Find
Find din Vaillant-partner

Nyt gasfyr fra Vaillant –

vi hjælper dig med at finde det rigtige varmeanlæg

  • Reducér din varmeregning med op til 30%
  • Opnå optimal varme og varmtvandskomfort
  • Få op til 4 års garanti på Vaillant gasfyr
Find mit nye gasfyrBestil et tilbud

Det betaler sig at udskifte dit gamle gasfyr

Bliver dit gasfyr ved med at gå på fejl, laver det mærkelige lyde eller er vandet i brusebadet ikke konstant varmt? Måske er dine energiudgifter ved at give dig grå hår i hovedet, hver gang du ser på dem. Med Vaillants effektive kondensationsteknologi kan du spare op til 30 % mere energi, og det samme kan du spare på dine udgifter. Oven i købet opnår du maksimal komfort i dit hjem.

Nedenfor kan du finde al den information, du har brug for, når du skal udskifte dit varmeanlæg. Du kan gå direkte til det emne, som du gerne vil vide mere om ved at følge disse link:

Vi guider dig trin for trin igennem labyrinten til dit nye gasfyr

Hvad er forskellen på de forskellige gasfyr

Find ud af hvad andre kunder har valgt og hvorfor

Din installatør vil hjælpe dig, når du skal finde et nyt varmeanlæg

Dine fordele ved et nyt Vaillant gasfyr

  • Reducér dine varmeudgifter med op til 30%
  • Få det bedste inden for varme og varmvandskomfort
  • Vaillant varmesystemer har en lang levetid, er robuste og er nærmest lydløse i drift
  • Brugervenlig og enkel styring af varmen - også med din mobil
  • Du tilbydes 4 års garanti på Vaillants villa gasfyr, når du overholder det anbefalede serviceinterval.
  • Vælg en certificeret Vaillant forhandler – din sikkerhed for hurtig og professionel installation

Hvilket gasfyr er det rigtige for mig?

Du kan få et Vaillant kondenserende gasfyr, som enten hænges og monteres på væggen i kombination med en ekstern varmtvandsbeholder. Ved større varmtvandsbehov, kan man vælge en gulvstående varmtvandsbeholder. Eller måske ønsker du et gulvstående gasfyr, der står og monteres på gulvet? Du kan få lige den varmeløsning, der passer til dig og din bolig, og som dækker dine ønsker og behov. Få en skræddersyet løsning af din installatør, som kan rådgive og hjælpe dig med at finde det rigtige gasfyr og en behovstilpasset varmtvandsbeholder.

Hvilket gasfyr skal jeg vælge? – Skal det være væghængt eller skal det stå på gulvet? Hvis du allerede har et væghængt system er det klogt at vælge samme type. Det samme gælder, hvis du har et gasfyr, der står på gulvet, så bør du vælge det igen. Dine fordele: Du kan anvende de eksisterende forbindelser og har ikke brug for at skulle finde yderligere eller en anden plads til gasfyret. Det sparer dig for både tid og penge.

Danmarks mest solgte gasfyr: Væghængt gasfyr med separat varmtvandsbeholder

En systemløsning med gasopvarmning til parcelhuset og villaen består ofte af et gasfyr og en separat varmtvandsbeholder, som hænges på væggen og monteres ved siden af hinanden, eller over/under hinanden. Denne løsning byder på optimal boligkomfort, også hvis du har flere badeværelser i din bolig, og skal kunne tappe varmt brugsvand fra flere haner samtidig.

Ved større varmtvandsbehov kan du også vælge en gulvstillet varmtvandsbeholder.

Pladsbesparende alt-i-én varmeløsning - varme og varmt vand efter behov

Et komplet varmeanlæg som fylder meget lidt: Et væghængt gasfyr med integreret varmtvandsbeholder, som producerer både varme og varmt vand. Der kan tappes varmt vand fra flere haner samtidig og vandet opvarmes kun fra det øjeblik, hvor du tænder for vandhanen.

Hvis der ofte skal tappes varmt vand samtidig fra mange haner, kan du vælge et væghængt gasfyr med integreret lagdelt varmtvandsbeholder, som altid har varmt vand klar på standby, for at sikre maksimal komfort.

Gulvstående gasfyr med integreret varmtvandsbeholder

Når du vælger en gulvstående opvarmningsløsning med gas, får du et komplet, effektiv og pladssparende alt-i-én system, hvor et gasfyr og en spiral varmtvandsbeholder er integreret i én unit, som kan placeres hvor du ønsker det på gulvet.

ecoCOMPACT gasfyr unit

Du har også mulighed for at vælge en model, hvor dit brugsvand kan opvarmes af solen. En perfekt og miljøvenlig løsning ved at tilføje op til 2 solfangere , hvis du gerne vil udnytte solenergien – som er gratis.

auroCOMPACT gas/sol unit

Certificeret Vaillant Forhandler

Kontakt en Certificeret Vaillant Forhandler i dit område og få et uforpligtende pristilbud

Hvordan køber jeg mit Vaillant varmeanlæg?

1. Læs mere om Vaillants varmesystemer og få på forhånd et overblik over anlæggene

2. Kontakt en certificeret Vaillant forhandler i nærheden af dig, så får du rådgivning og vejledning, og du kan angive dine krav og ønsker til dit varmeanlæg samt få et uforpligtende tilbud

3. Hvis du ønsker at tage imod tilbuddet, vil installatøren montere, installere og opstarte dit varmeanlæg på den aftalte dato

Hvad har andre kunder valgt?

