmere beskrevet nedenfor.

Vi bruger egne cookies, herunder særligt funktionelle cookies, til at gøre vores websted mere brugervenligt, til at muliggøre navigation og brug af formularer, til at gøre det nemmere at logge på og tilmelde sig, til at stille bestemte funktioner til rådighed, til at gemme accept eller afvisning af cookies og til at beskytte sikkerheden for vores websted og vores systemer. De tilhørende cookies er derfor nødvendige for at kunne bruge funktionerne på vores websted. Samtykke er ikke påkrævet for disse nødvendige cookies.

Vi bruger også cookies fra tredjepart, særligt i forbindelse med brugen af analyseværktøjer og sporings- og målretningsteknologier.

Måle- og analyseværktøjer bruges til bedre at forstå brugen af vores websted og optimere det tilsvarende. Vi bruger de tilhørende cookies til at indsamle oplysninger om, hvordan du interagerer med vores websted, og hvilke sider du har besøgt. De oplysninger, som vi indsamler ved hjælp af disse cookies, gemmes i aggregeret format og knyttes ikke til dig personligt. Disse cookies aktiveres med dit samtykke, og du kan til enhver tid annullere dit samtykke.

Sporings- og målretningsteknologier bruges til at optimere annoncevisning og anden onlinemarkedsføring. Disse cookies sporer og indsamler oplysninger om dine onlineaktiviteter, så annoncører kan vise mere relevante annoncer for dig baseret på dine interesser. Disse cookies deler muligvis de indsamlede oplysninger med andre virksomheder eller annoncører. Disse cookies aktiveres med dit samtykke, og du kan til enhver tid annullere dit samtykke.

Vi bruger også såkaldt indhold fra sociale medier eller eksternt indhold på vores websteder. Når du bruger sociale medier, bruger du også cookies tilhørende udbyderne af de pågældende sociale medier. Disse cookies aktiveres med dit samtykke, og du kan til enhver tid annullere dit samtykke.

Du kan også vælge at få vist vores websted uden at bruge cookies. De fleste browsere har dog en standardindstilling, som accepterer cookies automatisk. Du kan dog forhindre eller begrænse, at der gemmes cookies på din enhed. Læs mere om, hvordan dette fungerer, i vejledningen fra browserproducenten. Du kan også til enhver tid slette cookies, som er blevet gemt på din enhed via din browser. Du kan også bruge indstillingen "Do Not Track" i din browser til at administrere cookies. Du kan også deaktivere cookies fra bestemte tredjepartsudbydere på siden fra "Digital Advertising Alliance" på eller på siden "Your Online Choices" på . Hvis du ikke accepterer nødvendige cookies, har du muligvis ikke adgang til at bruge alle funktionerne på vores websted.

I forbindelse med cookies fra andre udbydere ("tredjepartscookies") kan de oplysninger, som den enkelte udbyder indsamler, blive overført til et land uden for EU eller EØS, som ikke har et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau. Det gælder særligt USA, som ikke tilbyder tilstrækkelig databeskyttelse i henhold til GDPR, idet offentlige myndigheder i USA under visse omstændigheder har ret til at tilgå personoplysninger, som opbevares af virksomheder, uden tilstrækkelig adgang til indsigelse eller beskyttelse for de pågældende registrerede personer.

Overførsel af personoplysninger fra Vaillant Group til tredjeparter

Vi behandler personoplysninger i vores egenskab af dataansvarlig, og vi videregiver personoplysninger til databehandlere i Vaillant Group og til eksterne databehandlere, som udelukkende behandler oplysningerne på vores vegne og i henhold til vores anvisninger for at stille tjenester til rådighed. Hvis vi benytter tredjepartsudbydere, som også bruger oplysningerne til egne formål, fremgår dette specifikt af cookieoplysningerne.

Vi videregiver også personoplysninger til slutkunder eller andre tredjeparter, hvis dette er nødvendigt for at levere vores tjenester.

Der videregives udelukkende personoplysninger til nationale eller udenlandske domstole, myndigheder eller andre officielle institutioner i det omfang, det er påkrævet ved lov.

Tredjeparters databehandling og behandling uden for EU eller EØS

Vi behandler personoplysninger i vores egenskab af dataansvarlig, og vi videregiver personoplysninger til databehandlere i Vaillant Group og til eksterne databehandlere, som udelukkende behandler oplysningerne på vores vegne og i henhold til vores anvisninger for at stille tjenester til rådighed.

Databehandling håndteres i visse tilfælde på vores vegne af en behandler uden for EU eller EØS. Medmindre der foreligger en kommissionsbeslutning om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet for det modtagende land, aftaler vi et passende niveau for beskyttelse af personoplysninger med en relevant tjenesteudbyder baseret på relevante gældende standardmæssige kontraktbestemmelser i EU.

Særligt i forbindelse med brugen af analyseværktøjer og sporings- og målretningsteknologier fra tredjepart eller integration af indhold fra sociale medier er der mulighed for, at de pågældende tredjepartsudbydere også behandler data uden for EU eller EØS. Tredjepartsudbydere kan således behandle personoplysninger i USA. USA tilbyder ikke tilstrækkelig databeskyttelse i henhold til GDPR, idet offentlige myndigheder i USA under visse omstændigheder har ret til at tilgå personoplysninger, som opbevares af virksomheder, uden tilstrækkelig adgang til indsigelse eller beskyttelse for de pågældende registrerede personer.

Datasikkerhed

Vi anvender tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte de personoplysninger, vi administrerer, mod tilintetgørelse, tab, redigering eller uautoriseret videregivelse eller adgang. Alle de personoplysninger, du videregiver, når du bruger personligt tilpassede tjenester, overføres til os i krypteret format. Vi bruger en avanceret krypteringsproces til dette formål. Dine oplysninger beskyttes med en adgangskode i de systemer, hvor de gemmes. Vi har strenge sikkerhedsregler, så de personer, der har adgang til dine personoplysninger, ikke har tilladelse til at videregive dem til tredjepart. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til dine personoplysninger, herunder til redigering eller sletning af oplysningerne eller begrænsning af behandlingen af oplysningerne. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen, og du har ret til dataportabilitet i overensstemmelse med gældende lov. Hvis behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at annullere dit samtykke, uden at dette har betydning for lovmæssigheden af den behandling, der har fundet sted inden annulleringen.

Du har ret til at indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed i overensstemmelse med gældende lov, hvis du mener, at behandlingen af dine personoplysninger er i modstrid med lovgivningen. Du kan indgive en klage ved at kontakte den relevante myndighed i det EU-land, hvor du er bosiddende, eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Datatilsynet er den relevante myndighed i sager, som vedrører os. Du kan finde de aktuelle kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Kontaktoplysninger til den dataansvarlige

Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende databeskyttelse, kan du benytte følgende kontaktoplysninger:

Vaillant A/S, Dybendalsvænget 3, 2630 Taastrup

Telefon: +45 46160200

Ret til ændringer

Vi forbeholder os ret til at ændre disse databeskyttelsesbestemmelser til enhver tid inden for rammerne af den gældende lovgivning. Vær også opmærksom på de respektive vilkår for brug og generelle vilkår og betingelser, der gælder for vores internetsider.

Status:31/01/2023

Trustpilot