It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Ny læringsplatform fra Vaillant har fingeren på pulsen

Publiseret 05.10.2023

I takt med at Vaillants salg af varmepumpeløsninger vokser, er der en stigende efterspørgsel på undervisning i at montere og servicere produkterne korrekt. Derfor har Vaillant skabt et uddannelsesunivers – hvor du som Certificeret Vaillant Partner kan få skræddersyet dit helt eget undervisningsforløb.

I mange år har du både kunnet se Vaillants uddannelsesvideoer på Youtube og kunnet booke face-to-face undervisning på hovedkontoret i Taastrup. Men for at gøre det endnu lettere for partnere og kunder har Vaillant nu samlet al undervisning på læringsplatformen ’Vaillant Academy’. Her kan du selv booke face-to-face undervisning via en digital kalender og tilgå online-kurser hele døgnet.

”Vores installatører bliver yngre, og vi oplever, at de meget gerne vil kunne lære online, når det passer dem. Det er blandt andet derfor, at vi med Vaillant Academy har samlet en komplet platform, der både giver mulighed for at uddanne sig via animationsvideoer, webinarer, e-learning og undervisningsfilm, alt sammen på dansk,” siger Peter Aller, der er Product Manager for Vaillant Nordics.

Han fortæller, at mange tidligere face-to-face kurser nu bliver lagt ud online:

”Noget undervisning kræver selvfølgelig stadigvæk, at du står med produkterne i dine hænder, men hvis der fx skal undervises i brugen af en ny styring, så er det smartere at tage kurset online og dermed spare køreturen til Taastrup.”

Og selv de kurser, der kræver face-to-face undervisning, vil ofte have en online-del, der skal tages før kurset – ganske enkelt for at sikre, at alle har samme niveau, når kurset starter.

Skræddersyet undervisningsforløb

Alle nuværende partnere får netop nu adgang til platformen med et log ind og bliver til at starte med guidet rundt via en velkomstvideo.

Fordelen ved, at alle logger individuelt ind, er blandt andet, at undervisningsforløbene kan blive skræddersyet til den enkelte bruger.

”Hvis du fx er gasinstallatør, så vil vi anbefale en række kurser, der passer til dine behov, og når du har gennemført kurser, vil de alle sammen fremgå af en samlet historik derinde. Samtidig har du også altid mulighed for at gå tilbage i tidligere videoer og lige få genopfrisket din viden, hvis du har brug for det,” siger Peter Aller.

Ambitionen er, at Vaillant inden længe også vil stille platformen til rådighed for erhvervsuddannelserne, for det gælder om at have fingeren på pulsen og være tilgængelig og gøre læringen fleksibel både for de nuværende og for fremtidens installatører.