It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Solvarme

Et solvarmeanlæg, også kendt som et solvarmesystem, bruger solens miljøvenlige energi og omdanner den til varme til brugsvand og, i tilfælde af kombinerede apparater, også til opvarmning. Da solenergi ikke er konstant tilgængelig året rundt, bruges solvarmesystemer normalt til at understøtte den primære varmegenerator, såsom en gaskondenserende kedel. Besparelserne på energiomkostningerne er betydelige, og reduktionen i forbruget af fossil energi og CO2-udledning støttes af regeringen. Der er ingen tilskud til sommerhuse, men solvarme kan være tilstrækkeligt som det eneste varmesystem, og i kombination med et strømproducerende solcelleanlæg gør det dig helt uafhængig af energileverandører.

Solfangerrørene i solvarmeanlægget på taget absorberer solens stråler og opvarmer dermed solvæsken i dem. Solvæsken overfører varmen til en varmeveksler, som sender den videre til en buffertank eller, i tilfælde af et kombineret solvarmesystem, til en kombineret lagertank, hvorfra radiatorer og varmt vand opvarmes via rør, hvis det er nødvendigt.