Find
Find din Vaillant-partner

Luft til vand varmepumper udnytter energien i luften

En luft-vand-varmepumpe består af en udedel, som optager luftens energi og fører den ind i boligen til varmepumpen

Luft til vand varmepumper: Et godt alternativ, hvis du skal udskifte dit gamle oliefyr eller gasfyr.

Står du over for at skulle udskifte dit gamle oliefyr eller gasfyr, kan du med store fordele overveje en luft-vand-varmepumpe, specielt hvis du ikke ønsker at få haven gravet op eller har tilstrækkeligt haveareal til et jordvarmeanlæg. Du kan spare op imod halvdelen af din varmeudgift.

En luft-vand-varmepumpe kan ligesom et jordvarmeanlæg anvendes til både rumopvarmning og varmt brugsvand,

En luft-vand-varmepumpe består af minimum en udedel, som optager luftens energi og fører den ind i boligen til varmepumpen. Varmepumpen udnytter effektivt varmeenergien i luften, og leverer tilstrækkelig varme til din bolig året rundt, også når der er frostgrader i luften.

Den økonomiske fordel ved en varmepumpe luft til vand er en smule mindre end ved et jordvarmeanlæg pga. udsvinget i udetemperaturen, til gengæld skal der ikke graves jordslanger ned eller laves boringer i din have.

Med en luft-vand-varmepumpe tilbydes et utroligt effektivt system med høj driftssikkerhed - selv ved meget lave temperaturer, da væsken som løber igennem udendørsenheden er frostbeskyttet helt ned til -20º C.

Scrollkompressor med 10 års garanti - billig i drift

Kompressoren er kernen i varmepumpen. Scrollkompressoren i Vaillants flexoTHERM og flexoCOMPACT gulvstående luft-vand-varmepumper er specialudviklede og byder på en fantastisk teknologi og har både en meget høj virkningsgrad er billige i drift - også ved lave temperaturer i varmekildeanlægget. Netop derfor tilbyder Vaillant også gerne 10 års garanti på scrollkompressoren.

Varmepumpe: Ideel til modernisering

En luft-vand-varmepumpe kræver ikke eftermontering eller separate områder. De er derfor ideelle til modernisering af eksisterende varmeinstallationer og ejendomme hvor det er svært at få adgang til jorden.

En varmepumpe som hybridløsning

En luft-vand-varmepumpe er utroligt velegnet kan anvendes som et komplet varmeanlæg, men er også perfekt som hybridløsning – dvs. i kombination med en anden varmekilde, eksempelvis et gas- eller oliefyr. En varmepumpe udnytter de vedvarende energikilder, og får kun opbakning fra den kombinerede varmekilde, hvis naturen ikke kan slå til.

Hybrid varmepumpe luft til vand: Se produkterne her:

aroTHERM split varmepumpe

Gå direkte til produktet her:

Trustpilot