Find
Find din Vaillant-partner

Så stille, at naboerne elsker dig - se vores nye film her!

Velkommen til Vaillant – en af verdens førende producenter af varmepumper. I 148 år har vi udviklet effektive varmesystemer for et behagligt indeklima.

Hvert produkt gennemgår over 100 forskellige test i vores tyske center for produktudvikling, hvor vi analyserer alt fra lydniveau og holdbarhed til forskellige klimatiske forhold. Vores høje kvalitetsstandarder sikrer, at Vaillant konstant er på forkant med udviklingen. Et positivt eksempel er vores innovationsarbejde indenfor lyd, som gør vores varmepumper til nogle af de mest lydsvage på markedet.

Mærk sommerroen med vores luft til vand varmepumpe aroTHERM plus – så stille, at hverken du eller naboerne hører den.

Se vores nye film her:

Nyd stilheden

Vibrationssvage materialer af høj kvalitet, et skræddersyet lydisoleringstæppe og en stor lydløs ventilator - er blot nogle af de innovationer, der ligger bag vores Sound Safe System. Alt dette betyder, at Vaillants varmepumper er blandt de mest lydsvage på markedet.

Oplev den stille drift

Lydtest

Vi bruger et af de mest moderne målerum for akustik, hvor meget følsomme mikrofoner registrerer selv de laveste støjniveauer. Her måler vi den rene lydeffekt, men vi vurderer også selve lydkvaliteten. For selv ganske svage lyde kan være ubehagelige. Og de forskellige tests har alle det samme formål: At reducere, ændre eller - ideelt set - eliminere al baggrundsstøj.

Trustpilot