Find
Find din Vaillant-partner

Opgradér din bolig med et gasfyr. Effektiv og energirigtig varme- og varmtvandskomfort.

Få et godt tilbud på et gasfyr

Opgradering af varmeanlæg med et energieffektivt gasfyr

Kondenserende gasfyr er en velkendt og effektiv teknologi, som er en fin og enkel varmeløsning, når det nuværende gasfyr skal erstattes med et moderne og energibesparende anlæg. Blandt fossile brændstoffer er naturgas det mest miljøvenlige, fordi det ikke efterlader reststoffer. Kondenserende gasfyr udnytter nemlig varmen fra forbrændingen og genbruger også varmen, der er gemt i vanddampen. Således udnytter gasfyret helt op til 98 % af energien i naturgassen.

Dine fordele når du vælger et nyt gasfyr

Få råd - eller få tilbud

Her kan du enten bestille tilbud direkte eller finde en Vaillant forhandler i din nærhed

Familien Pedersen får et energivenligt gasfyr med designtilpasset varmtvandsbeholder

Familien Pedersen bor i et parcelhus på 156 m2. Huset var forsynet med et ældre gasfyr. Varme- og vedligeholdelsesudgifterne var en stor udskrift for familiens økonomi. Desuden var der sjældent nok varmt vand til, at børnene kan komme i karbad og far samtidig kunne tage brusebad.

I samråd med deres VVS installatør besluttede de at udskifte det gamle ikke kondenserende vægmonterede gasfyr med et moderne kondenserende gasfyr. I dag får familien dækket deres varme- og varmtvandsbehov, de har fået en optimal boligkomfort og sparer samtidig mange penge på varmebudgettet.

Pålidelig varme- og varmtvandskomfort

Familien Pedersens nye varmeløsning

Bedre komfort og samtidig lavere energiomkostninger?

Systemstyring: multiMATIC 700

Familien Pedersens nye varmeløsning

Væghængt ecoTEC plus med designtilpasset varmtvandsbeholder

  • Optimal varme og varmtvandskomfort
  • Pladsbesparende væghængt varmeløsning
  • Energiforbruget kan reduceres op til 30 % i forhold til et ældre traditionelt gasfyr
  • Intelligent og energibesparende regulering af varmen med multiMATIC styring

Bedre komfort og samtidig lavere energiomkostninger?

Det væghængte kondenserende gasfyr ecoTEC plus med designtilpasset varmtvandsbeholder på 75 liter opfylder familien Pedersens krav til deres nye varmeanlæg.

Intelligent teknologi og høj effektivitet. Familien sparer ikke kun penge på gasbudgettet. Det nye kondenserende gasfyr anvender også 50 % mindre strøm end det gamle ikke kondenserende gasfyr. I dag nyder familien godt af et behageligt og varmt hjem med optimal varmtvandskomfort.

Systemstyring: multiMATIC 700

Familien Pedersen styrer og regulerer nemt og enkelt varme- og varmtvandskomforten via den brugervenlige og intelligente styring multiMATIC 700, som sparer yderligere på energien, da varmeeffekten automatisk tilpasses vejrforholdene.

  • En brugervenlig betjening af hele varmeanlægget

Komplet boligkomfort: Gasfyr og varmt vand leveret af solen

Familien Nielsen er flyttet ind i en villa på 256 m2, der er bygget midt i 90'erne. Familien har i forvejen 2 børn, og ønsker yderligere familieforøgelse inden for de næste år. Endelig har de fået det hus, der passer til deres planer. Huset trænger dog til lidt opdatering og modernisering – ikke mindst på grund af høje energiomkostninger med et overdimensioneret gasfyr. Familien Nielsen anbefales derfor at få et nyt, mindre og samtidig mere energivenligt og effektivt gasfyr med lavere driftsomkostninger og ikke mindst en forbedring af komforten.

Desuden har familien også et ønske om at udnytte de vedvarende energikilder og bidrage til at værne om klimaet.

