Find
Find din Vaillant-partner
"Jeg kan mærke det, men jeg kan faktisk ikke høre det" - Jette og Simon fik en meget stor aha-oplevelse, da de opdagede, hvor utroligt lavt lydniveauet var på deres varmepumpe fra Vaillant.

Velkommen til Vaillant - en af verdens førende producenter af varmepumper

I snart 150 år har vi udviklet effektive varmeløsninger, der har skabt behagelige og gode indeklimaer over hele verden. Vores varmepumper er desuden udviklet til de nordiske forhold, hvor forskellen mellem sommer og vinter ofte er stor.

Der er mange grunde til, at vores varmepumper ofte er "Bedst i test" i uafhængige undersøgelser. Den høje kvalitet er én, det lave lydniveau en anden. Men det vigtigste er måske effektiviteten - fordi den sænker energiomkostningerne, hvilket er godt for både din pengepung og miljøet.

Vores varmepumper produceres i Europa og gennemgår over 100 forskellige tests i vores tyske udviklingscenter, hvor vi analyserer alt fra lydniveau og holdbarhed til påvirkninger fra vejr og vind.

Her kan du læse hvad nogle af vores kunder synesKundehistorier

Vores kvalitetsvarmepumper

Vi garanterer holdbare og robuste produkter, fordi vi er kvalitetsbevidste, når vi vælger materialer. Den brede vifte af state-of-the-art tests under klimatiske, tekniske og fysiske driftsbetingelser sikrer netop vores særlige kvalitet, der giver en meget lang levetid.

Vi har energieffektive produkter, og vores innovation, ressourcebeskyttelse og lav-emissionsteknologier kommer miljøet til gode. Vores aroTHERM plus, luft til vand-varmepumpe, er den fleksible løsning til nye og eksisterende bygninger.

Vi leverer en fremragende service og garanterer, at reservedele er tilgængelige i op til 15 år efter installationen. Derudover tilbyder vi serviceaftaler så vi holder øje med at varmepumpen kører som den skal - og du har en bekymring mindre.

Vil du vide mere om varmepumper?

Vil du kende forskellen på forskellige typer varmepumper, og hvilken der passer bedst til dit hjem? Efterlad dine oplysninger, så holder vi dig orienteret om alt, hvad du har brug for at vide om varmepumper.

Mere information

Få et uforpligtende tilbud straks!

Opgiv nogle få boligoplysninger og få straks et forslag til hvilket varmesystem der passer bedst til dine behov. Efterlad derefter dine personlige oplysninger, og du vil blive kontaktet af en Vaillant partner.

Gå hertil

FAQ - Her besvarer vi kundernes mest almindelige spørgsmål om varmepumper