It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Din varmepumpe: Højteknologi - lav vedligeholdelse.

Med din Vaillant varmepumpe har du valgt et miljøvenligt, holdbart og vedligeholdelsesvenligt varmesystem. Men det betyder ikke, at det er vedligeholdelsesfrit. Regelmæssig service sikrer pålidelig opvarmning og effektiv varmtvandsforsyning - ved lavt energiforbrug og med et højt miljømæssigt udbytte. Her finder du alt, hvad du har brug for at vide: hvorfor, hvor ofte og hvilken service din varmepumpe har brug for.
Tekniker tjekker varmepumpe

HVORFOR SERVICERE DIN VARMEPUMPE? Få det til at holde - med vores varmepumpeservice.

Med regelmæssig service kan du nyde den ubekymrede side af opvarmning: frigør din varmepumpes fulde komfort- og besparelsespotentiale og drag fordel af den daglige pleje. Det ideelle vedligeholdelsesinterval på stedet og omfanget af inspektionen afhænger af din varmepumpes type og ydelsesklasse. I princippet giver regelmæssige kontroller og eftersyn altid mening, da det beskytter dit system mod slitage på lang sigt og reducerer fejl og nedbrud.

Her er de 4 vigtigste fordele for dig.

 • Komfort op til alderdommen

  Regelmæssig service hjælper dig med at nyde komforten ved din varmepumpe så længe som muligt uden at skulle bekymre dig om slitage.

 • Økonomisk drift

  Optimalt indstillede varmepumper kører særligt effektivt: Det sikrer, at dit elektriske energiforbrug forbliver så lavt som muligt.

 • Spar flere penge

  Optimal drift sparer dig penge tre gange: lavt energiforbrug, færre udskiftninger og reparationer og, i tilfælde af 365 dages liveovervågning, også mindre on-site-vedligeholdelse.

 • Optimal beskyttelse

  Beskyt din investering og reducer risikoen for nedbrud ved regelmæssigt at servicere din varmepumpe i hele dens livscyklus.

Har din varmepumpe brug for service nu?

Fordele ved en serviceaftaler Lås op for den fulde komfort og det fulde potentiale med vores serviceaftaler.

Med vores smarte serviceaftaler kan du nemt udnytte din varmepumpes fulde potentiale med fuld kontrol over omkostningerne.

Varmepumpe foran huset

Varmepumper: komfort- og servicepakker.

fra Kr. 2.095,- årligt inkl. moms

 • Besparelser på driftsomkostninger takket være optimerede indstillinger
 • Alt inklusive: rejser, arbejdstid, reservedele og operationer i weekender eller på helligdage
 • Udvidet producentgaranti
 • Mere effektivitet og høj systemoppetid gennem 365 live-overvågning
 • Fuld komfort: hurtigere løsningstid i tilfælde af funktionsfejl
 • Vaillant-ekspertise: service og vedligeholdelse i overensstemmelse med producentens specifikationer, standarder og lovkrav

OBS! Ovenstående varierer afhængig af valgt serviceaftale.

Læs mere om vores serviceaftaler

Regler for vedligeholdelse af varmepumper, intervaller og omkostninger Vedligeholdelsesvenlig - ikke vedligeholdelsesfri.

En varmepumpe er meget nem at vedligeholde - men ikke helt vedligeholdelsesfri. Derfor bør din varmepumpe serviceres af en specialist hvert eller hvert andet år for at garantere dig optimal varmekomfort hele året rundt. Specialisten vil straks opdage eventuelle uoverensstemmelser og rette dem, før de bliver et stort problem.

Vær særlig opmærksom på rettidig service af en ny varmepumpe i det første år for at opretholde garantien. Vedligeholdelsesomkostningerne kan variere afhængigt af systemets størrelse og energikilde.

Her er, hvad du bør vide om varmepumpeservice:

 • Serviceinterval

  Tilføj lokal bestemmelse om vedligeholdelsesinterval eller anbefaling

 • Ansvarlighed

  Tilføj lokale bestemmelser om, hvem der er ansvarlig for at vedligeholde varmepumpen.

