It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Tankløs vandvarmer

Gennemstrømningsvandvarmere, også kaldet tankløse vandvarmere (TWH), er permanent installerede vandvarmere. I modsætning til kedler opvarmer de ikke vandet i en lagertank, men i stedet gennem en varmeveksler for at producere den nøjagtige mængde og temperatur af vand, der kræves, når og som det ønskes ved at dreje på blandingsbatteriet. Det eliminerer muligheden for udvikling af legionellabakterier og varmetab. For at opvarme vandet med det samme er der brug for en masse energi i form af elektricitet eller naturgas, men kun i en kort periode. Mængden af varmt vand, der kan tappes, er derfor begrænset.

Gennemstrømningsvandvarmere er decentrale vandvarmere og installeres normalt i badeværelset for at forsyne bruser/badekar og håndvask med vand på samme tid. Andre tappesteder, som f.eks. køkkenvasken, kan også forsynes herfra, hvis afstanden er kort nok. For små husholdninger eller vandhaner, der ikke kan tilsluttes en central varmtvandsforsyning, er en tankløs vandvarmer en effektiv løsning til at generere varmt vand.