It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Poul Erik Anthonisen skal få Vaillant til at vækste endnu mere i Norden

Publiseret 01.09.2023

Poul Erik Anthonisen

Vaillant Nordics nye salgsdirektør Poul Erik Anthonisen har stor erfaring med salg i Norden og glæder sig til at kunne bidrage til virksomhedens fortsatte vækstrejse inden for salg af varmepumpeløsninger. Som leder har han stort fokus på mennesker og sætter derfor også pris på nu at være en del af den helt særlige fælles ånd i Vaillant-koncernen.

Med en 12-årig karriere i Forsvaret på cv’et bliver Poul Erik Anthonisen ofte mødt med en formodning om, at hans ledelsesstil er kæft, trit og retning. Men tværtimod har han altid været drevet af arbejdet med at motivere mennesker. Først i Forsvaret i og siden gennem 15 år i ledende stillinger i 3M-koncernen samt Sandvik-koncernen.

”Jeg mener, at vi står stærkest, når vi som team udvikler os sammen, og alle kan se meningen i strategien. Derfor glæder jeg mig meget over at skulle være en del af den særlige familiære ånd, der gennemsyrer hele Vaillant-koncernen. For arbejdsglæden blandt medarbejderne er afgørende for den stolthed og energi, vi møder markedet med, ” siger Poul Erik Anthonisen.

Han tiltrådte stillingen som salgsdirektør d. 1. august 2023, der siden efteråret 2022 har været varetaget af Vaillant Nordics adm. direktør Per Stryhn.

Fra tiden i Forsvaret har Poul Erik Anthonisen fået en god ballast til at omstille sig hurtigt i uforudsete situationer, og den røde tråd i karrieren er fokus på udvikling både af mennesker og forretning, tilsat gode og konstante portioner efteruddannelser inden for LEAN Six Sigma til at kunne optimere processer effektivt.

Ud over passionen for ledelse er han familiemenneske med stort F. Sammen med sin kone Elke har han en søn og en datter – og er med egne ord mini- ZOO-dyrepasser for familiens islandske hest, kanin og kat.

Poul Erik Anthonisen

Stor erfaring med salg i Norden

Senest har han været ansat som adm. direktør i Sandvik Danmark og salgsdirektør i Norge og Island, og han bringer derfor et stort kendskab til det nordiske marked og forandringsledelse med ind i Vaillant.

”Jeg glæder mig til at være en del af Vaillants vej ind på det nordiske marked. For selvom der er kulturelle forskelle og markedsmekanismer, så skal vi udnytte de synenergier, der er på tværs af landene. Et vigtigt fokusområde er især at få øget kendskabet til Vaillants effektive varmeløsninger i Finland og Sverige,” siger Poul Erik Anthonisen.

I Vaillant ser han også frem til blive en del af en branche, der bidrager til den nødvendige grønne omstilling.

”Den moderne tid med grønne initiativer går hurtigt. Det er vi allerede en del af, men vi skal blive ved med at udvikle os digitalt og kunne tilpasse os og udvikle nye produkter og processer i en foranderlig verden, så vi kan arbejde agilt og blive ved med at give vores kunder den bedste service,” siger Poul Erik Anthonisen.

Grøn omstilling i fokus

Vaillants adm. direktør Per Stryhn lægger ikke skjul på, at han er begejstret for at have fået Poul Erik Anthonisen om bord og mener, at der er tale om det helt rigtige match.

”Poul Erik er et nysgerrigt, innovativt og involverende menneske, der har stor erfaring med at arbejde med mennesker og med at sælge i Norden. Han forstår processerne og hele købemønsteret fra A til Z og kan derfor være med til at få eksekveret vores ambitiøse strategi, som i sidste ende handler om at skabe grøn komfort og tryghed for vores kunder,” siger Per Stryhn.