It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Vi fejrer Peter Allers 20-års jubilæum

Publiseret 23.03.2023

Peter Allers

I dag er vi stolte over at kunne fejre Peters 20 års rejse og udvikling, der har betydet og fortsat betyder meget for Vaillants unikke position i markedet. Hans høje faglige kompetencer og menneskelige varme har nemlig i de sidste to årtier i den grad været med til at præge vores virksomhedskultur i en positiv retning.

Hvis du har et spørgsmål om en specifik detalje om Vaillants forskellige produkter, så er det Peter, du skal gå til. Han er nemlig ikke kun en yderst behagelig person, der er god til at lytte, han har om nogen også et indgående kendskab til vores store produktsortiment og kender samtlige produkter utroligt godt.

Det var lige netop dette videbegær, der i 2003 motiverede Peter til at søge job hos Vaillant:

”Jeg havde lyst til at arbejde for en tysk producent af kvalitets gaskedler. Inden jeg kom til Vaillant, arbejdede jeg som servicemand hos en installatør, der havde mange forskellige producenter i sin service portfolie, men hos Vaillant havde jeg et ønske om at kunne fordybe mig i én enkelt producents produkter – og det ønske er blevet og bliver i den grad fortsat indfriet,” siger Peter.

Peter er nu NordicProduct Manager, hvor han blandt andet har travlt med at hjælpe vores kunder med løsninger til den grønne omstilling. Igennem de sidste 20 år har han dog været vidt omkring. Han startede som intern og ekstern servicetekniker med primær fokus på telefonsupport og har siden også været en dygtig underviser ikke bare internt for Vaillants egne teknikere, men også for vores kunder.

Stor udvikling igennem 20 år

Det er ikke et tilfælde, at Peter kan holde jubilæum netop hos os. For ifølge Peter er Vaillant en virksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig fagligt, og så er det en virksomhed, som hele tiden er i bevægelse og tilpasser sig til de nye teknologier.

”Der er jo sket enormt meget i de år, jeg har været her. Hvor vi for 20 år siden udelukkende havde gaskedler og varmtvandsbeholdere på hylden, kan vi i dag tilbyde vores kunder mange forskellige teknologier inden for opvarmning og varmtvand og digitale løsninger,” siger Peter.

Han er meget opmærksom på sine kolleger, som han dagligt møder med en menneskelig varme og med en humor, der gør, at han er meget vellidt. Peter er loyal, han er god at tale med, og så har han ingen spidse albuer, men deler meget gerne ud af sin store viden – ikke mindst for nye medarbejdere.

Kultur med fokus på sammenhold og læring

Christina Nilsson, der er Nordic HR Manager, fremhæver, at det netop er kombinationen af den høje faglighed og de kollegiale egenskaber, der gør, at Peter er en meget værdsat medarbejder:

”Det betyder noget særligt at have medarbejdere som Peter, der har dedikeret en stor del af sit arbejdsliv hos os. Han er et godt eksempel på, at det er alfa og omega, at vi har en kultur, der både har fokus på udvikling og læring, og som værner om godt sammenhold og de traditioner, som vores næsten 150 års gamle familievirksomhed har skabt,” siger Christina.

Snart er det påske, og det betyder også, at en af Vaillants mange traditioner, snart indfinder sig: Alle medarbejdere globalt får nemlig hvert år en dåse med påskegodter – i et nyt design hvert år. Peter kan i år tilføje dåse nr. 20 til samlingen, og vi glæder os til at fejre ham og håber, at han vil samle mindst 20 til.