It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Certifikat for energimæssig ydeevne

En energiattest giver oplysninger om bygningers energieffektivitet og energiprofil. Den giver oplysninger om det forbrug og de omkostninger, der kan forventes for en bestemt ejendom. Der er også den mere upræcise energiforbrugsattest, som kun er tilladt for ældre flerfamiliehuse, der har mindst fem lejligheder og byggeansøgning, samt er i overensstemmelse med varmeisoleringsforordningen før eller efter 1977. I dette tilfælde bruges beboernes forbrugsværdier fra de sidste tre år som grundlag for beregningerne. For alle andre ejendomme kræver loven en mere præcis energiattest, hvor bygningens teoretiske energibehov bestemmes ved hjælp af matematiske beregninger, der tager højde for faktorer som isolering, vinduer, opvarmningstype og så videre.

En farveskala, der går fra A+ i det grønne område til H i det røde område, angiver bygningens energieffektivitet. Hvis der ikke er foretaget renoveringer for at forbedre energieffektiviteten i mellemtiden, hvilket berettiger en ny ansøgning, er energiattesten gyldig i ti år. Ved salg eller udlejning er ejeren af ejendommen forpligtet til at fremvise energiattesten.