It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Gulvvarme

Et gulvvarmesystem er et overfladevarmesystem, der udsender en behagelig strålevarme til rummet gennem pladsbesparende vandførende rør, der er lagt under gulvet, eller, i tilfælde af elektriske varmesystemer, modstandskabler eller varmefolier. På grund af den lavere fremløbstemperatur på ca. 30 grader, som gulvvarme kræver, er det særligt velegnet i kombination med varmepumper, som endda kan bruges til køling om sommeren. Det er også ideelt til brug sammen med kondenserende kedler.

Gulvvarmesystemer udstråler varmen jævnt opad i rummet uden mærkbar luftturbulens, forhindrer udvikling af skimmelsvamp og er derfor særligt gavnlige for allergikere. Den høje strålingskomponent i varmen får temperaturen til at føles varmere, end den er. Det tager dog lidt længere tid for gulvvarmesystemer at opvarme et rum. Elektriske gulvvarmesystemer er ikke nær så omkostningseffektive som vandbærende systemer, men de er lettere at installere.