It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Varmepumpens lydniveau

Vaillants produkter gennemgår over 100 forskellige test i vores tyske center for produktudvikling, hvor vi analyserer alt fra lydniveau og holdbarhed til forskellige klimatiske forhold. Vores høje kvalitetsstandarder sikrer, at Vaillant konstant er på forkant med udviklingen. Et positivt eksempel er vores innovationsarbejde indenfor lyd, som gør vores varmepumper til nogle af de mest lydsvage på markedet.

Mærk sommerroen med vores luft til vand varmepumpe aroTHERM plus – så stille, at hverken du eller naboerne hører den.

Nyd stilheden

Vibrationssvage materialer af høj kvalitet, et skræddersyet lydisoleringstæppe og en stor lydløs ventilator - er blot nogle af de innovationer, der ligger bag vores Sound Safe System. Alt dette betyder, at Vaillants varmepumper er blandt de mest lydsvage på markedet.

– Takket være deres engagerede indsats er vores model aroTHERM plus er med lydreduktionsprogram helt nede på 28 dB(A) på en afstand på 3 meter, hvilket er lige så stille som en hvisken. Systemet kan derfor placeres flere steder, selv i tætbebyggede rækkehusområder, uden at have en negativ indvirkning på dig eller dine naboer, siger Peter Aller.

Læs mere om aroTHERM plus

Lydtest

Vi bruger et af de mest moderne målerum for akustik, hvor meget følsomme mikrofoner registrerer selv de laveste støjniveauer. Her måler vi den rene lydeffekt, men vi vurderer også selve lydkvaliteten. For selv ganske svage lyde kan være ubehagelige. Og de forskellige tests har alle det samme formål: At reducere, ændre eller - ideelt set - eliminere al baggrundsstøj.

Tips til en mere lydsvag varmepumpe

Selvom du anskaffer dig en moderne varmepumpe, som er optimeret til at være så lydsvag som muligt, så er der ting, du kan gøre, så den bliver endnu mere lydsvag. Her er nogle tips.

  • Anbring ikke varmepumpen direkte ud for det område, hvor du vil have ro og vil kunne slappe af.
  • Dæmp lyden ved at undgå nøgne flader i rummet, anvend gulvtæpper og tykkere gardiner, og hæng billeder på væggene.
  • Vis hensyn til dine naboer og områdets øvrige beboere, når du vælger placering til den udendørs enhed.
  • Undgå placering ved soveværelsesvinduer eller tæt på naboens væg.
  • Monter den udendørs enhed på et fundament eller et stativ på jorden for at undgå spredning af vibrationer i husets vægge.
  • Hvis montering på en trævæg ikke kan undgås, skal der anvendes specielle vibrationsdæmpere for at minimere vibrationerne.