 • Certifikater

  Tilføj lokal regulering af certifikater, der skal indhentes for at bevise tjenesten

 • Omkostninger til vedligeholdelse

  Tilføj information om gennemsnitspriser for en serviceintervention

Aktiver det fulde besparelsespotentiale i din varmepumpe med regelmæssig service.

HVAD SKER DER UNDER SERVICE AF VARMEPUMPEN? Mere inkluderet: vores varmepumpeserviceprocedure og -arbejde.

Vaillant varmepumpeservice er den komplette pakke uden bekymringer. Vi forstår, at din varmepumpe ikke kun er en investering i din komfortkvalitet, men også i dit hjems energieffektivitet. Derfor har vi udviklet et servicetilbud, der ikke kun dækker det sædvanlige vedligeholdelsesarbejde, men også giver dig det højeste niveau af komfort og pålidelighed.

 1. sensoCOMFORT
 2. Xray UniTOWER
 3. Røntgen aroTHERM
 1. 1

  Inspektion og diagnosticering af varmeanlæg

  Varmesystemet kontrolleres for korrosion, vandlækage eller skader generelt. Driftsdata analyseres for effektivitet og energiudbytte og justeres om nødvendigt for at optimere driften og opdage og forhindre potentielle funktionsfejl.

 2. 2

  Inspektion og pleje af indendørsenheder

  Kontrollen omfatter ekspansionsbeholder og brinekredsløb på indendørsenheden for intakthed samt inspektion, rengøring eller om nødvendigt#, udskiftning af filter, pumper og magnesiumanode på varmtvandsbeholderen.

 3. 3

  Inspektion og rengøring af udendørsenhed

  Først rengøres udendørsenhedens kondensatbakke, afløb og luftkanal for miljøforurening. Dernæst kontrolleres og fastgøres de elektriske forbindelser. Endelig kontrolleres kølemiddelkredsløbet for lækager for at beskytte kompressoren. Spjæld og akustik kontrolleres for minimal støj under drift.

Rengøring og pleje Hvilket vedligeholdelsesarbejde kan jeg selv udføre på varmepumpen?

Ud over det årlige eftersyn af eksperten kan du selv gøre en række ting for at holde din varmepumpe i bedst mulig stand. Tjek, at der ikke er skader på din varmepumpe, og at intet er blokeret. Hvis du er i tvivl, er det bedst at kontakte en fagmand med det samme.

Sørg altid for at overholdesikkerhedszonen og sikkerhedsafstandene. For varmepumper med detnaturlige kølemiddel R290 er deten meter rundt om anlægget. Her må der ikke anvendes antændelseskilder som f.eks. støvsugere eller løvblæsere.

Her er, hvad vi anbefaler, at du gør mindst én gang om året:

 • Fjern regelmæssigt grene og blade, der har samlet sig omkring udendørsenheden.

 • Rens filtrene på din luft/luft-varmepumpe mindst én gang om året.

 • Fjern regelmæssigt blade og snavs fra ventilationsgitteret under udendørsenheden.

 • Fjern regelmæssigt sne fra luftindtags- og luftudtagsgitteret samt omkring udendørsenheden.

 • Rengør kabinettet med en fugtig klud og lidt sæbe uden opløsningsmidler.

 • Sørg for at undgå sprays, skuremidler, opvaskemidler og rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler eller klor.

Vil du have råd om pleje af varmepumper?

Hvorfor vælge en varmepumpeserviceaftale? Få mest muligt ud af din varmepumpe.

Hvis du vælger vores varmepumpeserviceaftale, får du den bedste beskyttelse året rundt og garanteret den højeste pålidelighed gennem målrettet og øjeblikkelig support i tilfælde af et problem. Praktisk 365 dages liveovervågning af tilsluttede enheder er allerede inkluderet i PREMIUM- og EASY-serviceaftalerne for at spare dig tid, penge og nerver på en afslappet måde. Vores eksperter opdager fejl på et tidligt tidspunkt, optimerer løbende parametrene og beskytter dig mod svigt af din varmepumpe. En gang om året besøger vi dit hus for at udføre den årlige vedligeholdelse. Enten til en gennemsigtig fast pris i PREMIUM-pakken eller i henhold til tid og materiale i den attraktive Basic-aftale - det er op til dig.

Tekniker inspicerer varmepumpe