Find
Find

Tilskud til varmepumpe

  • Få op til 34.000 i tilskud
  • Spar på varmeregningen
  • Mere klimavenlig opvarmning

Ønsker du at få del i tilskudspuljen til en ny varmepumpe i 2021?

Her kan du opnå en mindre el-afgift, en besparelse på varmeregningen, et dansk tilpasset produkt i allerhøjeste kvalitet og med den nyeste teknologi – Det kan man da kalde et Win-Win scenarie.

Hvorfor ikke udskifte dit gamle olie-, pille- eller naturgasfyr til en energibesparende varmepumpe? Med et tilskud på op til 34.000 kr. kan du lave dine energiforbedringer langt billigere end tidligere. Når du vælger en Vaillant varmepumpe, vælger du en teknologi, der er ekstrem effektiv: Cirka 75 % af den energi, som du anvender leveres af omgivelserne – kvit og frit.

Læs mere på Energistyrelsens hjemmeside:

SparEnergi

Tilskuddets størrelse?

Det afhænger typisk af tre parametre:

Hvor mange m2 er huset på?

Skal det være jordvarme,luft-til-vand eller luft-til-luft?

Tilskud gives kun ved A++ eller A+++ ved 55 °C

aroTHERM plus: Grøn luft til vand varmepumpe

Takket være den seneste udvikling fra Vaillant, kan du med aroTHERM plus luft til vand varmepumpen få en model, der dækker dine behov for varme og varmt vand, uanset om du skal bygge nyt hus, eller opgradere og modernisere din bolig.

Når du vælger en Vaillant varmepumpe, er du desuden sikret en effektiv drift med minimal vedligeholdelse. Du får:

  • En miljørigtig varmeløsning
  • En lav varmeregning
  • Maksimal varmekomfort

aroTHERM plus

Klik her for at gå til aroTHERM plus produktside

Sådan får du tilskud

(Der åbnes for den nye tilskudspulje i 1. kvartal 2021)

1. Få et tilbud på en varmepumpe fra Vaillant

2. Søg herefter tilskuddet hos Energistyrelsen

Vær opmærksom på at accept af tilbud og installationen først må ske efter din ansøgning er godkendt. Det er ikke muligt både at få tilskud og benytte håndværkerfradrag.

Du kan ansøge om tilskud her

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af en lokal Certificeret Vaillant Forhandler, som kan give dig et skræddersyet og behovstilpasset tilbud på en varmpumpeløsning til din bolig.

Dine kontaktoplysninger

Når du angiver din emailadresse, tillader du, at vi kan kontakte dig, hvis vi har yderligere spørgsmål vedrørende din forespørgsel

Betingelser og vilkår

* Venligst udfyld de obligatoriske felter
Der opstod en fejl ved afsendelsen af dine data.

Ny varmepumpe - uden en lyd!

Med den nye luft til vand varmepumpe fra Vaillant, får du den nyeste teknologi og en ekstremt energieffektiv varmeløsning.

Nærmest lydløs

Vaillant har udviklet en ny teknologi der gør aroTHERM plus varmepumpen så lydsvag, at du kan sætte den tæt på terrassen uden at blive generet i eftermiddagskaffen. Du skal faktisk helt tæt på for at høre den køre.

Mere energi for pengene

Vaillant er kendt for sin høje kvalitet af varmepumper, men aroTHERM plus gør det endnu bedre. Varmepumpen opvarmer din bolig og dit varme vand med et ekstremt lavt energiniveau og har derfor fået energimærke A++.

Endnu grønnere varme

Med Vaillant aroTHERM plus kan du spare mange penge på varmeregningen og samtidig hjælper du også med at passe på vores klima. Det helt nye specielt grønne kølemiddel, gør nemlig varmepumpen endnu mere effektiv og grøn.

Kontrol fra din smartphone

Vaillant aroTHERM plus er glad for at kommunikere. Den fortæller dig gerne om din energibesparelse, dit varmeforbrug eller hvis den skulle savne en kærlig hånd. Det hele klares med en brugervenlig styring direkte fra din smartphone.