Find
Kontakt

Mere viden. Flere færdigheder. Mere succes.

  • Vi præsenterer det nye Vaillant Academy - en enkelt platform med en bred vifte af uddannelsesmuligheder.
  • Vaillant Academy hjælper dig med løbende at forbedre din tekniske viden og ekspertise.
  • Alt sammen med et enkelt mål: at give dig den bedst mulige support til dine fremtidige Vaillant projekter.
Start din træningsrejse nu!

Vaillant Academy

Hos Vaillant tilbyder vi dig en bred vifte af træningsevent og uddannelsesforløb, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Udover praktisk know-how, som du hurtigt og nemt kan omsætte i praksis, sikrer vi, at du får det rette informationsniveau, så du føler dig sikker og tryg i arbejdet med vores produkter. Du kan vælge mellem fysiske træningsevent for mere praktisk erfaring eller en af vores mange online muligheder - alle tilgængelige i Vaillant Academy.

Hvad du kan forvente i det nye Vaillant Academy:

Mere bekvemmelighed

Vaillant Academy er tilgængelig 24/7, hvilket betyder, at du nemt og fleksibelt kan få adgang til vores brede udvalg af uddannelsesindhold til enhver tid. Fra instruktionsvideoer til e-learning til booking af dit næste kursus - vores platform gør det utrolig nemt at finde den løsning, der passer bedst til dig.

Mere individualitet

Med et uddannelsesindhold, der er skræddersyet specifikt til dine evner og personlige interesser, tilbyder Vaillant Academy en personlig tilgang til læring sammen med individualiserede uddannelsesanbefalinger og individuelle læringsforløb, der er designet til dig og din virksomhed.

Mere fleksibilitet

Vi tilbyder en kombination af kurser, der foregår både ansigt til ansigt on online, hvilket giver dig større fleksibilitet til at integrere træningen i din tidsplan. Uanset om du er hjemme eller på kontoret, kan du når som helst bruge platformen til at booke dit næste kursus eller se på de muligheder, der tilbydes.

Mere fremgang

Vaillant Academy giver dig mulighed for at holde styr på dine individuelle uddannelsesfremskridt. Du arbejder dig frem ad individuelle uddannelsesforløb, der løfter dine teoretiske og praktiske færdigheder til det næste niveau, lige fra dit allerførste træningsevent og frem til du modtager dit certifikat.

De typer af uddannelse, vi tilbyder...

Uddannelsesfilosofi

Personaliseret uddannelse

Live webinarer

Online muligheder

Uddannelsesfilosofi

Vores uddannelsesforløb er designet til dine behov. Lær at planlægge, installere og vedligeholde Vaillant-systemer, og find den rigtige uddannelse til dit niveau.

Alle vores uddannelsesforæløb følger en praktisk tilgang for at forberede dig på udfordringerne i dag og i morgen.

Personaliseret uddannelse

Deltag i vores praktiske kurser på et af vores træningscentre. Du kan få førstehåndserfaring med Vaillant-systemerne, mens vores dedikerede undervisere deler deres ekspertise med dig. I Vaillant Academy kan du søge efter et bestemt kursus eller en bestemt teknologi og bruge filterfunktionen til at søge efter en session i et Vaillant-uddannelsescenter i nærheden af dig.

Gå til begivenheder for at reservere din plads til det næste Vaillant-uddannelsesforløb.

Live webinarer

Vores webinarer giver dig mulighed for at få mere at vide om, hvad du kan gøre fra dit kontor eller derhjemme. Uanset om du ønsker at øge din viden om vores teknologi eller holde dig ajour med den seneste lovgivning, kan du finde et webinar, der opfylder dine interesser og behov.

Hvis du vil tilmelde dig, skal du gå til Vaillant Academy og gennemse vores udvalg af webinarer.

Online muligheder

Vores online træningsmuligheder og uddannelsesforløb er designet til at supplere vores personlige face-to-face træninger. Du kan lære mere om Vaillant-teknologi i dit eget tempo, hjemme hos dig selv eller på dit kontor.

Udover online uddannelsesforløb kan du prøve vores styringer via simulatorer.

Alle tilgængelige online muligheder kan findes i afsnittet Lektioner i Vaillant Academy.

Vores ekspertisecentre

Vores uddannelsesfaciliteter i Taastrup med et nyt state-of-the-art produkt showroom er designet til at give dig det bedste læringsmiljø. Under vejledning af din Vaillant-træner kan du opleve hele Vaillant-produktporteføljen.

Moderne uddannelsesfaciliteter

Oplev din uddannelse i et af vores veludstyrede og moderne

træningsfaciliteter, hvor vores træningseksperter vil guide dig gennem

praktiske aktiviteter om vores produktportefølje.

Bliv en certificeret Vaillant-partner

Bliv Vaillant-partner og få adgang til prislister, træningsprogrammer, servicebulletiner, installations- og servicemanualer og meget mere.

Trustpilot