Find
Find din Vaillant-partner

Luft til luft varmepumpe

Vaillants luft til luft varmepumpe climaVAIR

Vaillant luft til luft varmepumpe - også kaldet klimaanlæg

En luft til luft varmepumpe er billig og nem at installere i eksempelvis et sommerhus. Og så bruger den mindre strøm end en elradiator. Vaillants luft til luft varmepumpe climaVAIR er ikke alene god til opvarmning, men kan også anvendes som klimaanlæg

Du kan også med fordel generere varme med Vaillants luft til luft varmepumpe. En Vaillant luft til luft varmepumpe også kaldet klimaanlæg er en rigtig god løsning til dig, som gerne vil spare på din varmeregning og har et mindre hus i et plan eller et sommerhus, som kører pa elvarme.

En luft til luft varmepumpe består af en udedel, som monteres ved husets ydervæg, og en indedel, som monteres på en indervæg i boligen. Den er ideel til at opvarme eksempelvis et sommerhus, da den er relativt billig i anskaffelse og den kan også anvendes hvor der ikke er trukket varmerør eller er radiatorer beregnet til et centralvarmeanlæg.

En luft til luft varmepumpe udnytter energien i udeluften til at levere varme til boligen, herudover kan en luft til luft varmepumpe også have forskellige former for filtrering og afrimning af luften, hvorved vira, fugt, skimmel og andre allergener fjernes på en effektiv måde.

Som et ekstra plus, kan luft til luft varmepumpen også køle på de varme dage, hvilket giver en god komfort.

Dette interesserer måske også

Varmepumpe

Jordvarmepumpe

Energi fra miljøet

Trustpilot