Find
Find din Vaillant-partner

”Vaillants produkter har virkelig god kvalitet – det sætter vi installatører pris på”

"Det sjoveste ved mit job er at løse folks problemer. Især når det drejer sig om økonomi, som er noget af det vigtigste for de fleste mennesker," siger Marcus Hermansson, Vaillant-installatør i Karlskoga.

Når Marcus Hermansson og hans kolleger hos Hermansson EL & VVS besøger en ny kunde, starter de med at lave en energiberegning for at finde ud af, hvilken varmepumpeløsning der er bedst for kunden. Her bruger de et værktøj fra Vaillant, som hjælper med at udregne effektbehovet ud fra husets størrelse og geografiske placering.

”Jeg synes, det er sjovt at skrue og trække rør, men den økonomiske del er næsten endnu sjovere. Vi hjælper virkelig folk," siger Marcus Hermansson.

Vigtig information for folk med stramme budgetter

Mange installatører springer økonomiske beregninger over, fordi de synes, det er kompliceret. Men det er vigtig information, som kunden bør kræve af sin installatør, fordi det er så stor en investering, fortsætter han.

Marcus Hermansson har været i branchen i 13 år. Først som ansat og derefter som selvstændig i syv år. I dag driver han Hermanssons VVS sammen med sin bror Andreas. Brødrene arbejder med el og vvs, men først og fremmest installerer de varmepumper. Og når kunderne spørger, hvilket mærke der er det bedste, svarer de altid Vaillant.

”Det er solide produkter i rigtig god tysk kvalitet. Og hvis der skulle ske noget, hvilket er sjældent, får vi altid hurtig support. Det sætter både kunderne og vi som installatører pris på, for det handler også om vores omdømme. Tingene skal virke.”

Luft-til-vand-varmepumper er populære

Sidste år var en stor succes, og Hermanssons VVS solgte flere produkter, end de kunne nå at installere.

"Folk vil have pålidelige produkter og gode garantier – og det har Vaillant helt sikkert," siger Marcus Hermansson.

”Siden Vaillants aroTHERM-modeller kom på markedet, har flere og flere kunder valgt luft/vand-varmepumper. Den teknologiske udvikling har været så stor, at de, i hvert fald her i Sydsverige, begynder at nærme sig jordvarme med hensyn til effekt. Samtidig er investeringen mindre.”

Uanset hvilken løsning kunden vælger, viser de to installatører altid, hvordan man vedligeholder og justerer sin nye varmepumpe. Efter et par uger tilbyder de også et gratis hjemmebesøg for at besvare spørgsmål og finjustere de sidste justeringer, hvilket bliver værdsat.

Marcus Hermansson nyder at drive sin egen virksomhed, han kan lide friheden og var aldrig bekymret for at give slip på sin faste ansættelse.

"Jeg er normalt den forsigtige type, men som ansat installatør udførte jeg alligevel alle trin. Den eneste forskel er, at jeg nu som selvstændig selv sender fakturaen. Det er også sjovt at styre vores markedsføring via sociale medier. Jeg fortæller, hvad vi beskæftiger os med, og kunderne reagerer ofte med glade kommentarer.”

Marcus Hermanssons tre bedste tips til husejere

  • Reducer forbruget af varmt vand. Det gør en stor forskel på bundlinjen.
  • Tjek systemtryk og filtre hvert år...
  • ... og husk at tjekke isoleringen og vinduerne på samme tid!

ALLE DELE I ENERGIGUIDEN

DEL 1: Gennemgå dit energiforbrug

Tema: Gennemgå din adfærd og tag aktive valg for at spare energi i dit hjem

Sådan kan du enkelt spare energi i hverdagen

Vil du spare energi derhjemme og nemt gøre en indsats for både dit budget og klimaet? Her er en række tips, som gør dig mere energismart i hverdagen.

Her er hjemmets største energityve

Vil du spare energi i hjemmet uden at give afkald på komforten? En god start er at have styr på, hvilke funktioner og apparater der sluger mest energi.

Gem nu Resultater øjeblikkeligt

Spar energi i køkkenet: Her er de vigtigste tips

Køkkenet er hjemmets hjerte. Et rum, som bliver brugt, kræver energi. Men hvordan kan vi spare energi på en enkel måde? Her er en række tips, som kan gøre en forskel for dig.

DEL 2: Hvordan opvarmer du dit hus?

Tema: Vejledning om forskellige varmeløsninger og fordelene ved varmepumper.

Den bedste opvarmning til dit hus

Hvordan varmer jeg bedst mit hus op? I takt med stigende priser bliver spørgsmålet stadig vigtigere eftersom opvarmning og varmt vand står for absolut størsteparten af energiomkostningerne. Heldigvis går rentable og klimasmarte valg ofte hånd i hånd.

Så meget kan du spare med en varmepumpe

Er du bekymret over elpriserne? Bare rolig. Du kan gøre meget for at reducere dine omkostninger. Følg vores energitips og undersøg, hvilken varmekilde der er mest effektiv til netop dit hus.

De ti oftest stillede spørgsmål om varmepumper

Christian Petersen, Produktchef Varmepumper, Vaillant Norden, besvarer forbrugernes spørgsmål.

Del 3: På ”Vaillant-vej” i Silkeborg har størstedelen af nabolaget skiftet til varmepumpe

Tema: Kunder fortæller: Sådan sparede vi energi

Familien Ernshof – Klima

Klima spillede en vigtig rolle, da familien Ernshof skiftede til varmepumper.

Familien Iversen – Økonomi

”Vores bekymring var, at det måske var lidt dyrt at få, men efter at have set nogle beregninger, var vi ikke i tvivl."

Familien Worup – Lyd og udseende

"Den er bare en del af vores hus og ejendom." Lyden er kun "en mild susen."

Familien Lorenzen – kvalitet og driftsikkerhed i det nordiske klima

Kvalitet var alfa og omega for familien Lorenzen, da de søgte et grønt alternativ som erstatning for et gammelt oliefyr.

Så blev Kassebølle Friskole både grønnere og skønnere

Som led i Kassebølle Friskoles grønne profil er det gamle oliefyr blevet udskiftet med fem varmepumper fra Vaillant.

Fodformet og flippet? Sådan behøver miljøvenlige valg ikke være

Familien Bullinger i Hvidovre har bygget et hus, der skal sætte så lille aftryk på klimaet som muligt – både hvad angår materialernes holdbarhed, nedbrydelighed og drift. Det er derfor ingen tilfældighed, at valget af en grøn varmeløsning er faldet på en varmepumpe fra Vaillant.

Trustpilot