Find
Find din Vaillant-partner

Impressum

Vaillant A/S

Dybendalsvænget 3

DK-2630 Taastrup

Telefon: +45 46 16 02 00

Aktieselskab

Hovedsæde: Taastrup

Direktør: Per Stryhn

CVR-nr: 64132113

Juridisk meddelelse

Pr. 1. januar 2013 skal vi publicere en varmepumpe reservedelsliste.

Vær opmærksom på følgende vigtige noter, som kan fås i andre sprog også:

  • Ukorrekt installation af reservedele kan medføre skader.
  • Reservedele må kun skiftes/installeres af en fagmand!
  • Sørg for at læse installations- og betjeningsvejledninger som er vedlagt produktet først! Disse lister erstatter ikke reservedelskataloget; disse forbliver gældende i alle tilfælde.
  • Vælg altid den korrekte reservedel fra det aktuelle reservedelskatalog! Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer til enhver tid.

Siden 1. januar 2013 vurderes pumper i varmesystemer også med energieffektivitets-indekset (EEI). Dette tal angiver en sammenligningsværdi for pumpens energiforbrug. En normal pumpe har et energieffektivitetsindex på ca. 0,8. Siden 1. januar 2013 skal varmepumper i varmesystemer have en højere effektivitet end EEI ≤ 0,27. Med dette tal vil energiforbruget være reduceret med min. 65% mindre end en standard pumpe. Fra 1. august 2015 skal grænsen være rykket ned til EEI < 0,23. Disse krav gælder også for pumper i en varmegenerator og for brine pumper.

Referenceværdien for de mest effektive cirkulationspumper er EEI ≤ 0,20 Find referenceværdi på andre sprog i denne pdf fil

Sidst men ikke mindst skal der med start den 1. januar 2013 stilles oplysninger til rådighed om demontering, genvinding eller bortskaffelse af udtjente komponenter og materialer for behandlingsanlæg for eksterne cirkulationspumper og produktintegrerede cirkulationspumper . Du kan finde pdf med tabel information om genanvendelse her. Denne information er også tilgængelig på andre sprog her.

Trustpilot