It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Vælg Vaillant og find dit perfekte varmesystem nu

I snart 150 år har vi udviklet effektive varmeløsninger, der har skabt behagelige og gode indeklimaer over hele verden. Vores varmepumper er desuden udviklet til de nordiske forhold, hvor forskellen mellem sommer og vinter ofte er stor.
Kvinde og mand sidder på en varmepumpe

Fordele Dine fordele med klimavenlig opvarmning

 • Miljøvenlige omkostningsbesparelser

  Ved at skifte til et nyt, effektivt varmesystem kan du opnå betydelige energi- og omkostningsbesparelser. Med en ny varmepumpe og et solcelleanlæg kan du endda blive uafhængig af de stigende priser på fossile brændstoffer.
 • Mulighed for tilskud

  Få tilskud når du skifter fra et olie- eller gasfyr til f.eks. en klimavenlig varmepumpe. Energistyrelsen åbner efter planen for nyt tilskud fra varmepumpepulje til foråret 2024. Som tldligere, så gælder det om at være hurtigt ude - vi hjælper dig med at være klar.
 • Langtidsholdbar kvalitet

  Vi har udviklet effektive varmesystemer i 150 år. Med Vaillant får du et højkvalitets og pålideligt produkt i dit hjem, som du kan stole på til enhver tid - i mange år fremover.
 • God til klimabeskyttelse

  Varmepumpen er den mest klimavenlige opvarmningsteknologi, da miljøvarmen er tilgængelig i ubegrænsede mængder. Det betyder, at du kan yde et stort bidrag til klimabeskyttelsen.

Sikker og fremtidssikret Det perfekte varmesystem til dit hjem.

Altid den rigtige beslutning

Hos Vaillant finder du et stort udvalg af klimavenlige varmesystemer, der tilbyder den rigtige løsning til ethvert hjem. De overbeviser ikke kun med testet og holdbar kvalitet, men frem for alt med fremtidssikret teknologi. Så du kan nyde godt af dit nye varmesystem i særlig lang tid - uanset hvad der sker.

Læs mere om varmepumper her.

Portefølje
 1. Tilskud
  Klimavenlighed betaler sig - søg tilskud

  Mand leger med sine børn
  Mand leger med sine børn
 2. Vaillant Service
  Et godt varmesystem fortjener god service

  Installatør kigger i sin værktøjskasse
  Installatør kigger i sin værktøjskasse

Har vores klimavenlige løsninger overbevist dig?

Vaillant Partner Altid i nærheden: Vores højt kvalificerede installatørnetværk

Vi arbejder sammen med professionelle, specialiserede håndværkere i hele landet. De er meget fortrolige med vores varmesystemer og vil finde den perfekte løsning til dig og dit hjem.

Installatør kigger i sin værktøjskasse