Find

Vi anvender cookies og trackingteknologier fra tredjepart for at huske dine præferencer, måle og analysere brugen af vores websider og for at optimere vores online markedsføring. Du kan selv administrere brugen af cookies via dine browserindstillinger og til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Ønsker du yderligere information kan du læse vores privatlivspolitik. Hvis du er enig bedes du klikke på ”accepter”.

Accepter Afvis

Firma

Firmaprofil

Vaillant tilbyder energibesparende, intelligente og fremtidssikrede varmesystemer til en- eller flerfamiliehuse samt individuelle løsninger til industrien og erhvervslivet.

Historie

Vaillants historie strækker sig tilbage til år 1874, hvor virksomheden blev grundlagt af Johann Vaillant i Remscheid, Tyskland.

Påskeharen i logoet

En Påskedag ser Johann Vaillant første gang det billede af en hare som udklækkes af et æg, som skal blive hans varemærke.

Bæredygtighed

Social og bæredygtig etik er en integreret del af Vaillants fortsatte dynamiske succes. Vores bæredygtighedsaktiviteter er baseret på et strategisk program og adskillige fokusområder.