Find
Kontakt

Oplev varmepumperne fra Vaillant i AR (Augmentet Reality)

• Placer produktet virtuelt i kundens hus eller have
  • Oplev varmepumpens lydniveau
  • Forklar varmepumpens funktion via produktvideoer
  • Vis eksempler på, hvordan vores varmepumper ser ud i virkeligheden

Giv bedre rådgivning ved hjælp af appen showPOINT

Vores showPOINT app hjælper dig, når du skal anbefale et nyt varmesystem til dine kunder – det er tidsbesparende og kræver kun få tryk at anvende appen. Ved hjælp af den nyeste AR-teknologi kan du og dine kunder opleve varmepumperne fra Vaillant på en helt ny måde. Appen indeholder 3D-modeller af inde- og udedele til hele Vaillants varmepumpesortiment i naturlig størrelse. Dermed kan du give kunden et klart indtryk af størrelse og funktionalitet, så de kan se hvordan det hele vil se ud i hjemmet.

Det får du med Vaillant showPOINT:

Se hele vores varmepumpesortiment

Lige fra kompakte og pladssparende indedele til vores store udvalg af udedele. Vis vores varmepumpesortiment på en simpel og interaktiv måde.

Anbring vores varmepumper i AR

Ved hjælp af AR kan du anbringe vores varmepumper direkte i kundens hus eller have. På den måde kan du sammen med kunden vælge det rigtige produkt og finde den perfekte placering på forhånd.

Vis produktvideoer

For at gøre det lettere at forklare teknologien bag varmepumperne kan du bruge videoer. De giver en beskrivelse af varmepumpernes funktion og gør det let at forstå, hvordan de for eksempel kan bruges til modernisering eller opvarmning.

Demonstrer virkelige varepumpeinstallationer

Med voresreferencer kan du vise dine kunder, hvordan vores varmepumpe-installationer ser ud i virkeligheden. Uanset om der er tale om et enfamilieshus eller et lejlighedsbyggeri – vores produkter bruges allerede i mange forskellige bygningstyper.

Sådan kan AR hjælpe mig under kundemødet

AR gør virkeligheden digital. Appen showPOINT hjælper dig med at visualisere, hvordan vores varmepumper ser ud i haven eller beholderen ser ud i bryggerset. Du kan vise varmepumpen på forskellige afstande eller i forskellige vinkler. Dermed kan du give dine kunder et realistisk indtryk – som om varmepumpen allerede var installeret.

Brugervenlig: Sådan placerer du et produkt

Vælg produktet

Scan overfladen

Vælg ydelse

Placer

Vælg produktet

Vælg produktet

I menuen kan du vælge det produkt, du vil have vist i AR. Når du har valgt den varmepumpe, du vil have vist, skal du trykke på den orange knap "Placer produkt", hvorefter du er klar.

Vores tip! Før fingeren hen over "Detaljer" for at få vist "Produktinformation" som for eksempel effektivitet, lydniveau og mål eller "Passende indedel".

Scan overfladen

Scan overfladen

Når du skal placere et produkt, scanner du omgivelserne ved at bevæge din mobil hen over overfladen for at registrere den.

Vores tip! Du opnår det bedste resultat ved at bevæge din mobil roligt. Brug en overflade med tekstur og uden genskin. Desuden viser en pil, hvor produktet er blevet placeret i rummet, hvis det ikke er synligt.

Vælg ydelse

Vælg ydelse

Så snart omgivelserne er blevet registreret, vises det valgte produkt. Hvis en enhed fås med forskellig kW, kan du vælge ydelse. Når du trykker på den pågældende kW-knap, vises den ønskede ydelse.

Vores tip! Denne funktion er også velegnet, hvis du hurtigt og nemt vil vise kunderne ydelsesforholdene for forskellige varianter.

Placer

Placer

Du kan nu finjustere produktets placering. Træk produktet med den ene finger for at flytte det frem eller tilbage. Eller brug to fingre til at rotere det. Du kan også indstille højden af udedelen for at simulere væg- eller loftsmontering. Og endelig kan du placere produktet ved hjælp af den orange knap.

Udforsk produktet

Oplev lyden

Tag et billede

Undersøg målene

Tilpas størrelsen

Oplev lyden

Oplev lyden

Når du har placeret en udedel, kan du opleve, hvor lydsvag den ville være i haven. Tryk på den orange knap. Indstil derefter lydstyrken for omgivelserne, og bekræft. Nu kan du høre lyden af varmepumpen. Ved at gå frem og tilbage i appen kan du nemt vise, hvor lydsvag vores varmepumpe er fra forskellige afstande. Du kan også vise, hvor stille varmepumpen er i lydsvag tilstand.

Vores tip! Du får den bedste oplevelse af lyden, hvis du bruger hovedtelefoner.

Tag et billede

Tag et billede

Med optageknappen kan du tage et billede af varmepumpen. Du kan gemme det på filmrullen og sende det til din kunde eller bruge det til at visualisere et tilbud. Det hjælper også dig og dine kunder, når I skal vælge den endelige placering blandt en række placeringsmuligheder.

Vores tip! Tag et billede, der viser varmepumpen og installationsmålene.

Undersøg målene

Undersøg målene

Med installations- og enhedsmålene kan du nemt sammen med dine kunder undersøge, om varmepumpen passer ind i deres hus eller have. Frem for alt hjælper installationsmålene dig i forbindelse med dit møde, da det viser varmepumpens sikkerhedszone på en overskuelig måde.

Tilpas størrelsen

Tilpas størrelsen

3D-produktet placeres i sin virkelige størrelse. På den måde kan du give dine kunder et godt indtryk af, hvordan varmepumpen kommer til at se ud senere. Du kan skalere størrelsen af produktet ved hjælp af to fingre. Hvis du vil vende tilbage til den oprindelige størrelse, skal du blot trykke på knappen 1:1.

Kom godt i gang med showPOINT

Hvis du vil give mødet en ekstra dimension, skal du hente appen showPOINT i App Store eller Google Play. Appen kan hentes og bruges af alle. Det betyder, at dine kunder også kan hente appen, så begge parter kan bruge den samtidig.

• Kræver iOS 12 eller nyere versioner
  • Kompatibel med iPhone 6s eller nyere modeller

Hent showPOINT i App Store

• Kræver Android 10 eller nyere versioner
  • Kompatibel med AR Core supporterede enheder

Hent showPOINT i Google Play

Trustpilot