It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

”Vaillants produkter har virkelig god kvalitet – det sætter vi installatører pris på”

"Det sjoveste ved mit job er at løse folks problemer. Især når det drejer sig om økonomi, som er noget af det vigtigste for de fleste mennesker," siger Marcus Hermansson, Vaillant-installatør i Karlskoga.
To mænd installerer en varmepumpe

Når Marcus Hermansson og hans kolleger hos Hermansson EL & VVS besøger en ny kunde, starter de med at lave en energiberegning for at finde ud af, hvilken varmepumpeløsning der er bedst for kunden. Her bruger de et værktøj fra Vaillant, som hjælper med at udregne effektbehovet ud fra husets størrelse og geografiske placering.

”Jeg synes, det er sjovt at skrue og trække rør, men den økonomiske del er næsten endnu sjovere. Vi hjælper virkelig folk," siger Marcus Hermansson.

Vigtig information for folk med stramme budgetter

Mange installatører springer økonomiske beregninger over, fordi de synes, det er kompliceret. Men det er vigtig information, som kunden bør kræve af sin installatør, fordi det er så stor en investering, fortsætter han.

Marcus Hermansson har været i branchen i 13 år. Først som ansat og derefter som selvstændig i syv år. I dag driver han Hermanssons VVS sammen med sin bror Andreas. Brødrene arbejder med el og vvs, men først og fremmest installerer de varmepumper. Og når kunderne spørger, hvilket mærke der er det bedste, svarer de altid Vaillant.

”Det er solide produkter i rigtig god tysk kvalitet. Og hvis der skulle ske noget, hvilket er sjældent, får vi altid hurtig support. Det sætter både kunderne og vi som installatører pris på, for det handler også om vores omdømme. Tingene skal virke.”

To mænd installerer en varmepumpe

Luft til vand varmepumper er populære

Sidste år var en stor succes, og Hermanssons VVS solgte flere produkter, end de kunne nå at installere.

"Folk vil have pålidelige produkter og gode garantier – og det har Vaillant helt sikkert," siger Marcus Hermansson.

”Siden Vaillants aroTHERM-modeller kom på markedet, har flere og flere kunder valgt luft til vand varmepumper. Den teknologiske udvikling har været så stor, at de, i hvert fald her i Sydsverige, begynder at nærme sig jordvarme med hensyn til effekt. Samtidig er investeringen mindre.”

Uanset hvilken løsning kunden vælger, viser de to installatører altid, hvordan man vedligeholder og justerer sin nye varmepumpe. Efter et par uger tilbyder de også et gratis hjemmebesøg for at besvare spørgsmål og finjustere de sidste justeringer, hvilket bliver værdsat.

Marcus Hermansson nyder at drive sin egen virksomhed, han kan lide friheden og var aldrig bekymret for at give slip på sin faste ansættelse.

"Jeg er normalt den forsigtige type, men som ansat installatør udførte jeg alligevel alle trin. Den eneste forskel er, at jeg nu som selvstændig selv sender fakturaen. Det er også sjovt at styre vores markedsføring via sociale medier. Jeg fortæller, hvad vi beskæftiger os med, og kunderne reagerer ofte med glade kommentarer.”

Hermanssons varevogn i en kundes indkørsel