Find
Find din Vaillant-partner

Danmarks mest solgte gasfyr

Nyt og energivenligt gasfyr

Få et uforpligtende tilbud

Vaillant gasfyr - tysk kvalitet siden 1874

Vaillant er stadig Danmarks mest solgte gasfyr.

Den stabile drift skuffer dig ikke, men giver dig stabil varme hver dag, et meget lavt energiforbrug og den velkendte høje Vaillant kvalitet.

En fordel at skifte gasfyr

Der kan være god økonomi i at skifte gasfyr, selvom dit nuværende fyr ikke er helt slidt ned. De nye gasfyr fra Vaillant bruger mindre gas, er langt mere effektive end mange ældre gasfyr, og giver rigtig store besparelser.

Mere energi for pengene

Vaillant er kendt for sin høje kvalitet og sit lave energiforbrug. Med et gasfyr fra Vaillant opvarmer du din bolig og dit varme vand med så lavt et energiniveau, at du både sparer penge og skåner klimaet mod et unødigt energiforbrug.

Omstillingsparat gasfyr

Fremtidens gas bliver mere og mere grøn, og det betyder blandt andet at der skal opvarmes med biogas. Med et gasfyr fra Vaillant er du parat til at modtage biogas, så du kan være med i den grønne omstilling.

Kontrol fra din smartphone

Vaillant gasfyr er glad for at kommunikere. Det fortæller dig gerne om din energibesparelse, dit varmeforbrug eller hvis det skulle savne en kærlig hånd. Det hele kan klares med en brugervenlig styring direkte fra din smartphone.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af en lokal Certificeret Vaillant Forhandler, som kan give dig et skræddersyet og behovstilpasset tilbud på et gasfyr til din bolig.

Kontakt os i dag!

Spar på varmeudgifterne med et nyt gasfyr

Husk du kan også få tilskud

Optimal varme- og varmtvandskomfort

Ingen udsving i temperaturen – varme og varmt vand, når du ønsker det

Enkel styring af temperaturen i alle rum

Du har også mulighed for at styre varmen via mobilen