Find
Kontakt

ErP Labelling Tool

  • Til alle produkter og systemer
  • Sikker og pålidelig iht. EU-bestemmelser
  • Enkel brugerflade
Start ErP Labelling Tool

Den rigtige energimærkning - hurtigt og sikkert

Uanset hvilket produkt eller system du vil installere – med den trinvise guide og den enkle brugerflade opretter du nemt den rigtige effektivitetsmærkning. Med vores ErP Labelling Tool er du altid på den sikre side, da alle regler og bestemmelser opfyldes iht. EU's energimærkningsbestemmelser.

Energieffektivitetsmærkningen er uundværlig

Siden den 26. september 2015 har det været obligatorisk at mærke varmeprodukter og -systemer med et ErP label. Mærkningen er obligatorisk for enkeltdele som for eksempel varmegeneratorer og vandvarmere samt komplette varmesystemer. Med denne mærkning, der er standardiseret i hele Europa, får kunderne en vigtig hjælp i beslutningsprocessen, når de skal købe et nyt varmesystem eller modernisere og opgradere deres varmeinstallation.

Hurtigt, nemt og sikkert.

Indtast alle oplysninger, og udskriv en system- eller produktmærkning. Desuden kan du åbne den seneste beregning, du har lavet.

Oversigt over mulighederne

Opret et produktlabel

Når du køber et Vaillant-produkt, medfølger det korrekte produktlabel og det korrekte dataark.

Hvis du ønsker at udskrive produktlabel igen, for eksempel hvis du har et ældre produkt, kan du bruge søgefunktionen.

Opret et systemlabel

Forkonfigurerede Vaillant-systemer leveres allerede med systemlabel. Dette systemmærkat omfatter alle dele i pakken. Ved alle andre systemer skal du blot oprette et systemlabel og dataarket selv. Du kan også nemt integrere produkter fra andre producenter her.

Det skal du vide:

  • Der tages ikke højde for en monovalent varmtvandsbeholder ved beregning af et systemlabel. Den får kun et produktlabel.
  • Et systemlabel til varmesystemer oprettes for et system bestående af for eksempel en væghængt gaskedel, en monovalent varmtvandsbeholder og en styring.
  • Rene varmeenheder får et produktlabel. Undtagelse: Hvis du kombinerer et solvarmesystem med en bivalent varmtvandsbeholder eller en bufferbeholder med varmtvandsstation, kan du beregne varmtvandseffektiviteten og derefter lave et systemmærkat til varme og varmt vand.

Mine beregninger

Du kan gemme alle dine beregninger for produkt- og systemlabels til senere brug eller som et udkast til fremtidige beregninger. På den måde kan du med et enkelt klik få adgang til de bedst sælgende systemkombinationer.

Kom godt i gang med ErP Labelling Tool

Vaillants ErP Labelling Tool er udelukkende beregnet til Vaillants partnere. Du kan komme i gang med det samme ved at bruge de login-oplysninger, som du bruger til din professionlle side.

Åben vores ErP Labelling Tool

Vi tilbyder dig ErP Labelling Tool i en web-version, så du kan bruge den på din computer eller tablet:

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller feedback vedrørende vores ErP Labelling Tool, er du velkommen til at kontakte os:

Trustpilot