It's time for an update

You've been using your good friend IE for quite some time now. It has been a reliable companion for probably the last 20 years.

Unfortunately, due to technology constantly evolving, we would like to kindly ask you to update your browser to one of your liking from the ones listed below. This will ensure that you're going to have good time on our site. Actually, any site really.

Farewell, Internet Explorer.

Vægmonteret varmelegeme

Et vægmonteret varmeapparat, også kendt som en vægvarmer eller en vægmonteret kedel, er et varmeapparat, der kan installeres meget bekvemt på væggen. Som regel er det apparater, der bruger moderne gaskondenseringsteknologi og kan fungere enten som rene varmeapparater eller som en ekstra vandvarmer.

Væghængte varmeapparater er normalt designet til at forsyne en- eller tofamiliehuse og kan installeres i både nye og gamle bygninger uden større problemer. Pladsbehovet for et væghængt varmeapparat er normalt ikke mere end en halv kvadratmeter, hvis det er et rent varmeapparat. Hvis det er en kombineret varme- og varmtvandsenhed, er der også brug for plads til en vandtank, og størrelsen på tanken afhænger af beboernes behov. I tilfælde af en kombinationsenhed er pladskravet ikke større end for et vægmonteret varmeapparat. Hvis de nye kondenserende væghængte kedler erstatter en ældre lavtemperaturkedel, kan de eksisterende tilslutninger bruges. Moderne kondenserende væghængte gaskedler kan tilsluttes i kaskade til flere apparater og er derfor velegnede til at dække et større behov.