It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Vaillant Group og medarbejdere donerer 255.000 Euro til Ukraine

Publiseret 20.10.2022

Krigen i Ukraine forårsager ufattelige lidelser for befolkningen. Børn og familier er særligt hårdt ramt. I en intern indsamlingskampagne kunne alle Vaillant Groups medarbejdere donere til vores mangeårige partner SOS Børnebyerne til humanitær hjælp til børn og familier i Ukraine.

255.000 euro til børn og familier i Ukraine

Ved afslutningen af indsamlingskampagnen var der indsamlet 117.000 euro, som blev doneret af ca. 1.000 medarbejdere, et beløb som Vaillant Group fordoblede og øgede det samlede beløb med yderligere 20.000 euro. Samlet set kan vi således overdrage 255.000 euro til SOS Børnebyerne, som tilbyder et bredt hjælpeprogram for børn og familier i Ukraine. Den overvældende vilje til at hjælpe inden for Vaillant Group viser os, at vi kan måle Vaillant-teamets succes ikke kun i forretningstal, men også på godhjertet sociale initiativer og indsatser.

Hjælp, der gør en forskel

SOS Børnebyerne har iværksat et omfattende hjælpeprogram efter krigsudbruddet. Berørte børn og familier vil få hjælp til evakuering og husly. De skal have mad, hygiejneartikler, tæpper og medicin. Ud over de familier, der allerede er taget hånd om, vil børnehjælpsorganisationen støtte yderligere forældreløse børn og familier, der har særligt behov for hjælp. SOS Børnebyerne yder også øjeblikkelig psykologisk bistand og traumepleje, da mange mennesker er i chok og under massiv stress. Når familierne er indkvarteret på et sikkert sted, vil der blive tilbudt uddannelsesaktiviteter til børnene. For de børn, der mister deres omsorgspersoner under de nuværende til tider kaotiske omstændigheder, er SOS Børnebyerne i gang med at etablere et program for familiesammenføring i et forsøg på at genforene børnene med deres slægtninge. Børn, for hvem dette ikke lykkes, vil få en sikker indkvartering og omsorg.

Fordi alle børn har brug for et varmt hjem

Vaillant Group og SOS Børnebyerne har været forbundet af et internationalt partnerskab siden 2013. Virksomheden har allerede støttet børnehjælpsorganisationen i 21 lande - med højeffektiv opvarmningsteknologi og sociale projekter. Samarbejdet med SOS Børnebyerne er også meget tæt i Ukraine. Sidste år udstyrede det ukrainske salgsselskab f.eks. børnebyerne med flere gasapparater. Vaillant-kolleger har i mange år arrangeret praktikpladser og sommerjobs for lokale SOS-unge. Som led i en form for engagement, der indtil videre er enestående i hele koncernen, har det ukrainske salgsselskab overtaget sygeforsikringen for 75 børn i SOS-plejefamilier i Kiev-regionen. En kampagne, der også skal fortsættes i år.