Familien Berger skiftede deres gamle gasfyr ud med et nyt kondenserende gasfyr

Familien Berger bor i et parcelhus på 120 m² i en forstad. De fik ekspertrådgivning af deres installatør, da deres gamle gasfyr i stigende grad havde problemer. De ønskede at udskifte deres 17 år gamle gasfyr med et nyt kondenserende gasfyr. Det nye fyr skulle være økonomisk og pålideligt samt opfylde familiens varmtvandsbehov.

Familien besluttede sig for et ecoTEC plus. Dette væghængte kondenserende gasfyr, som er den optimale erstatning for deres tidligere varmeanlæg, da de eksisterende rørledninger og forbindelser kan genbruges. Derved kunne omkostningerne ved installationen holdes nede. Installatøren rådgav familien om de ændringer, der skulle foretages.

Det tog ikke mange timer at få installeret gasfyret – og det gik meget smertefrit uden rod eller støj. En super nem og enkel udskiftning. Og der er flere fordele: Husholdningsbudgettet afslørede hurtigt, at det nye kondenserende gasfyr er utroligt effektivt. Familien opnåede en besparelse på ca. 30 % i forhold til deres gamle ikke-kondenserende gasfyr.

Den nyeste smart teknologi til familien Sattlers

Laura og Mark Sattler er nygifte og skal flytte sammen i en 84 m² bolig. De ønsker at erstatte det gamle gasfyr ud med et nyt. De håber dette vil give dem forbedret varmtvandskomfort. Gasfyret skal monteres på væggen og byde på en særdeles stille drift og skal også være pladsbesparende. Laura og Mark kommer sent hjem og er ofte ude at rejse, så parret vil kunne styre opvarmningen via deres mobiltelefoner.

De beslutter sig derfor for en ecoTEC exclusive, som er Vaillants top-produkt. En særlig fordel ved dette apparat er, at det er selvoptimerende, og således arbejder yderst effektivt – hele døgnet. Det giver også den bedste varmtvandskomfort, nøjagtig som Mark og Laura har ønsket sig. At Smart Home-teknologien med mobil styring allerede er integreret i fyret har også været en vigtig faktor, da de skulle beslutte sig for hvilket gasfyr, de ville have.

Service

Service på dit Vaillant fyr

Regelmæssig vedligeholdelse er vigtigt for at sikre, at dit varmesystem har en sikker og økonomisk drift i mange år.

Her finder du en certificeret Vaillant installatør, der yder service på Vaillants gasfyr.

Dette interesserer dig sikkert også

Her kan du læse svar på de oftest stillede spørgsmål

En ny energikilde til dit varmesystem

Hvis du overvejer at skifte til en anden energikilde udover at udskifte dit gamle varmeanlæg, kan vi give dig al den hjælp og rådgivning, du har brug for. Den varmeteknologi du kan vælge afhænger af flere faktorer i din bolig. Det kan du alt sammen få mere information og hjælp til hos Vaillant, som også tilbyder nogle af markedets mest effektive varmepumper, solvarmeanlæg etc. Tips til modernisering af opvarmning.

Styr varmen med din mobiltelefon

Med Vaillant kan du styre din opvarmning, også når du er væk hjemmefra. Uanset hvor du er, når som helst. De oftest anvendte funktioner er let tilgængelige via din smartphone eller tablet. Du kan starte opvarmningen i din bolig, når du forlader dit job – effektivt og energibesparende. Her finder du Vaillants intelligente styringer.

Vaillant gasfyr - tysk kvalitet siden 1874

Vaillant er stadig Danmarks mest solgte gasfyr.

Den stabile drift skuffer dig ikke, men giver dig stabil varme hver dag, et meget lavt energiforbrug og den velkendte høje Vaillant kvalitet.

En fordel at skifte gasfyr

Der kan være god økonomi i at skifte gasfyr, selvom dit nuværende fyr ikke er helt slidt ned. De nye gasfyr fra Vaillant bruger mindre gas, er langt mere effektive end mange ældre gasfyr, og giver rigtig store besparelser.

Mere energi for pengene

Vaillant er kendt for sin høje kvalitet og sit lave energiforbrug. Med et gasfyr fra Vaillant opvarmer du din bolig og dit varme vand med så lavt et energiniveau, at du både sparer penge og skåner klimaet mod et unødigt energiforbrug.

Omstillingsparat gasfyr

Fremtidens gas bliver mere og mere grøn, og det betyder blandt andet at der skal opvarmes med biogas. Med et gasfyr fra Vaillant er du parat til at modtage biogas, så du kan være med i den grønne omstilling.

Kontrol fra din smartphone

Vaillant gasfyr er glad for at kommunikere. Det fortæller dig gerne om din energibesparelse, dit varmeforbrug eller hvis det skulle savne en kærlig hånd. Det hele kan klares med en brugervenlig styring direkte fra din smartphone.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af en lokal Certificeret Vaillant Forhandler, som kan give dig et skræddersyet og behovstilpasset tilbud på et gasfyr til din bolig.

Kontakt os i dag!

Trustpilot