Få råd - eller få tilbud

Her kan du enten bestille tilbud direkte eller finde en Vaillant forhandler i din nærhed

Brug af kondenserende teknologi og solenergi reducerer udgifterne og CO2 emissionerne

Den perfekte løsning, der opfylder alle familiens behov:

Den optimale og miljøvenlige varmeløsning: ecoTEC plus

multiMATIC 700 systemstyring vægmonteret

Den perfekte løsning, der opfylder alle familiens behov:

Energibesparende og kondenserende gasfyr ecoTEC plus til opvarmning af boligen

Solvarmebeholderen auroSTOR plus på 300 liter leverer det varme brugsvand, også når der anvendes flere haner ad gangen, f.eks. til badekar og bruser

Solfangerne auroTHERM exclusive er monteret på den sydvendte side af husets tag, som er perfekt egnet til et solvarmesystem. Familien sparer ca. 60 % af udgifterne til det varme brugsvand og får ”smart” styring af hele varmeanlægget via app med multiMATIC 700 styringen i kombination med internetkommunikationsmodulet VR 920

Den optimale og miljøvenlige varmeløsning: ecoTEC plus

Boligen opvarmes med det kompakte og væghængte gasfyr ecoTEC plus = maksimal varmekomfort. Installationen er enkel og vedligeholdelsen minimal.

Varmt vand klar på sekunder, idet det varme brugsvand leveres af solvarmebeholderen - 60 % heraf via solfangerne på taget.

Familien har opnået 30 % besparelse på energien og varmeudgifterne med den nyeste kondenserende teknologi og intelligent styring, i forhold til det gamle ikke kondeserende gasfyr.

multiMATIC 700 systemstyring vægmonteret

Familien Pedersen styrer og regulerer nemt og enkelt varme- og varmtvandskomforten via app med den brugervenlig styring - multiMATIC 700 og internetkommunikationsmodulet VR920 – og sparer derved yderligere på energien, da varmeeffekten automatisk tilpasses vejrforholdene.

  • Nem og enkel styring via app med mobiltelefonen eller tablet –
  • Brugervenlige funktioner til maksimal komfort – både når du er hjemme og på farten

Intelligent styring

Den brugervenlige styring multiMATIC 700 sikrer optimal komfort og lave energiudgifter. Styringen kan stilles/hænges, hvor du ønsker det, eller den kan monteres direkte i varmeanlægget. Du kan naturligvis også vælge "smart" styring via app med din mobiltelefon eller tablet

Få det varme vand leveret fra solen

Kombinér dit nye varmeanlæg med et solvarmeanlæg og spar cirka 60 % af udgifterne til det varme brugsvand.

Et grønt og miljøvenligt tiltag, der betaler sig.

Vaillant gasfyr - tysk kvalitet siden 1874

Vaillant er stadig Danmarks mest solgte gasfyr.

Den stabile drift skuffer dig ikke, men giver dig stabil varme hver dag, et meget lavt energiforbrug og den velkendte høje Vaillant kvalitet.

En fordel at skifte gasfyr

Der kan være god økonomi i at skifte gasfyr, selvom dit nuværende fyr ikke er helt slidt ned. De nye gasfyr fra Vaillant bruger mindre gas, er langt mere effektive end mange ældre gasfyr, og giver rigtig store besparelser.

Mere energi for pengene

Vaillant er kendt for sin høje kvalitet og sit lave energiforbrug. Med et gasfyr fra Vaillant opvarmer du din bolig og dit varme vand med så lavt et energiniveau, at du både sparer penge og skåner klimaet mod et unødigt energiforbrug.

Omstillingsparat gasfyr

Fremtidens gas bliver mere og mere grøn, og det betyder blandt andet at der skal opvarmes med biogas. Med et gasfyr fra Vaillant er du parat til at modtage biogas, så du kan være med i den grønne omstilling.

Kontrol fra din smartphone

Vaillant gasfyr er glad for at kommunikere. Det fortæller dig gerne om din energibesparelse, dit varmeforbrug eller hvis det skulle savne en kærlig hånd. Det hele kan klares med en brugervenlig styring direkte fra din smartphone.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af en lokal Certificeret Vaillant Forhandler, som kan give dig et skræddersyet og behovstilpasset tilbud på et gasfyr til din bolig.

Kontakt os i dag!

Trustpilot