It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Fotovoltaisk system

Et solcellesystem er et netværk af mange solcellemoduler, der styres af en inverter. Solcellemodulerne består af flere sammenkoblede siliciumsolceller. Positivt og negativt ladede atomer i det øverste lag af silicium reagerer, når de udsættes for sollys, og vandrer derefter fra det ene lag til det andet. I modsætning til solvarmeteknologi, hvor solenergi omdannes til varme, genereres der her jævnstrøm. Inverteren omdanner den til brugbar vekselstrøm.

Der findes solcelleanlæg uden lagringssystem, hvor den producerede strøm skal forbruges med det samme eller sendes direkte ind i det offentlige net, og solcelleanlæg med lagringssystem, som giver dig en stor uafhængighed af energileverandører, da strømmen kan bruges, når der er brug for den. Solcelleanlæg med et lagringssystem er særligt lukrative, når de kombineres med f.eks. varmepumper, da det dækker elbehovet til pumpedriften. Før du køber et solcelleanlæg, bør du først sikre dig, at der er statsstøtte til rådighed.